Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Ben rahatım biraderim sen kendin kasiniyorsun senin forumun torpillisi diyorlar aslı varmırahatladın mı istediğini duyunca
abv juve
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben rahatım biraderim sen kendin kasiniyorsun senin forumun torpillisi diyorlar aslı varmırahatladın mı istediğini duyunca
Ben rahatım biraderim sen kendin kasiniyorsun senin forumun torpillisi diyorlar aslı varmı
abv juve
Yoo ama en ahmakça atılma ve takımı yüz üstü bırakma ödülüne tek aday.Futbolda ilk cezayı faslı belhanda aldı 2018 yılında
abv juve
Tabi işine gelmedimi pravakotör oluyoruz ucuz işleri bırak kenan cin olmadan şeytan olmaya kalkmaYoo ama en ahmakça atılma ve takımı yüz üstü bırakma ödülüne tek aday.
Haftaya Bursa maçında ikincilik için şovunu yapar artık.
Maç kaybedilmiş, millet üzgün, senin derdin ahmakça atılan Belhanda üzerinden millete laf sokmak, abuk subuk şeyler yazıp milletin sinirlerini germek.
GSC Yönetimi, lafım size değil. Bu işi gönüllü olmasına rağmen en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz. Biliyorum tasvip edilmeyen bir şey ama bu ve bunun gibi provokatörler bu forumda barındığı sürece bu tür cevaplar ve ikili yazışmalar olacak.
Bak bakalım mesajlarıma oyuncular üzerinden karşılıklı atışanlar için neler yazmışım.Tabi işine gelmedimi pravakotör oluyoruz ucuz işleri bırak kenan cin olmadan şeytan olmaya kalkma
Burda belhandayi savunanlara hakaret edilirken nerdeydin
Bunu kafaniza sokun bu adam mecbur oynayacak öyle böyle sevmiyorsan begenmiyorsan sezon sonu paketlersin
Aklın sıra hagi yı öne sürerek hedef haline getirmeye çalıştın dün ama kimse yemedi
Anlat bakalım fegholui konusunda kafa açıyordun birsürü etiketledim seni oraya
Insan önce saygı göstersin sonra saygı beklesin
abv juve
Takimin en efektif adamı ister kabul et ister etmeBak bakalım mesajlarıma oyuncular üzerinden karşılıklı atışanlar için neler yazmışım.
Hagi üzerinden hedef göstermemi kimsenin yemesine gerek yoktu zaten, dün akşam Hagi ile ilgili yazdıklarımı herkes anladı sen dert etme. Üstelik bunu senin kendi yazdığın mesajlar üzerinden koydum ortaya.
Maç kaybedilmiş, gelmişsin buraya millete size Tolga ve Selçuk müstahak diyorsun. Takımı yüz üstü bırakmış birinin hatasını millete yüklemeye çalışıyorsun. Ondan sonra işinize gelmeyince provokasyon diyorsunuz yazıyorsun. Bu zaten provokasyon başka bir şey değil.
Feghouli konusunda beni etiketlesen ne olacak. Feghouliyi yeri geldiğinde eleştirenlerden biriyim. Beni kendin ile karıştırma. Sen takımda ki herkesi eleştirip, onların verdiği faydanın yanına yaklaşamayan, üstelik sorumsuzun önde gideni olan adamı göklere çıkarıyorsun.
Artık yetmedi, yıldız oyuncu safsatası üzerinden böyle olmasını haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Bu da yetmiyor takımını satan bu ahlaksızın hatası üzerinden millete laf sokuyorsun.
Provokasyon yapana hiç bir şekilde saygı duymam, bu kadar net!
Bak olayı kendi acından yorumlama burda belhandayi savunanlara neler dendiğini en iyi @Talha Külhü bilir''Belhanda yoktu, Tolga ve Selçuk size müstehak'' demek kusura bakmayın art niyetli bir mesajdır. Sanki Belhanda'yı Terim oynatmadı, kenarda oturttu. Bu maçta oynamamak tamamen onun tercihiydi. Sevmeseniz bile sahada emek vermiş futbolculara ayıptır öncelikle bu yaptığınız.
O zaman o efektif adam en kritik dönemde ahmakça atılmayacak. Bir halt bildiğiniz falan da yok. Bir elin parmağını geçmeyecek sayıda maçta iyi oynamış bir adamı yıldız ilam ediyorsunuz, hiç bir halt bildiğiniz falan yok.Takimin en efektif adamı ister kabul et ister etme
Benden saygı bekliyorsan saygılı ol sürekli laf sokmalar alaycı konuşmalar
Burda sana laf edilmiyor ama ne hikmetse en çok sen alınıyorsun
Burda sen ben haklı haksız muhabbeti var ben haklı olsam ne olur sen olsan ne olur sonuç işte böyle bir hafta kafan önünde gezeceksin
Bizd e savunuyorsak birşey bilmediğimizden değil adam olmayınca kafası kesik tavuk gibiyiz tamam adam şut çekemiyor arada pas hatası yapıyor bunu yapmayan varmı
abv juve
Bak olayı kendi acından yorumlama burda belhandayi savunanlara neler dendiğini en iyi @Talha Külhü bilir
Bu iş etki tepki meselesidir
abv juve
İşte şu kadarcık şeyi anlamayan adamlar burada kaybedilen bir maç sonrası ortaya karışık laf sokarak provokasyon yapıyorlar, sonra saygıdan bahsediyorlar.Kardeşim sizin sorununuz nedir ? Belhanda size para mı ödüyor ? Milyon euro para kazanan adamı öz ağabeyin gibi savunmak neyin nesi ? Belhanda bu maçta neden yoktu ? Terim mi oynatmadı ? Kendi kafasızlığı ve sorumsuzluğu yüzünden takımı yüz üstü bıraktı. Oynasaydı evet belki çok daha farklı olabilirdi ama resmen kendi bacağına sıktı, takıma zarar verdi. Takıma böyle bir zarar veren adamı hala ne diye göklere çıkarıyorsunuz ? Sanki taraftarın veya teknik heyetin hatası varmışçasına ne diye; ''size Tolgalar müstehak'' diyorsun ? Çıksın önce sahada topunu oynasın efendi gibi, sonra yorum yapın.
Biz herşey e katlandık bu konuda emin ol lakin kim rüzgar ekerse fırtına biçerO zaman o efektif adam en kritik dönemde ahmakça atılmayacak.
Öyle size Tolga ve Selçuklar müstahak lafını ortaya atıp da alınganlık vurgusu yapmayın. Ortaya laf atıyor iseniz gelen reaksiyonlara da katlanın.
Size Tolgalar Selçuklar müstehak diye laf sokup, dün adet dönemin geldi gibi şeyler yazıp saygıdan falan bahsetmeyecek siniz.
Ne yapayım kenan ilk defamı kaybediyoruz hayatimami son vereyim adam ana avrat sövüyor kart gördü diye oyuncuya alkışmi tutalımİşte şu kadarcık şeyi anlamayan adamlar burada kaybedilen bir maç sonrası ortaya karışık laf sokarak provokasyon yapıyorlar, sonra saygıdan bahsediyorlar.
Siz hiç bir şeye bile katlanmadınız, kendinizi, özellikle de sen sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeyin.Biz herşey e katlandık bu konuda emin ol lakin kim rüzgar ekerse fırtına biçer
Bizde belhanda kötü oynayınca kötü oynadı diyoruz zaten refik fırsat bırakmayıp etiketliyor
abv juve
Tamam kenan sensin biraderim siz haklısınızSiz hiç bir şeye bile katlanmadınız, kendinizi, özellikle de sen sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeyin.
Millet Belhandayı eleştirdi, siz sanki size laf ediliyor gibi eleştirenlere saldırdınız. Yani boşuna burada mağdur ayakları yapma, asıl suçlu sen ve senin gibi Belhandayı eleştirenlere sanki babasının oğluna laf edilmiş gibi saldıranlar.
Işin kötü yanı ise sizin gibi provokatörler bu forumda barındıkca iki kelam sohbet edilecek adamlar git gide azalıyor.