#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda ham yeteneği en yüksek oyuncu bana göre Feghouli ve çok büyük fark yaratacağını düşünmüştüm ama bitik durumda olduğunu öngöremedik.

Belhanda yetenek noktasında benim gözümde ikinci sırada geliyor takımda. Feg gibi bitik de değil. Oynayabildiğini gördük ama sürekliliği yakalayamadı bir türlü. İnşallah son kartı görmeden önce gösterdiği kıpırdanmayı sezon sonuna kadar taşır. Çok ihtiyaç var.

Bursaspor maçında asisti var büyük ihtimalle.

Rakibin dandik oldugunu ve ic saha maci oldugunu göz önünde bulundurursak asist yapacaktir herhalde diye umut ediyoruz.

Kral olmadan şampiyonluk çok zor gibi. Kasımpaşa maçındaki son pas rezaleti herşeyi gösterdi. Ligin en iyi pas atan ve çalım atan orta sahası. Sonuna kadar arkasında durulmalı. Şampiyonluğu getirecek 3-4 topçudan bir tanesi. Belki de en değerlisi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kral olmadan şampiyonluk çok zor gibi. Kasımpaşa maçındaki son pas rezaleti herşeyi gösterdi. Ligin en iyi pas atan ve çalım atan orta sahası. Sonuna kadar arkasında durulmalı. Şampiyonluğu getirecek 3-4 topçudan bir tanesi. Belki de en değerlisi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trollükte başka bir seviyede adam

Büyük üstad Belhandanın Jamesten kötü olmadığını belirtelim

Adam şut çekmiyor ki neyi baz aldınız bu değerlendirme anlayamadım :D

Gözünü seveyim artık biraz aklını başına getir sana çok ihtiyacımız var şampiyonluk yolunda

Fernando inşallah sapasağlam dönecektir

Belhanda-Feghouli gibi adamlar biraz daha sorumluluk almaya başlarlarsa şampiyon oluruz

Ee aga geçen sene Sneijder hakkında böyle konuşanlara laf ediyorduk? Ligimizde dandik olmadığını düşündüğümüz kaç takım var ki zaten?

:asd22:

can ilk yazdiginda bu tarz bisey yazacaktim da mixerlik olmasin diye yazmadim

direkt gecen sene sneidjere soylenip de sinirlenilenmis gibi yapilip mevzu cikarilan bazi sozlerin rahatlikla belhandaya pay edilmekte beis gorulmemesine taniklik edioruz

vs Çamdal

a55ae17d205242b480f7d14b9bf2b04b.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt