Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
9 dakikada çekti fişi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah allah işe bak yav bende 400 metre saha da oynuyorlar sanıyordum.Mümkün degil, saha o kadar büyük degil.
Bence iç sahada daha rahat kazanırız Gomisi , Belhanda ve Feghoulinin kazanılacak durumu yok zaten de Gomisi kullanmak gerekirBen olsam simdi ic Sahada oynatmam. Ana avrat duz giderler
Örcmedim tam olarak ama Belhanda için dikine doğru daha büyük olduğu kesin. Sence Belhanda şutu kaçıncı kata vurmuştur? Yapılan diğer eleştirileri ısrarla görmezden gelip, bu eleştirileri saçma bir şekilde taş atan adam hala bunu devam ettirmeye çalışıyor, te Allahım ya.Allah allah işe bak yav bende 400 metre saha da oynuyorlar sanıyordum.
VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Snijder zaten yapıyordu. O kadar alışmıştık ki öyle video falan yapmak için uğraşmıyorduk. Sneijder ile şu Belhanda'yı kıyaslamayın ne olur.Oyuna girip kısa sürede gayet etkili oldu, takımı rahatlattı. Ne istiyorsunuz anlamıyorum. 10 dakikada hat-trick falan mı yapmalıydı ? Ayrıca yaptığı asist de 1. sınıf. Sneijder yapsa dünden beri videoları dolanırdı tüm sosyal medyada.
Kupa maçından sonraki bir iki gün nerede idiniz yahu?
Yağlayıp yikadiginiz sinan 80 dakika atamadı.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi