#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ercan, bir şey soracağım. Bu kadar övdüğüne göre Belhandayı yeterli bir oyuncu olarak görüyorsun, doğru mu anlıyoruz yoksa yanılıyor muyuz?

Yarın asistin asisti ve gamsız reisin şovu var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeterli konusuna göre değişir şut konusu disiplin konusunda eksik yetersiz
Geri konularda benim için muazzam oyuncu fizik olarak bireysel yetenek çalım oyun görüşü organizatör

abv juve

Tamam, ben beklediğim cevabı aldım. Benim için bu cevap yeterli. Fernando'nun konusunda ve bu konuda yazdıkların sonrası, özellikle yeterlilik konusunda, diyecek bir şeyim yok.

Yeterli konusuna göre değişir şut konusu disiplin konusunda eksik yetersiz
Geri konularda benim için muazzam oyuncu fizik olarak bireysel yetenek çalım oyun görüşü organizatör

abv juve

Bunca maç oynadı, hangi organizasyon yahu?...Bundan sonra yaparsa başım üsütüne ama şu ana yok öyle bir şey...

Bunca maç oynadı, hangi organizasyon yahu?...Bundan sonra yaparsa başım üsütüne ama şu ana yok öyle bir şey...
423 veya 453 ceza sahası icinde topla buluşmuş Galatasaray ligte lider
Belhanda bunların yüzde 63 e direk etki etmiş şut pası asist öncesi pas ta uzak ara lider asist sıralamasında 2 nci yada üçüncü
Daha neyi anlatayım

abv juve

423 veya 453 ceza sahası icinde topla buluşmuş Galatasaray ligte lider
Belhanda bunların yüzde 63 e direk etki etmiş şut pası asist öncesi pas ta uzak ara lider asist sıralamasında 2 nci yada üçüncü
Daha neyi anlatayım

abv juve

Senin burada anlatacaklarının bir anlamı yok, kendine fazla paye biçiyorsun. Belhanda sahada anlatabilirse biz anlarız endişen olmasın...

Anlamı yoksa niye alıntı yapıyorsun verin varsa koy ortaya mesela 22 top kaybı falan gibi

abv juve

Maçları seyrediyorum. Olmadık pozisyonlarda çokça top kaybı yaptığı maçta sıfır top kaybı gösteren istatistikler ne kadar saçma ise, neredeyse topla buluşma sayısından fazla top kaybı yaptığına dair istatistikler de o kadar saçmadır. İyi oynasın da öveyim istiyorum ama şu ana kadar nafile...

Şutu yok, çevre kontrolü zayıf olduğu için kritik top kayıpları yapar, ilk pas opsiyonu markaja girdiği anda eli ayağına dolaşır; ne yapacağını bilemez, maçta uzun süreli kopmalar yaşar; canı istediğinde yapmaya çalıştığı birkaç defansif müdahalesi bu defolarını affettiremez. Dsiplin-Fair play konusuna hiç girmeyelim...

Böyle bir oyuncu profiline, ne ofansif ne de B2B orta saha oyuncusu olarak astronomik yatırım yapılmasını en başından istemedim; keşke yanıltsaydı/yanıltabilse...

Belandam yarin sow yapicak allaim bu gece nasi uyurum ben

Galaxy S2 using GSCimbom mobile app

Şüphesiz ki Kralhanda yarın kapakları takacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt