Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda beğenmiş
875aa48905fcdbd66ab37f06c4e102d6.jpg

Bunu yazan ercandir

geldiğinden beri isabetli geri pası var mı hatırlamıyorum

her geri pası rakibe kontra hazırlıyor resmen parodi

588 mesaj yazmışım, 432 kere de bu mesasjlarım beğenilmiş sizler tarafından.

@Keramettin TANRIVERDİ

Demek ki birden fazla cahil var bu forumda. Sizde 2009 dan beri üyesiniz, administratörsünüz. Yaklaşık 9 sene boyunca bu cahillerin arasında, sizinde beyin hücreleriniz yanmış galiba.

Nice yıllara GSCli yıllara TANRIVERDİ.

@Ercan Kinay bey, aynen devam edin. Belki sizler moderatör olursunuz. Seversin dondurma yalamayı.

Kazık zaten. Ama Nice’de çok izledim Özgür. Sol kanatta topu kaybetmiyor. Kalçasını kullanıp (Arda tarzı) diğer oyuncularında hücuma katılmasını bekliyor. Bunu yapamıyoruz biz.

Top Sinana geliyor. Tamam abi, saymaya başlayın; 6 saniye içinde topu kaybediyoruz.

Onyekuru’da öyle maalesef.

Ben zaten kötü futbolcu demiyorum, yetenekleri çok fazla var. Ama kafa gidik adamın. Sürekli izliyorum en ufak birşeye kafaya takıyor saha içinde.

Kontrol mekanizması yok adamın. Psikolojik tedaviye ihtiyacı var.

Çok fazla para ödüyoruz yararlanmamız lazım. Ama bu kafa da zor yararlanırız. Artık zarar vermeye başladı.

Dikkatimi ceken birsey var Kenan Bozkurt'un son mesajlarinin bir coguna like atan üyenin ismi Kenan Bozok.

588 mesaj yazmışım, 432 kere de bu mesasjlarım beğenilmiş sizler tarafından.

@Keramettin TANRIVERDİ

Demek ki birden fazla cahil var bu forumda. Sizde 2009 dan beri üyesiniz, administratörsünüz. Yaklaşık 9 sene boyunca bu cahillerin arasında, sizinde beyin hücreleriniz yanmış galiba.

Nice yıllara GSCli yıllara TANRIVERDİ.

@Ercan Kinay bey, aynen devam edin. Belki sizler moderatör olursunuz. Seversin dondurma yalamayı.

9 yılda senin gibisini az gördüm, daha fazla da görmek istemiyorum, git Amsterdam'da erkek arkadaşınla falan takıl, gay kontenjanı dolu forumda @Onur Bakır ile.

Son düzenleme:
Burak yuhalanmadan gitmemisti bu da gitmez gibi gorunuyor.Taraftarin anasina sovup,garip layklar atmanin bir karsiligi olacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt