#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesik yedigi ilk mac Kayseri, henüz Ndiaye gitmemis idi.
Ndiaye gitti herkes artik Fernando´nun dönüsünü beklerken uzayacagi haberi geldi.
O noktadan sonra suya düsen yilana sarilir hesabina döndü is.
Bu adam dün aksam kendini degil takimi cezalandirdi.
Kasimpasa takimini yine yenersin mevzu o degil, mevzu elinde dogru düzgün orta saha oyuncusu yok iken, kafasina kafasina vurdugun zaman bir seyler verebilen adamin yaptigi bu ahmaklik.
Hata bizde yav bu adamdan ne olursa olun medet ummamak gerekirdi.
Buna harcanan her euro zoruma gidiyor.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hata bizde yav bu adamdan ne olursa olun medet ummamak gerekirdi.
Buna harcanan her euro zoruma gidiyor.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben bu yüzden her zaman medet umdum, az buz para degil.
Galatasaray kac tane oyuncuya böylesi bir bonservis parasi vermistir tarihi boyunca.
Hic kimse bosuna kesik yiyince söyle böyle deniyor idi diye mazur göstermeye kalkmasin.
Yedigi kesik sonuna kadar hakli idi ve aslinda böyle bir olaydan sonra kadro disi kalmasi gerekir.
Ancak böyle bir lüksümüz yok, hem maddi acidan hem de daha önemlisi orta sahanin bir iki hafta icinde geldigi durum acisindan.
Bu takim Belhandaya muhtesem bir oyuncu oldugu icin degil, orta sahada olan alternatifler yüzünden mecbur.

Son düzenleme:
Kendisi yetersiz formundan dolayı keyfince kırmızı kart yiyemez; onu ancak hoca kesebilir!!!

Fatih Terim 'in de söylediği gibi yetenekli oyuncuya arkamızı dönmek yanlış olur takımdaki diğer orta sahalar Donk-Tolga-Selçuk filan olduğu gerçeği var
Ama bu yaptığı salakça hareketi de savunacak halimiz yok herhalde ...

Tamam hakemin uydurduğu bir kırmızı kart hele ki diğer rakiplerimizde Q7 gibi adamlara bu konuda ne kadar tolerans tanındığını düşünürsek çok ağır bir karar. Ama bu Belhanda 'yı en ufak haklı yapmıyor

Ne işin var orda maç bitmiş zaten dön arkanı git işte belki Cassio Lincoln bile bu kadar sorumsuz davranmazdı ...

Tabii canim bos kaleye gol atmak.
Git bak bakalim Feghouli konusuna adam elestiriliyor mu yoksa övülüyor mu.
Üc gün önce Konya macinda muhtesem oynayan adam ne hikmetse üc gün sonra bunun yarisini bile oynamiyor ama Gomis dahil takimda her oyuncuyu elestirenler böylesi bir performans dalgalanmasina, bir elin parmagi kadar iyi oynadigi mac sayisina ve ikinci kez yaptigi böylesi ahmakliga ragmen toz kondurmamak icin kirk takla atiyorlar. Bunu yüzlerine vurunca da hurafe anlatma falan diyorlar. Hurafe ve benzeri laflari etmeden önce cölde su hayal etmekten vazgecin önce.

Son düzenleme:
Fatih Terim 'in de söylediği gibi yetenekli oyuncuya arkamızı dönmek yanlış olur takımdaki diğer orta sahalar Donk-Tolga-Selçuk filan olduğu gerçeği var
Ama bu yaptığı salakça hareketi de savunacak halimiz yok herhalde ...

Tamam hakemin uydurduğu bir kırmızı kart hele ki diğer rakiplerimizde Q7 gibi adamlara bu konuda ne kadar tolerans tanındığını düşünürsek çok ağır bir karar. Ama bu Belhanda 'yı en ufak haklı yapmıyor

Ne işin var orda maç bitmiş zaten dön arkanı git işte belki Cassio Lincoln bile bu kadar sorumsuz davranmazdı ...
Bunlar 6 ay konuşur bu kırmızıyı

abv juve

Kirmizi kart agir karardi ama bunu yapmamasi lazimdi.

Olmusle olmuse care yok. Takimin en manyak en kreatif adami

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazilanlari anlamayip hala bu adami koruyan, yedigi böylesi haltlari bile mazur görenler lütfen bir daha elestirenlere laf sokmasinlar, hele hele bunu biz oyuncuyu degil Galatasarayi düsünüyoruz lafi üzerinden hic ama hic yapmasinlar.

Tek kelimeyle muazzam bir tespit :005:

Teknik olarak tek bir like verme hakkim var ama elimde olsa direkt 20 like atardim bu yorumuna.

Kırmızı kart için cezalandırılmalı, hatta yargılanmalı

Böyle aptal şeylere izin verilmemesi lazım.

Artik bundan tamamen eminim, bu herif benim gözümde Tarik dan daha büyük bir kaziktir.

Menajerine ne kadar para istiyorsa koklatalim yeter ki bunu sezon sonu bizden daha gerizekali bir kulübe itelemeyi basarsin.

Ndiaye gitmese hoca bunun yüzüne bile bakmazdı da mecbur kaldı oynatıyor.

Konya maçında iyi hareketleri vardı da, isterse Türkiye kupasını tek başına kazandırsın hiç bir anlamı yok. Konya dediğin takım bile iki maça 5-6 kulübe oyuncusuyla çıktı.

Er meydanı ligdir. Asıl mücadeleye döndüğünde yine vasatlaşıyor işte dün de oyunu sürklase ettiği falan yoktu.

Savunucuları bile sene başından beri öyle leş oynamasını kanıksamışlar ki vasat performans müthiş geliyor.

Lakatylığı, vurdumduymazlığı, beyinsizliği sene başından beri aynı zaten.

Kadıköy deplasmanında Volkan, Alper, Josef bunu 10. saniyede oyundan attırır.

Bir de adam zaten alınırken de böyleydi, kafa kırıktı muhabbeti var. En çok ona kopuyorum. Arkadaş biz de ondan diyorduk zaten bu adama 8-10 milyon verilir mi diye. Kafa gidik, yetenek yok, umursamaz, lakayt..

“Belhanda böylemiş” Ne güzel iş ya. Tamam Belhanda kardeş sen böylesin gel takımın ebesini belle, napalım böyleymişsin..

Adam tam bir komedi yalniz, Cem Yilmaz ile yarisir. Hem o zaman defalarca anlatmama ragmen, hem de daha dün veya gecen gün tekrar anlatmama ragmen, benim o zaman Feghouli´nin oynamamasi ile ilgili yazdiklarimi anlamamis. Daha hala ben oyuncunun kendisi ile alakali degil, hazirlik macinda oynamasina ragman anca haftalar sonra, yanlis hatirlamiyorsam 4-5 hafta sonra oynatilmasini sorguladim, bunu net bir sekilde ifade etmeme ragmen hala daha anlamamak büyük basari.

O zamanlar adam cikip Bursa macinda oynayip maci cevirdi, yani oynadigi hazirlik macindan sonra haftalarca oynamamasini o zamanlar ölüp bittigi Tudor yüzünden mantikli göstermeye calisan bu komedyen arkadasimiz, o mac sonrasi aslinda sapa oturdu ama onu bile fark edememis. Hazirlik macinda oynayan bir oyuncunun anca 4-5 hafta sonra oynatilmasini sorgulamayi tuhaf bulmak ise Cem Yilmaz sonrasi Ata Demirer ile tek kisilik dev kadro gösterisinin ücüncü bölümünü cekmeye yetecek kadar malzeme cikarir ortaya.

Ben sasirdim mi, tabii ki hayir cünkü bu adam dün inkar edip bana laf soktugu konu hakkinda Gomisin gördügü kirmizi karti öne sürerek kendi kendini ele verdi.

Feghouli´yi ben oynamaya basladigindan beri elestiriyorum cünkü bir seyler eksik ama söyle bir gercek var, adam oynadigi asagi yukari her macta oyun olarak olmasa bile skor olarak katki verdi. Aynisini ikinci sefer takimini ahmakca cezalandiran Belhanda icin söylemek zor, ki zaten bir cok mac sonrasi, samanlikta igne arar gibi macin icinde yaptigi bir iki iyi hareketi bulup göz önüne koymaya cabalariniz ile bunu kendiniz de onayliyorsunuz.

Son düzenleme:
Ndiaye gitmese hoca bunun yüzüne bile bakmazdı da mecbur kaldı oynatıyor.

Konya maçında iyi hareketleri vardı da, isterse Türkiye kupasını tek başına kazandırsın hiç bir anlamı yok. Konya dediğin takım bile iki maça 5-6 kulübe oyuncusuyla çıktı.

Er meydanı ligdir. Asıl mücadeleye döndüğünde yine vasatlaşıyor işte dün de oyunu sürklase ettiği falan yoktu.

Savunucuları bile sene başından beri öyle leş oynamasını kanıksamışlar ki vasat performans müthiş geliyor.

Lakatylığı, vurdumduymazlığı, beyinsizliği sene başından beri aynı zaten.

Kadıköy deplasmanında Volkan, Alper, Josef bunu 10. saniyede oyundan attırır.

Bir de adam zaten alınırken de böyleydi, kafa kırıktı muhabbeti var. En çok ona kopuyorum. Arkadaş biz de ondan diyorduk zaten bu adama 8-10 milyon verilir mi diye. Kafa gidik, yetenek yok, umursamaz, lakayt..

“Belhanda böylemiş” Ne güzel iş ya. Tamam Belhanda kardeş sen böylesin gel takımın ebesini belle, napalım böyleymişsin..
Buna kendi kendini inkar ve ihbar etmek denir.

"[FONT=&quot]adamda kız kardeşinin düğününde maraza çıkaran hain abi huyu var kesinlikle. 3 puanın yarım saatte cebe konulduğu, rölanti giden bir maçta bitime saniyeler kala orta sahada rakibe kafa atmaya çalışmak, hadi sarıyla da yırtmışken kırmızıya aranmak hangi zeka seviyesinin göstergesidir sorarım size."
[/FONT]

Ekşi'de gördüğüm bir yorum. Valla net bir tespit olmuş. :asd22:

Iste bu adamlar biz oyuncuyu degil Galatasarayi düsünüyoruz diyorlar, üstelik bunu koz olarak kullanip elestirenlere bunun üzerinden, yani siz nasil taraftarsiniz demeye getirerek vurmaya calisiyorlar. Üstelik bunu öyle bir yapiyorlar ki, yazilanlari anlamadiklarini alenen gösteriyorlar. Aslinda yazilanlari anlama yetileri mevcut, bundan eminim ama amaclari baska, böyle adamlar iste adamciligin kralini yapan adamlar, takimini ikinci kez yüz üstü birakan adami mazur göstermek icin, haksiz yere atilan bir baska oyuncunun kartini bile öne süre biliyorlar. Bunun icin cok güzel bir laf var aslinda, takke düstü kel göründü.

Son düzenleme:
Belhanda 'dan ziyade daha Talisca-Giuliano gibi direk sonuca etki eden bir 10 numara STSL'de çok daha iş görür yok net bir 10 numara değil diyorsak da Ndiaye kadar mücadele edip efor göstermesi orta sahadayı domine etmesi lazım yok hiçbirisini yapamıyorsa 11/12 sezonundaki Selçuk gibi deep lying playmaker bir orta saha olması lazım

Baktığımız zaman Belhanda hiçbirisine net olarak uymuyor. 8-10 numaradan ziyade çok hızlı olmayan ama müthiş defans arkası kilit pas atabilen bir kanat oyuncusu gibi bu konuda hakkını yemeyelim

Belhanda günündeyse onu izlemesi gerçekten keyif veriyor daha 3-4 gün önce övgüler övgüler dizdiğimiz Belhanda daha dün çok da kötü olmadığı asistini de yaptığı maçta son saniyelerde bir çuval inciri batırdı ki bunu da ilk defa yapmıyor yine kendisine çok ihtiyaç duyduğumuz fb maçında yaptı yine böyle saçma sapan 2 sarı kartla

Hani bilmiyorum kendisine daha ne kadar tolerans gösterilir ...

Kırmızı kartı haksız. Bu mantıkla Q7’nin Emrenin falan asla maça çıkamamaları lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt