Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder artık geri gelmez.
Belhanda da şutlanır.

Adam gibi 10 numara denk gelirse ki alabileceğimiz pek adam yok gibi yeni 10 numara transferi yapabiliriz. Zamanında Sneijder için oluşan fırsat gibi bir fırsattan ve kaliteden bahsediyorum. Sırf 10 numara almış olmak için Belhanda gibi kalitesiz, yeteneksiz, laubali, dengesiz, dandik bir adama dünyanın parasını bayılmaya gerek yok.

Bir tane topla dribling yapabilen 8, bir tane de pasör 8 ve Fernando ile birlikte 4-1-4-1 oynayabiliriz seneye.

Katarda oynayan bir adam 33 yasinda kismen avrupa denebilecek ve gonul bagi olan bir yerden teklif alirsa eger amerika vs gibi bir dusuncesi kalmadi ise gayet de gelebilir

Aynen son trend var ya malatya yerine yeni malatya gibi

Sneijder gelsin , yeni sneijder olup faydasi olmazsa ben de gram anlamiyorum

Siz hep sartlara gore degil , son halinde cektiginiz fotografa gore dusunuyorsunuz

2015 te o denli etkili olan bir adam 2016 da 3 ay yaslandi diye mi dip yapti ?

Simdi kalkip gelip neden oynayamasin ? O yasta kimler geldi gitti iz birakti turkiyede

Mesele cok abarti para vermemek ki bu yonetim vermez zaten , mesele bos birakmamak , terimin oldugu yerde messi bile basina buyruk olamaz

Görüldüğü üzere çöphanda olmadan da deplasmanda kazanabiliyormuşuz... Artık farklı bahaneler aramak zorundasınız..Selçuktan iyi olması 9 milyon bonservis yıllık 3.350 milyon € maaş verdiğimiz gerçeğini değiştirmez
parasına göre hayal kırıklığı olsa da takıma faydalı olduğu gerçeğini değiştiremeyiz.

Mantıklı ibareler kullanalım 35 yaşındaki bitik adamı alacak değiliz ondan sonra derbi kazanamıyoruz yeah

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

DZ2nC1hWsAAS1i3.webp

2 gun kaldi, ozledik be kral...

bir belhandacının bir haftası
pazartesi-:sleep:
salı-:sleep:
çarşamba-:sleep:
perşembe-:uiyy:
cuma-:uiyy:
cumartesi-:poop:
pazar-:poop:
pazartesi-:sleep:
.
.
.
.

Altına imzamı atarım.

Galatasaray taraftarı hatta sadece taraftar değil, tüm camia sezon başından beri bu adamın oynaması için gereğinden fazla sabır gösterdi. Belki düzelir diye hep olumlu konuştu ama yine olmadı, olmayacak da. Gelmeden önce de bu adamın oynayacağı daha doğrusu oynamayacağı futbolu ben biliyordum. Umursamaz tavırlar sergileyeceğini, maçın önemi ne olursa olsun çaba göstermeyeceğini de adım gibi biliyordum. Ligde artık sezonun sonuna yaklaştık. Galatasaray, ruhunu ve karakterini ortaya koyarak yine ligde en iddialı konumda son 3 haftaya giriyor. Bakıyoruz ki Belhanda'da zerre düzelme yok, sezonun en önemli maçında tartışmasız sahanın en kötüsü yine. Üstelik takımdaki herkes ekstra bir şeyler yapmaya hatta kapasitesinin de üzerinde futbol oynamaya çalışırken bunu yapıyor. Galatasaray gibi takımda, o mükemmel tribünün önünde bunu başarmak da zor iş kendisine helal olsun.

Hala o canım 50 bin taraftar bunu oyundan çıkarken alkışlayıp ismini haykırıyor. Ama dediğim gibi bu adamı 81 bin kişinin önüne Madrid kadrosuna koy; orada Kroos veya Modric yerine bu oynasın. Şampiyonlar Ligi finalinde herkes maç boyu sadece tezahürat yapsın bu adam yine oynamaz. Futbolda 2 tip adamı asla futbola geri döndüremezsin:
Birincisi çok ağır sakatlık yaşamış, o sakatlığı atlatsa bile futboluna kariyeri boyunca o sakatlığı etki edecek yani istese de eski günlerine dönemeyecek adamlar.
İkincisi de Belhanda gibi yetenekli ve gençliğinde başarılı olan ama kafasında futbolu tamamen bitirmiş, sadece para için futbol oynayan adamlar. Ne yazık ki bu 2. tipteki futbolculara 2018 yılında hala yığınla para ödeyen takımlar mevcut, başta da Türk takımları.

Bu adam futbol oynamaktan en başta keyif almıyor, surat ifadesinden bile anlarsınız. Adamın para kazanabileceği başka bir imkanı olsa yarın bırakır futbolu. Bildiğin öylesine oynuyor. Yetenekli olmasının da senelerdir ekmeğini yiyor zaten. Hani Türk filmlerinde gençliğinde çok başarılı doktorlar vardır, sonradan alkolik falan olurlar mesleği bırakırlar aynı o hikaye. Onlar bile gerektiğinde tekrar mesleğe dönüp imkansızı başarıyordu, bu onu da yapmıyor. Sezonda takım 30 küsür maç oynuyorsa totalde 5-10 tane pas atacak da gol atacak işte o kadar. Biz Hagi'yi Hagi olduğu için sevdik, Sneijder'i Sneijder olduğu için.. Kimsenin Belhanda'dan başkası olmasını beklediği yok. Belhanda kendisi olsa, yıllar öncesine geri dönüp Montpellier'deki çabasının yarısını gösterse bu taraftar onu yine severdi ama o Kiev günlerindeki umursamazlığına devam etti. Halı sahalarda yetenekli ve göbekli abiler olur, hiç koşmaz ama acayip paslar atarlar. İşte o adamlardan birisi dün Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra sahada olsa maç 4-0 falan biterdi. Beğenen yine beğensin kimseye karışamayız da, seneye Avrupa'da bu taraftar bu adam yüzünden çok ağlar. Görünen köy kılavuz istemez. 3'e 5'e bakılmadan zararına satılması lazım, tabii buna maaş verecek bir keriz bulunursa.

---ALINTI---

Para verip video mu yaptırtıyorsun Ercan :asd:

Bütün videoları aynı pozisyonlar sadece açı ve videodaki konumları farklı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt