Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimin şekilden şekile girdiği ortada, Feghouliye daha çok fayda sağladı diyen adamlara yaptığı skor katkısının büyük kısmı çoluk çocuktan oluşan Karabük dediğimizde apışıp kalması normal , Feghouli -65 averajlı Karabüğe asist yapsa ne olur yapmasa ne olur ya bu kadar saçma sapan bir kıstas olabilir mi

Deplasmanda Karabük maçı hariç 1 gol 3 asist yapmasını iyi performans olarak görüyorsanız sıkıntı sizde bu adam kanat forvet bide , Belhandadan farkı yoktu deplasmanlarda boşuna laf anlatmayın gerçekler görülüyor , Basaksehir maçında ki de ne asistti ama dimi Mariano 20 metre top sürüp 25 metreden topu ağlara astı işinize gelince bunları nasıl yontuyorsunuz ama

Aralarında fark yok dediğin herif bütün duran topları kullanan ve hücum organizasyonlarını yönetmesi gereken isim 0 gol 0 asist yaptı.

Feg ise 13 dep maçında 1 gol 6 asist bence gayet normal 1 istatistik ne yapmasını bekliyorsun 10 gol 10 asist mi hayal aleminden çık derim.

Feg bence yetersiz o ayrı mesele ama belhanda ile kıstas olmaz yukarda can demiş sağ bek mariano bile az kalsın geçiyormuş gol katkısında belhandayı daha neyin derdindesin takımda f/p olarak en berbat isim belhanda mariano bile maç aldırdı, belhanda içerde zayıf takımlara karşı istatistik kasıyor diye iyi oyuncu demeyiz bekleme.

Deplasmanda Karabük maçı hariç 1 gol 3 asist yapmasını iyi performans olarak görüyorsanız sıkıntı sizde bu adam kanat forvet bide , Belhandadan farkı yoktu deplasmanlarda boşuna laf anlatmayın gerçekler görülüyor , Basaksehir maçında ki de ne asistti ama dimi Mariano 20 metre top sürüp 25 metreden topu ağlara astı işinize gelince bunları nasıl yontuyorsunuz ama
Böyle deyip deplasmanda 0 gol 0 asisti olan Belhanda'yı övüyorsun ama

Deplasmanda 0 gol 0 asist mi iyi Karabük çıkarsak 1 gol 3 asist mi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İkisi de boş top tepti geçen sene bu sene de aynı oynarlarsa işimiz var.
Olay bu, elimizden de çıkaramadık vitrin bir ligimiz olmadığından. Pek umudum yok ikisinden de ama inşallah sonumuz hayrolur.

Kimin şekilden şekile girdiği ortada, Feghouliye daha çok fayda sağladı diyen adamlara yaptığı skor katkısının büyük kısmı çoluk çocuktan oluşan Karabük dediğimizde apışıp kalması normal , Feghouli -65 averajlı Karabüğe asist yapsa ne olur yapmasa ne olur ya bu kadar saçma sapan bir kıstas olabilir mi

O -65 averajlı Karabüğe senin baştacın belhanda neden asist yada gol yapmadı o maçta 90 dk oyunda kalıp??
Acıdı mı ondan mı yapmadı?
Yoksa o maç yine şeyinde olmadı mı?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hazırlık maçlarında belhanda feguli'den kat kat daha iyi yalnız,abartmıyorum gençleri filan çıkardığımızda 15 kişilik oyuncu kadrosundan en kötü isim feguli.

Muslera= harika
serdar=çok iyi
mariano/linnes=çok iyi
nagatomo=harika
fernando=çok iyi
donk=çok iyi
Gomis=harika
Garry=harika

bu 8 mevkinin oyuncusu kendi standartlarına bakarsak en formda sezonlarını geçirdiler neredeyse buna rağmen gördüğüm en leş fblerden birinin sadece 3 puan önünde bitirebildik ligi.. nagatomo ve terimin 2. devre gelmesi donku geç kazanmamız gibi bazı etkenler var kabul ediyorum fakat feghouli maicon(yarım sezon) belhandanın leş gibi oynadığı gerçeğini görmezden gelemeyiz ...Bazı arkadaşların dediği topu oynasaydı bu belhanda beyefendi iş son maça kalmazdı ...

Kim daha kötü falan demedim uydurma , Feghouli daha düşük performans göstermesine rağmen isime tapan güruh ona pek ses çıkartmıyor dedim ikisi arasında fark var. İkisininde katkıları olmuştur ama bana göre Belhanda daha faydalıydı bunun üstüne ne söylerseniz söyleyin umrumda değil açıkçası
Feghouli' nin performansının beklentileri karşıladığını söyleyen kimseye rastlamadım. Sezona geç başlamış olması ve sakatlık mazeretinden bahsedip bu sezon daha iyi olacağını umuyor büyük çoğunluk. Keşke öyle olsa ama doğrusu şüpheliyim bu konuda...

Böyle deyip deplasmanda 0 gol 0 asisti olan Belhanda'yı övüyorsun ama
Ben Belhanda deplasmanlarda iyi mi demişim veya onun için övmüş müyüm kafanızdan senaryo uyduruyorsunuz , Belhanda deplasmanda katkı vermedi ama Feghouli şov yaptı gibi anlattınız ve bende bunla alakası olmadığını söyledim işte 1 gol 3 asist yapmış tüm sezon boyunca , Bu onu deplasmanlarda çok katkı sağladı yapıyorsa komiklik olur , Ben sezon geneliyle alakalı Belhanda daha faydalıydı dedim ve sonuna kadar arkasındayım

Kan davasina dönüstü bu is.

Belhanda icin adam bicaklayanlar cikabilir yakinda.

hazırlık maçlarında belhanda feguli'den kat kat daha iyi yalnız,abartmıyorum gençleri filan çıkardığımızda 15 kişilik oyuncu kadrosundan en kötü isim feguli.

Bu yoruma katılıyorum.

Ben Belhanda deplasmanlarda iyi mi demişim kafanızdan senaryo uyduruyorsunuz , Belhanda deplasmanda katkı vermedi ama Feghouli şov yaptı gibi anlattınız ve bende bunla alakası olmadığını söyledim işte 1 gol 3 asist yapmış tüm sezon boyunca , Bu onu deplasmanlarda çok katkı sağladı yapıyorsa komiklik olur , Ben sezon geneliyle alakalı Belhanda daha faydalıydı dedim ve sonuna kadar arkasındayım

E biz de Feghouli şov yaptı demiyoruz asıl sen kafandan senaryo uyduruyorsun.Belhanda'dan iyiydi diyoruz.

Hayır Feg Belhanda dan kötü olsa ne olacak bu durumda Belhanda iyi futbolcumu olmuş oluyor 2 side kötü işte.Birinin yanlışını diğerinin yanlışını göstererek kapatamassınız.Feg kötü oynuyorsa onun başlığında eleştirin

Fatih Terim: ''4-3-3 oynuyoruz biz ya da 2-5-3 artık neyse. Belhanda orada oynayabileceğini gösterdi. Yeni sezonda çok daha formda, oyuna direkt etki eden bir Belhanda hepimiz için çok daha iyi olacak."

Fatih Terim: "Belhanda'nın daha da iyi oynaması lazım ve devamlı iyi oynaması lazım. Bundan sonra alıştığımız şekilde devam etmesi, hatta üzerine koyması ondan beklentiler. Biz bu oyundan tatmin olmayız. Atmalı, attırmalı, sorumluluk almalı. Belhanda zaten bunun için alındı."

Bu yoruma katılıyorum.

E biz de Feghouli şov yaptı demiyoruz asıl sen kafandan senaryo uyduruyorsun.Belhanda'dan iyiydi diyoruz.
Deplasmanda Feghouli çok daha iyiydi denildi yukarıda bende alakası olmadığını açıkladım , Feghouli hangi deplasman maçında iyi oynadı buna açık yüreklilikle cevap ver, Bursaspor maçı hariç hiç birisine etki etmedi neredeyse ama tüm sezon deplasmanlarda sırtlamış gibi konuşuyor bazıları, Bak Belhanda deplasmanda iyiydi falan demedim ben gerçekleri kabul eden biriyimdir , Çoğu deplasmanda etkili olmadı ama iç sahada özellikle çok katkı sağladı deplasmanda bile onun yokluğunda daha kötü futbol oynadık en güzel örneği Sivasspor maçıdır o oynadığı yarım saat Feghoulinin çoğu deplasman futbolunu katlar.

Deplasmanda Feghouli çok daha iyiydi denildi yukarıda bende alakası olmadığını açıkladım , Feghouli hangi deplasman maçında iyi oynadı buna açık yüreklilikle cevap ver, Bursaspor maçı hariç hiç birisine etki etmedi neredeyse ama tüm sezon deplasmanlarda sırtlamış gibi konuşuyor bazıları, Bak Belhanda deplasmanda iyiydi falan demedim ben gerçekleri kabul eden biriyimdir , Çoğu deplasmanda etkili olmadı ama iç sahada özellikle çok katkı sağladı deplasmanda bile onun yokluğunda daha kötü futbol oynadık en güzel örneği Sivasspor maçıdır o oynadığı yarım saat Feghoulinin çoğu deplasman futbolunu katlar.

Kayseri deplasmanında Feghouli iyiydi.Aynı zamanda maçın ilk yarısında Belhandasız iyi oynamıştık.Akhisar deplasmanında asisti var.Peki sen 20 dakikalık Sivas maçı dışında Belhanda'nın iyi oynadığı deplasman maçını söyleyebilir misin?Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.

Belhanda asistlerinin çoğu duran toptan ki öyle noktaya top kondurduğu da yok hani; tehlike bölgesine topu 'doldurmak' tan ibaret yaptığı şey. Selçuk onun kadar süre alsa ve duran top kullansa çok daha fazla asist sayısına ulaşırdı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt