#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır müstehak dediği adamlar en azından çıkıp oynamışlar ve sorumluluk almışlar. Belhanda gibi sorumsuzca davranmamışlar. Böyle sorumsuzca davranan futbolcuları sırf yetenekli diye tepemize çıkardı bu taraftarlar.
Ya kardeşim dünyada ilk kart gören adam muamelesi yapıyor sunuz sonrada biz böyle dedimi kızıyorsunuz adamı resmen hakem atmak istedi attı

abv juve

Hayır müstehak dediği adamlar en azından çıkıp oynamışlar ve sorumluluk almışlar. Belhanda gibi sorumsuzca davranmamışlar. Böyle sorumsuzca davranan futbolcuları sırf yetenekli diye tepemize çıkardı bu taraftarlar.

Ki o kadar yetenekli de degil. Bazen performans gösteren vasat üstü bir ofansif oyuncu ancak.

Bunun gibi tonla oyuncu bulursun daha az paraya.

Ne yapayım kenan ilk defamı kaybediyoruz hayatimami son vereyim adam ana avrat sövüyor kart gördü diye oyuncuya alkışmi tutalım

abv juve
Sana ne sana mı sövüyor? Bu da iyi kafa ha, taraftarı olduğu takımın oyuncusuna laf söyleniyor diye, sırf bu yüzden o futbolcuyu körü körüne koruyan cengaverler çıktı piyasaya.

Size ne kardeşim, babanızın oğlu mu? Millet size mi soracak ulan taraftarı olduğu takımın oyuncusuna ve teknik direktörüne ne diyeceğini? Kimsiniz kardeşim siz, bu oyuncuların menajeri, avukatı ya da babası falan mı?

Hiç öyle ne yapayım hayatıma son vereyim mi boş mesajlar ile gelme. Ahmakça atılan adamın konusuna kaybedilen bir maç sonrası size Selçuklar Tolgalar müstehak yazıyor isen cevabını alırsın. Demin de dedim, başta sen ve senin gibiler boşuna mağdur edebiyatı yapmayın. Burada Belhandaya laf söylediğinde, Belhanda babanızın oğlu imiş gibi millete saldıranlar sizlersiniz.

Sana ne sana mı sövüyor? Bu da iyi kafa ha, taraftarı olduğu takımın oyuncusuna laf söyleniyor diye, sırf bu yüzden o futbolcuyu körü körüne koruyan cengaverler çıktı piyasaya.

Size ne kardeşim, babanızın oğlu mu? Millet size mi soracak ulan taraftarı olduğu takımın oyuncusuna ve teknik direktörüne ne diyeceğini? Kimsiniz kardeşim siz, bu oyuncuların menajeri, avukatı ya da babası falan mı?

Hiç öyle ne yapayım hayatıma son vereyim mi boş mesajlar ile gelme. Ahmakça atılan adamın konusuna kaybedilen bir maç sonrası size Selçuklar Tolgalar müstehak yazıyor isen cevabını alırsın. Demin de dedim, başta sen ve senin gibiler boşuna mağdur edebiyatı yapmayın. Burada Belhandaya laf söylediğinde, Belhanda babanızın oğlu imiş gibi millete saldıranlar sizlersiniz.
Mağdur edebiyatı yapan belli sonuna kadar savunacagiz yeteneksizleri savunacagima yeteneklileri savunurum
Yine söylüyorum belhanda Ya sövenlere tolgalar müstehak

abv juve

Mağdur edebiyatı yapan belli sonuna kadar savunacagiz yeteneksizleri savunacagima yeteneklileri savunurum
Yine söylüyorum belhanda Ya sevenlere tolgalar müstehak

abv juve
Evet zaten geçen hafta Tolga atıldı, son dakikada iki sarı karttan, sorumsuzca, ahmakça, yüz üstü bırakarak. Mağdur edebiyatının ağa babasını yapıyorsun. Şu mesajın ile bile millete saldırıyorsun bunun bile farkında olmayan, Galatasaray değil adamcılık umrunda olan provokatörün tekisin.

Ölüsü>Selçuk İnan
El mahkum mecburuz sezon sonuna kadar umarım takıma zarar veren hareketlere girişmez artık.

Ölüsü>Selçuk İnan
El mahkum mecburuz sezon sonuna kadar umarım takıma zarar veren hareketlere girişmez artık.

Dogru bir düsünce sekli oldugunu düsünmüyorum.

Atiyorum Hasan Sas'a forma versen cikip oynasa o bile Selcuk dan daha etkili oynar bu göbekli haliyle.

kalan 12 maçta yetenegini sergilesin.en büyük dileğim bu kendisi ile ilgili.

haftaya asistin asisti ve gamsızlık şow var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu dediğin doru kesinlikle.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yazik ki, ne yaziiiiik ki.
Bak öyle yaziyorum diye alinma, sinirim sana degil bu adama.
Ben Belhandayi her zaman elestirdim ama Ndiaye gittikten ve daha da önemlisi Fernando sakatlandiktan sonra bir gercegi kabul ettim, alternatifler daha kötü oldugu icin oynamali.
Bu aksam sahada olsa idi bizim icin bu mac daha kolay gecerdi, cünkü yerine oynayan Tolga ve Selcuk daha da kötüler, cok daha kötüler.
Ama bu ne yapti, gitti hic yok yere atildi takimi yüz üstü birakti.
Sezon sonu bu macta kaybettigimiz puanlari arar isek ne yapacagiz?
Ne isime yarayacak bu adamin taklasi, yetenegi bilmem neyi?
Yahu en kritik dönemde yapti bunu en kritiiiik dönemde.

Son düzenleme:
Ne yazik ki, ne yaziiiiik ki.
Bak öyle yaziyorum diye alinma, sinirim sana degil bu adama.
Ben Belhandayi her zaman elestirdim ama Ndiaye gittikten ve daha da önemlisi Fernando sakatlandiktan sonra bir gercegi kabul ettim, alternatifler daha kötü oldugu icin oynamali.
Bu aksam sahada olsa idi bizim icin bu mac daha kolay gecerdi, cünkü yerine oynayan Tolga ve Selcuk daha da kötüler, cok daha kötüler.
Ama bu ne yapti, gitti hic yok yere atildi takimi yüz üstü birakti.
Sezon sonu bu macta kaybettigimiz puanlari arar isek ne yapacagiz?
Ne isime yarayacak bu adamin taklasi, yetenegi bilmem neyi?
Yahu en kritik dönemde yapti bunu en kritiiiik dönemde.

Haklısın bence de ama geçen hafta ucuz atılmadı mi biraz? Yaptığı mallığın önde gideniydi ama hakemde hazırdı vermeye.

Haklısın bence de ama geçen hafta ucuz atılmadı mi biraz? Yaptığı mallığın önde gideniydi ama hakemde hazırdı vermeye.

Hakemler bize karsi penalti üretiyor Furkan, bu duruma neden bu kadar sasiriyoruz?
Profesyonel futbolcu akilli olacak, bu ekmege daha fazla yag sürmememek icin elinden geleni yapacak.
Hepsine mani olamiyorsun, gördügün gibi tak diye caldi penaltiyi adam ama böylesine olsun mani olacaksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt