Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim bayılmıyor falan yazılmısta terim belhandayı begenmese feguli gibi oynatmazdı emreyı alır koyardı yerine ikisini birden oynatıyor.

Feghouli gibi değil koşuyor ediyor baya çünkü ama ciddi derecede yetersiz. Bugün için demiyorum tabi genel anlamda. Böyle zorluk derecesi düşük maçlarda arada iş yapıyor bazen ama beklenti bu yönde değil zaten kendisinden. Zor zamanlarda fark yaratması bekleniyor daha ziyade. Onu yapacak kapasitede tek Feghouli var bizim takımda ama o da kötü baya.

Belhanda'nın önemini yokluğunda anlayacaksınız. Takım bir nebze dikine oynuyorsa bunda aslan payı Belhanda'dır. Her şey skor yapmak değil. Ha eksikleri yok mu var tabi. Ama elimizdeki en iyi malzeme bu.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız gerçekten Belhanda 'yı tebrik etmek lazım sağlam top oynadı bu akşam

Ndiaye artık direk oynar gözüyle bakamıyorum eğer Belhanda böyle iyi oynamaya devam ederse ...

Bugun harika bir futbol oynadi - en iyi maciydi bugun. Sanirim yanlis oynattik biz bu herifi 8 numara gibi oynadi bugun.

İlk yarı berbattı. (herkes gibi) ikinci yarı özellikle 2.golden sonra rakip skor bulmak için açıldığında bulduğu boş alanlarda iyi işler cikardi.

Kapanan rakibe ve kendisine yakın markaj yapılan oyun anlayışına karşı hiçbir varlık gösteremiyor.. Ikılıp sıkılıyor. Çok isteksiz görünüyor..

Bir sonraki maçta nasıl olacağı konusunda hicbir fikrimiz yok. Böyle performans grafiginde denge problemi yaşayan adamlara cok fazla umut baglamamak lazım.

Fernando'yla bugün çok ama çok iyi anlaştı adamda o kadar enerji var ki son dakikalarda bile pres yapıyordu bi ara sürekli havada uçuyordu uzun zaman sonra ilk defa kendinde gördük :D

Ilk yarida gayet iyiydi ilk yari takim cok etkisiz oldugundan kendisi de pek etkili olamadi

Cok net bir sekilde pas atmayi bildigini gosterdi

Boyle pas atacaksa cok can yakar

Ayrica gercek bir MAESTRO hem dribbling hem pas hem pres

Attigi sert sut da fena degildi ben memnunum

Belhanda mevkisini buldu bence. 8 noda oynar artık Emre sonrası. Ndiaye'yi beğeniyorum ama Ndiaye pas oyununu oynayamaz, tempo yapar.

Ndiaye yedek kalıp maça enerji için oyuna sokulursa şaşırmam.

Belhanda mevkisini buldu bence. 8 noda oynar artık Emre sonrası. Ndiaye'yi beğeniyorum ama Ndiaye pas oyununu oynayamaz, tempo yapar.

Ndiaye yedek kalıp maça enerji için oyuna sokulursa şaşırmam.

Ndiaye yedek kalmaz Emre sağ kanat ve orta sahaya yakın oynar

Engin vari bir rolde

Bütün yük sol kanatta olacak orada oynayan kişi müthiş oynamak zorunda

Hoca sever Ferguson vari anlayışı

Tabi olmayabilir de Fegi kazanma yoluna da gidebilir benimkisi tahmin

Hoca kazanacak diyorduk çünkü Feghouli'ye nazaran Belhanda hem pres, hem hücum hem de mücadeleyi hatta her şeyi daha fazla yapıyordu fakat birleştiremiyordu bugün Belhanda geldiğinden beri en iyi maçlarından birini oynadı Emre Akbaba'nın gelişi de rahatlattı diye düşünüyorum bundan sonra ki haftalarda gerek 8 gerek 10 gerekse kanatta görev alacaktır.

Ndiaye yedek kalmaz Emre sağ kanat ve orta sahaya yakın oynar

Engin vari bir rolde

Bütün yük sol kanatta olacak orada oynayan kişi müthiş oynamak zorunda

Hoca sever Ferguson vari anlayışı

Tabi olmayabilir de Fegi kazanma yoluna da gidebilir benimkisi tahmin

Bence oynamaz. 2011-13 döneminde Sabri ve Amrabat'ta uyguladığı taktiği Ndiaye'de uygulayacak. Bu iki isim defalarca kez sonradan girdi ve genelde etkili de olmuştu.

Ndiaye özellikle CL'de patates olur. Tempoya değil kontrole ihtiyaç var. Ndiaye burada yetersiz. Bu benim görüşüm tabi belki 11 oynar.

Adam zaten 10 numara değildi. Hep 8 numara oynarsa daha fazla iş yapacağını düşünüyordum. Her ne kadar erken olsa da şuanda bu düşüncem doğru çıktı gözüküyor.

Bence oynamaz. 2011-13 döneminde Sabri ve Amrabat'ta uyguladığı taktiği Ndiaye'de uygulayacak. Bu iki isim defalarca kez sonradan girdi ve genelde etkili de olmuştu.

Ndiaye özellikle CL'de patates olur. Tempoya değil kontrole ihtiyaç var. Ndiaye burada yetersiz. Bu benim görüşüm tabi belki 11 oynar.

Hocanın açıklamalarına bakınca farklı rollerde düşündüğümüz Belhandanın iyi oynaması güzel vari bir açıklaması var

Yani tek Belhanda için düşünmüyor bunu zaman gösterecek bakalım neler olacak

Bu herıfe ılahi bi gaz verilmis gibi gozukuyor hoca cıkmadan önce ilahi actırmıs olabılır soyunma odasında

Belhanda'ya eşlik edip onu rahatlatacak Emre Akbaba'da geldi 4-1-4-1 de oynanır 4-3-3'de oynanır 4-4-2'de oynanır. En çok Emre'yi isteyenlerin başında geliyordum ama şuna eminim ki hem feghouli hem belhanda hem de takımın kapasitesini arttıracaktır.

Emre Akbaba'yla yükü paylaşınca Belhanda baya rahatlıyor daha %100'e çıkmadı ama kafa toplarına zıplayışından fark ediliyor ki baya hırslanmış sanki ne zamandır oynamıyormuş gibi aç oynamaya başladı :D

İkinci gol öncesi, topu üçüncü bölgeye paslaşmalarla taşıyan isim. Akabinde Sinan'a pası veren oyuncu da kendisi yine. Üçüncü golde, boş alana topsuz koşu yapan Sinan'a kilit pası veren kendisi. Sinan da Eren'e al da atlık pas veriyor. Sürekli söylenen asist öncesi pas. Keza buna benzer bir pası, 5. gol öncesinde Emre'ye verdi. Emre içeri Eren'e çıkarsaydı yine asist öncesi pas olacaktı ama vurmayı tercih etti. Zaman zaman pas hatalarıyla çileden çıkarsa da 8 numara pozisyonunda layığıyla oynadı bu maç. Oyunu okuma becerisi ve oyun zekası çok üst düzey değil. Daha derli toplu bir 8 numarayı ben de isterdim şahsen ama Belhanda da top tekniği, pres özelliğiyle bu bölgede başarılı işler yapabileceğini gösterdi bu maçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt