Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G.Saray'ın 21 kişilik UEFA listesi
Muslera
İsmail Çipe
Mariano
Maicon
Serdar Aziz
Ahmet Çalık
Linnes
Ömer Bayram
Nagatomo
Selçuk
Belhanda
Donk
Ndiaye
Emre Akbaba
Fernando
Feghouli
Rodrigues
Eren
Sinan Gümüş
Onyekuru
Muğdat

Vitaminsizin önde gideni. İlk fırsatta dehlenmeli.

Şimdi ben bu karaktersize başka bir sıfatla yazarsam ceza yiyeceğim öyle mi.Ulan teneke herif madem yarı yarıya maaş indirip gitmeye hazırsın ne bkuma ben CL'de oynamak istiyorum diyip teklifleri geri çeviriyorsun.Nice CL liginde mi oynuyor dangalak herif.Senin sıfatının cibiliyetinin ben ................

Bu adam oynayacak CL de de ligdede şimdi sövmenin bir anlamı yok. Oyuncuyu oynatmadan bir yere satabileceğimizi mi düşünüyorsunuz. Transferin son günü herkes satılmasın diyordu. Belhanda bu karakteri zayıf. Devre arasına kadar en iyi şekilde hoca kullanır sonra bir talibi varsa satarlar zaten

Belhanda’yı satmak için topu buna çarptırıp gol atabilecek yetenekte adamlar almamız lazım. Yoksa bunu satmak için her gün maç ayarlayıp 750 dakika oynatsak da nafile.

Fatih Terim Belhanda 'ya gereğinden fazla sabır gösterdi artık sağlam bir kesik yemesinin vakti geldi

Umarım devre arasında Nice 'e geri döner

ceketine koka koyup Polis'e mi ihbar etsek

pfdk ya sevkedilmiş biz 6 maç ceza bekliyoruz şimdi onlar bize ceza olsun diye 3 maç verirler..

Kovulmadigi her gün kahroldugumuz bir gündür.

bizimle dalga geciyor adi herif, nicele maasinin yari yarisina anlasmis, nicede kiralamak istemis transfer sezonunda, biz bonservisiyle alin 10 milyon euro sizin olsun demisiz kabul etmemisler, gelde bu insan disi varligi oynat!
kaynak su an "a spor"

Şimdiden bunu arap veya çin takımlarına gitmeye ikna etmeye,pazarlamaya başlasınlar başka türlü satamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt