Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 dakikada çekti fişi
94509d3df9b6b177c9473904676e7091.jpg

Allah allah işe bak yav bende 400 metre saha da oynuyorlar sanıyordum.

VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Örcmedim tam olarak ama Belhanda için dikine doğru daha büyük olduğu kesin. Sence Belhanda şutu kaçıncı kata vurmuştur? Yapılan diğer eleştirileri ısrarla görmezden gelip, bu eleştirileri saçma bir şekilde taş atan adam hala bunu devam ettirmeye çalışıyor, te Allahım ya.

Oyuna girip kısa sürede gayet etkili oldu, takımı rahatlattı. Ne istiyorsunuz anlamıyorum. 10 dakikada hat-trick falan mı yapmalıydı ? Ayrıca yaptığı asist de 1. sınıf. Sneijder yapsa dünden beri videoları dolanırdı tüm sosyal medyada.

Oyuna girip kısa sürede gayet etkili oldu, takımı rahatlattı. Ne istiyorsunuz anlamıyorum. 10 dakikada hat-trick falan mı yapmalıydı ? Ayrıca yaptığı asist de 1. sınıf. Sneijder yapsa dünden beri videoları dolanırdı tüm sosyal medyada.
Snijder zaten yapıyordu. O kadar alışmıştık ki öyle video falan yapmak için uğraşmıyorduk. Sneijder ile şu Belhanda'yı kıyaslamayın ne olur.

Ne gereksiz yere övülmesi, ne de itin bi tarafına sokulması taraftarıyım. Az rahat bırakalım şu adamı.

Yağlayıp yikadiginiz sinan 80 dakika atamadı.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla Sinan'ı hiçbir yerde yağlamadım. İlk 11 kapasitesinde olmadığını da her zaman söylüyorum. Ki bu adamla kıyaslanacak futbolcu da Sinan değildir.

10 milyon verip takıma yeni 10 numara transfer ediliyorsa o adam o pası atacak. Bunun hiçbir savunulur tarafı yok. Belhanda'nın pas ve şut yeteneği abartısız Emre Çolak denen vasıfsızdan daha kötü. Bunu artık kabullenin.

Mehmet Demirkol: "Belhanda hiçbir zaman oynadığı takımın en iyisi olamadı. Sneijder bir markadır o gittiği takımın en iyisi olmuştur. İkisini karşılaştırmak yanlış. Belhanda'ya da haksızlık oluyor."

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

.Ankaragücü gol ararken oyuna girmiş herif tabi topla buluşacak asist yapacak ankaragücü defans yapmıyorduki zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt