Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum ama Allah var kötüydü ikinci devre. Hele Onyekuruya attigi o hatalı pas kufuru hak etti. Bazen eşşekligi tutuyor işte.

Ikinci yari cok yoruldunu kabul etmek lazim. 90 metrede oyniyan tek futbolcumuz Belhanda devamli ileri ve geri gitmek zorunda ve dogal olarsk yoruluyor.

Onyekuru once iceri girer gibi yapti sonra vazgecti, ama Belhanda zaten pasi vermisti. Hata yapmis olabilir.

Senden rica edicegim tek sey, Onyekuru'nun golunde Belhanda yi izle. Orda dogru kosu ile Traore'yi caresiz birakti, cunku oyuncu secemedj ve ortada kaldi, onyekuru'da kolay siyrildi.

Topçu değil bu net olarak yok 8 değil yok 10 değil yok sağ da yapamaz yok sol da yapamaz geçin bu işleri net olarak topçu değil topu tutuşu, topa gidişi, pasları, attığı pasların şiddeti her şeyi falso tüm takımı düşürüyor bunla beraber oynayan topçudan katkı beklenmez çünkü hiç bir zaman doğru zamanda, doğru yere pas atamaz tüm takımı deli eder istek, heves ne varsa kaçar ruh gibi dolanır tüm topçular.

balon feghouli ile birlikde giydiği formaya,aldığı korkunc yüksek paralara hiç saygısı olmayan,sahada son derece lakayt sözde futbolcu, balon feghouli ile birlikde acilen üçe beşe bakılmadan,birisine bonservis ödeyene diğeri beleşe verilmeli...

polat-alemdar-k2tjt.jpg

bu adamı mariano-maicon-nagatomo falan direkt 11 olan hiç bir oyuncumuz olmasını istemiyordur ulan yine mi bu kazma yüzünden 10 kişi oynıcaz diyorlardır

Ikinci yari cok yoruldunu kabul etmek lazim. 90 metrede oyniyan tek futbolcumuz Belhanda devamli ileri ve geri gitmek zorunda ve dogal olarsk yoruluyor.

Onyekuru once iceri girer gibi yapti sonra vazgecti, ama Belhanda zaten pasi vermisti. Hata yapmis olabilir.

Senden rica edicegim tek sey, Onyekuru'nun golunde Belhanda yi izle. Orda dogru kosu ile Traore'yi caresiz birakti, cunku oyuncu secemedj ve ortada kaldi, onyekuru'da kolay siyrildi.
Futbol aklını bende begeniyorum ama gecen sezonun ilk haftalarını hatırlayalım daha fazla oyunun içindeydi sorumluluk alıyordu. Inş Badounun donmesiyle düzelir.

Umarım son maçın olmuştur her maç kötü oynayan istikrarlı adam . ( Hocanın konuşmalarından sonra hiç ihtimal vermiyorum ama )

Fernando’nun attığı gol pasını 100 deneme hakkı versek bile atamazdı. O kadar futbolculuktan uzak.

Bu adama ince iş vermeyecen yav, arada yapıyor tamam da istikrar yok. 2 hareket iyi sonra 15 dk hayalet.Arkada oynasa yapacağı pas hatası etkisi daha fenâ.
Pres mres yapıyor okey ama olmuyor yav beklediğimiz şey bu değil.Bilemiyorum nolacak ,1.5-2 de almıyor 4 lira paraya yazık.

Bu adama bu kadar bonservis ve 3,5 milyon yıllık veren adamın Allah belasını versin.
Bu trasferlerden cebe para indirdiler.Başka açıklaması yok.Şu adamın 5 maçını 90 dakika izleyen ortalama zekaya sahip bir adam bu paraları vermez.Aynısı feg ve maicon içinde geçerli.yemin ederim rezillik..

O yüzden şu başkan ve yönetici fanatikliğini, eleştirilemez mantığını bırakın.
Yoksa bir ileri iki geri gitmeye devam ederiz.
Donka verilen parada bunlardan farksız.

Gitmeyecek yüksek ihtimalle hocanın açıklamalarından bunu sezdim.

İşin ilginci Fatih hoca memnun gibi duruyor kendisinden

Konsantrasyon eksikliği mi desem kafa gidiyor mu desek bişeyler eksik gibi yoksa istatistik olarak bakınca faydalı gibi gözüküyor.Ama ben hala bu adamın pozisyonunu çözemedim.10 numara demeyin bence alakası bile yok adamın öyle bir isteği bile yok.

2-3 haftaya yedek kulübesinde oturup çatır çatır maaşını alacak vasat topçu.

Tolga, feg, belhand, selçuk. eşek yüküyle para alıp karşılığını vermeyen adamlar.

@Refik Y. AKKÜLAH Ahbabımın görmez gözleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt