Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda sahadayken varlığının önemli olduğu hissine hiç kapılmıyorum ama sahada olmadığında yokluğunu hissediyorum zira o olmadığında takım kötü oynuyor. Garip bir ikilem.

İlk yarı ileride kayboldu. İkinci yarı merkeze daha yakın iyi oynadı. Rakip defans ambale oldu attığı birkaç kilit pasla. Fernando, Badou, Emre gibi isimlerle geçen seneden daha faydalı olabileceğini gösterdi en azından. İstikrar şart ama.

Bu takim bayern e benziyor biraz .

Acana kadar rakibi cok dikkatli karsilama , risk az , garantici

1-0 ya da 2 farkli skordan sonra ise bitirmeye oynayan doymayan takim

Sadece belo degil , sinan eren hepsi ikinci yari goze guzel geldi , henry vs dahil

Bu goruntu ndiaye ve rodri ile daha da pekisecek

Takim golu buldugu bazi maclarda CL deki bir rakibi bile perisan edebilir hic sasirmam

Bu adam aşırı underrated. Bugün iyi skor aldığımız için övülüyor ama kaybettiğimizde yine ilk olarak eleştirilecek. Bu adam hangi takıma gitse gittiği takımın forvetinin yıldızlaşmasının direkt belhanda ile ilgili olduğunu düşünuyorum. Rakip stoperlerin dengesini iyi bozuyor önde forvetler daha rahat alan buluyor. Bakalım klüplerindeki santraforlar neler yapmış kimlermiş
17/18 Gomis yazmaya gerek yok zaten
16/17 Nice / Balotelli balotellinin tekrar çıkış yaptığı yıldı. 23 maç 15 gol. Belhanda gittikten sonra geçen sene pek balotelli adı dolanmadı basında. Belhanda 31 maça çıkmış o sezon
15/16 Schalke yarım sezon oynamış 15 maç. Etrafındaki oyuncular Sane Huntelaar draxle meyer
14/15 kiev sanırım en kötü yılları burası. Lens Yarmelenko teodorzcyk var ancak belhanda etkisiz.
ve tabiki nice kariyerindeki giroud ile birklikteliği.
Bence bu adamın etrafındaki isimlerin bu kadar etkili olması hep etrafındaki isimlerin mükemmel olmasından kaynaklanıyor olamaz? Bizdeyken de geçen yıl Garry Rodrigues-Gomis ikilisinib bu kadar yukarıda oynamasının kahramanlarından biridir

Şu dediklerini Garry Rodrigues için desen anlarım Gomis'e al da at diyerek kaç asist yaptı ama Belhanda'nın forveti yıldızlaştırmasında ne kadar katkısı oldu ki. Sezonluk örneklerine baktım ilkinde yanlış Balotelli Belhanda'lı 28 maç 17 gol, Belhanda'sız 38 maç 26 gol. Schalke ve Kiev zaten başarısız geçen takımları

Satılmış basın kuduruyor
Galatasaray düşmanlarının .........
8c774455e7fb78bf4eaa6658cf75b723.jpg

Jeneriklik paslarla gozumuzu boyayamassin DEFOL

Emre mi Belhanda mı ? Bence Emre.

İkisinin aynı anda oynayabileceği maç sayısı baya kısıtlı.

Galatasaray´da bu sezon bol bol rotasyon olacaktir. Galatasaray gecen sene orta sahasi zenginken, birden Ndiaye´yi kaybedip, Fernando´nun da sakatlanmasi ile zaafiyet verdi. üc kulvarda oynayacagimizin, sakatliklarin olacagini kulagimizin arkasinda bulundurmamiz lazim... Gecen sene orta sahamiz motor gibiyken, külüstür haline geldi neredeyse, ama fizik olarak direnci saglayabildik.

Galatasaray´in orta saha zenginligi en büyük sermayesidir bu sezon. Her türlü dizilise ve stratejik degisikliklere elverisili. Fatih Hoca Emre Akbaba ile ilgili kanatlarda oynama sinyalini verdi. Belhanda, ve Emre´nin orta saha dörtlüsünün parcasi oldugu bir 4-4-2 de görebiliriz, Ndiaye´nin 6 olarak, Emre ve Belhanda´nin da 8 olarak oynadigi dizilisleri de merakla bekliyorum.

Bu Galatasaray takiminda forvette oynayan herhangi bir oyuncu ihya olur. En azindan Süperlig´de cünkü Sampiyonlar Ligi her daim ayri bir durumdur. Ama eger birde kaliteli forvet gelirse Galatasaray bu sezon belki süperlig tarihinin en dominant sampiyonlugunu kazanabilir.

Galatasaray´da bu sezon bol bol rotasyon olacaktir. Galatasaray gecen sene orta sahasi zenginken, birden Ndiaye´yi kaybedip, Fernando´nun da sakatlanmasi ile zaafiyet verdi. üc kulvarda oynayacagimizin, sakatliklarin olacagini kulagimizin arkasinda bulundurmamiz lazim... Gecen sene orta sahamiz motor gibiyken, külüstür haline geldi neredeyse, ama fizik olarak direnci saglayabildik.

Galatasaray´in orta saha zenginligi en büyük sermayesidir bu sezon. Her türlü dizilise ve stratejik degisikliklere elverisili. Fatih Hoca Emre Akbaba ile ilgili kanatlarda oynama sinyalini verdi. Belhanda, ve Emre´nin orta saha dörtlüsünün parcasi oldugu bir 4-4-2 de görebiliriz, Ndiaye´nin 6 olarak, Emre ve Belhanda´nin da 8 olarak oynadigi dizilisleri de merakla bekliyorum.

Bu Galatasaray takiminda forvette oynayan herhangi bir oyuncu ihya olur. En azindan Süperlig´de cünkü Sampiyonlar Ligi her daim ayri bir durumdur. Ama eger birde kaliteli forvet gelirse Galatasaray bu sezon belki süperlig tarihinin en dominant sampiyonlugunu kazanabilir.

Hoş geldin.

Adem hoşgeldin demiştim sana fernando 8 oynamaz diye defansın arasında onun işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt