Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun yaptığını, bir iki metre mesafeye pas, bomboş olan beklere pas, gölge pres, bunları Selçuk da yapıyor. Selcuğun suçu ne o zaman? Adam en önemli pozisyonu hiç etti, yine nerede ise iki tane kontra yiyorduk sayesinde.

beklentiler min. seviyeye düştüğü içinmidir nedir bilmiyorum ama bugün fena değildi.

İlk yarinin sonlarindan itibaren cikana iyi oynadi.Tabii basit pas hatalari yine goze carpti.

Taş gibi futbol oynayınca komik eleştirilere dönülmüş neyse gülüp geçelim

Kendi standartina gore iyiydi bugun.Ha ciktiktan sonra pas yapamadik zirvasina katilmayacagim ama.

Bu kadar maliyetli bir adamdan beklenti bu ise ve görünen o ki bu müritleri için yeterli, o zaman benim de diyecek bir şeyim yok. Galatasaray takımına tonla para verilip Selçuğun oynadığı oyundan pek bir farkı olmayan adamı yeterli görenler buyursun göklere çıkarmaya devam etsinler. Donk bile çıkıp maç aldı ama müritlerinin umrunda mı.

Kötü de değildi iyi de değildi sıradandı. Fark da yaratamadı zarar da vermedi. Var gücünüzle ne anlatıyorsunuz dostlar ?

Musadenizle kilid

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geldiğinde bile herkes burada belhandaaaa diye inlerken bile beğenmeyen ben. bugün ikinci yarı beğendim. orta sahaya çekilmeli oynayacaksa bir de Feg ile iyi anlaşıyor. İkili oyunları iyi yapıyorlar.

10 dk top oynadı diye fan boyları sevinçten tura çıkacak.

Utanma ne gezer bu karakter yoksununda.

devre arasinda postalanmali. elimizde mugdat ve emre var bundan daha iyidir en azindan
gelen 2-3 milyonuda forvete dokeriz.

bunun icin hemen bugun calismalara baslanmali

2 metre yanındakine pasın şiddetini ayarlayamayıp her maç rakibi kontraya sokan bir adam net yeteneksizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt