Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek pusuna ben düştüm hea.

İyi oynadığında iyi deriz, kötü oynadığında da kötü. Zaman içinde performans terazisi ağır biçimde negatif ise eleştireceğiz tabiki. Yönetimler veya transferi yapan kişilerin de yanılma payı tabiki var. Ama bile bile haketmeyen adamları 2-3 katı paralar vererek getiriyorsan bal gibi de eleştirilir. Mesela Belhanda örneği üzerinden gidelim, Belhanda denilen adam düşüşte olan bir adam ve bu adam kiev'e kadar düşmüş yaşı da 27'ye gelmiş. Hangi akla hizmet bu kadar paralar gömdüler bu adama ? Ben bunu sorgulamayacaksam neyi sorgulayacağım ?

İyi kadro planlaması yapılırsa çürük çıkan transferler göze batmaz, çünkü sayısı az olur ve genelin içinde kaybolur veya tolere edilir diyelim. Sen kalkıp planlamayı baştan saçma sapan şekilde yaparsan, ve ödenen ücretler konusunda kafada soru işareti varsa (Mancini dönemi güzel örnek) ağır eleştirilirsin. Yöneticiliğin %90'ı öngörüdür, o koltuklara problem çözmek için ve gelecekte problem olmaması için oturuyorlar.

Iste evet . O ongoruye sahip olan adamlari elestirmek icin kendimizde o ongorunun olmadigiyle yuzlesmek , ya da ongorude bulunup tutmadi isek sorumluluktan pay almak zorundayiz

Farkli seyler soylemiyoruz

Bu arada belhanda konusunda haksizlik etmeyim foruma , rakamlarin cok abarti oldugu soylendi

Ama mesela feghouli icin 3,85 e "cok iyi" dendi , hemen alinsin kacmasin dendi

Simdi ise gonderin bu arabi oldu 1 senede

Dursunculuk yapmayim da , feghouliyi almasaydi neler denirdi o donemde dusunun bir durustce

Feghouli ve verilen maaş sert bir şekilde eleştirildi, bu yüzden söylediğin doğru değil.

Iste evet . O ongoruye sahip olan adamlari elestirmek icin kendimizde o ongorunun olmadigiyle yuzlesmek , ya da ongorude bulunup tutmadi isek sorumluluktan pay almak zorundayiz

Farkli seyler soylemiyoruz

Bu arada belhanda konusunda haksizlik etmeyim foruma , rakamlarin cok abarti oldugu soylendi

Ama mesela feghouli icin 3,85 e "cok iyi" dendi , hemen alinsin kacmasin dendi

Simdi ise gonderin bu arabi oldu 1 senede

Dursunculuk yapmayim da , feghouliyi almasaydi neler denirdi o donemde dusunun bir durustce

Anladım demek isteğini de sen forum özelinde bazı kişileri baz alarak yazıyorsun sanırım. O dediğinin önüne geçmek imkansız yav bir noktadan sonra insanlar gerçekten inandığı için değil, sırf daha önce söylediği taca çıkmasın diye yanlış da olsa savunmaya devam ediyor. Bunu ocu şucu bucu herkes yapıyor ne yazık ki.

Zaten sorun burada . Yonetimi "bu adamda risk buyuk , bu paraya bu sureye bu risk alinmaz" diye yonlendirmek var

Simarik simarik "aaa yildiz ,aaaawww rvppp , isterem isterem.." demek baska

Eger bir seyirci yonetim gibi olmak , yonlendirmek veya istekte bulunmak istiyorsa , buna hakki vardir , tek sartla , dogru yonlendirecek bilgisi olacak . Yahut yoksa da tutmadiginda igneyi de kendine batiracak

Benim derdim bu sevgili fatih
Iyi diyorsunda özelikle büyük dediğimiz kulüplerde kaç bin taraftar var.
Bunları kim yönlendirecek ki? Hepimizin fikri farklı olabilir az veya çok.

Ben rvp büyük transfer hatası olabileceğini söylemiştim burada ki Sakatlıklarını öne sürerek bu idaada bulunmuştum.

Tahmini yorumdu ki tuttu işte rast gele benimkisi doğru yere baktığım için rast gele bir şekilde.

Af edersin ama kulüpte profesyonel bir şekilde bu işten para kazanan scout elemanları mevcut bilmem ne mevcut. Benim rast gele tahmin ettiğim bir konuyu bunlar bulamıyor ise hangi hakla o mesleklerini uyguluyor bunlar?

Ha bazen öyle durumlar oluyor ki bir konuda taraftar çok yoğun şekilde bir konuda hemfikir hey yönetim bu iş yanlış... Veyahut hey yönetim hani santrfor?...

Bu durumda yöneticiler bir bakar ya dünya millet bir ağızdan ne bağırıyor bir bakayım hele söyleyip konuyla ilgilene bilir tabiki.

Bu özel durumlardan hariç ama yönetim taraftarın sözü ile adımlarını atmamalı veya atmasına gerek kalmamalı. Beceremiyorsan taraftar desteği ile yöneticiliğini istifa et

Seyircinin sorumlulugu zaten yok ve isin dogasi geregi de olmamali

Fakat kendi icimizde konusurken de 3 gun evvel gelsin gelsin denen adama sozlesme imzalanip , sonra yonetime neden gondermiyorsunuz diye cemkirmek de samimi degil be ahbablar

Taraftarlık, kızgınlık, hayal kırıklığı ve benzeri mantığı sınırlı faktörler, şunları bir idrak edebilsen.

Dostlar bu kadar karninizdan konusmaniza gerek yok

Belhanda konusunda terim haksiz diyorsaniz demokratik tepkiniz olarak istifa diye bagirirsiniz olur biter

Ya da desteklersiniz

Secim sizin

Hiçbir hocayla, daha doğrusu hiçbir insanla %100 aynı düşünemeyeceğimize göre herhangi bir hoca imzayı atar atmaz istifaya çağırmamız lazım senin mantığına göre. Harbi sağlam trollsün Sinan.

golü yazdığı anda ismim Althanda olarak değişir

Hiçbir hocayla, daha doğrusu hiçbir insanla %100 aynı düşünemeyeceğimize göre herhangi bir hoca imzayı atar atmaz istifaya çağırmamız lazım senin mantığına göre. Harbi sağlam trollsün Sinan.

Degilim . Beni boyle konusturan sey insanlarin boyuna 180 derece donup (zaman zaman ben de) , ama yonetimlerin 180 derece donemeyecegini anlayamamasi

Ya da insanlarin ancak kendileri ile ayni dusunuyorlarsa bir insanin fikrini dogru/yanlis bulmasi

Mesela terim burada hatali denilen kac mesaj sayarsin , terim hakli ben sacmaliyorum diyen kac tane ?

Ciddi ciddi bu herifin bu aksam show yapacagina inanan mi var simdi?

Degilim . Beni boyle konusturan sey insanlarin boyuna 180 derece donup (zaman zaman ben de) , ama yonetimlerin 180 derece donemeyecegini anlayamamasi

Ya da insanlarin ancak kendileri ile ayni dusunuyorlarsa bir insanin fikrini dogru/yanlis bulmasi

Mesela terim burada hatali denilen kac mesaj sayarsin , terim hakli ben sacmaliyorum diyen kac tane ?

Buradaki ilk paragrafınla benim alıntıladığım mesajın bir alakası yok, insanların dönmesiyle, Belhanda'nın oyununu sürekli eleştirmesinin veya Terim'in Belhanda'yı oynatmasının bir alakası yok yani.

Diğer konuya gelirsek yöneten insanla yönetilen insanın arasında fark olması lazım. Ülke yönetiminde de böyle. Gözünü karartıp o makama gelen kişi yaptığı seçimler sonucunda eleştiriyi, ağır eleştiriyi hatta hakareti göze almak zorunda, bunu kendisine yediremiyorsa o işe soyunmayacak. Ama zamanında onu destekleyen, oy veren adamın öyle bir sorumluluğu yok.

Desteklediği adam haftasonu tek eğlencesi olan, onu mutlu eden tek şey olan takımı konusunda yanlış bir şey yaptıysa, yaptığı bir transfer takıma katkı sağlamıyorsa o taraftar o yönetimi eleştirir veya oy vermiş bile olsa ülke yönetiminin aldığı karar adamın cebini etkilerse, sallıyorum sağlık hakkını, eğitim hakkını olumsuz etkilerse ona oy vermiş adam da "senin de hata yapma hakkın" var demez, eleştirisini yapar. Bu kadar basit.

Tamam da berkan bu adil degil yani , vicdanen degil

Bir goreve soyunan kisi , yahut elini tasin altina koyan kisi insan ustu bir varliga donusmuyor ki

Buradaki ilk paragrafınla benim alıntıladığım mesajın bir alakası yok, insanların dönmesiyle, Belhanda'nın oyununu sürekli eleştirmesinin veya Terim'in Belhanda'yı oynatmasının bir alakası yok yani.

Diğer konuya gelirsek yöneten insanla yönetilen insanın arasında fark olması lazım. Ülke yönetiminde de böyle. Gözünü karartıp o makama gelen kişi yaptığı seçimler sonucunda eleştiriyi, ağır eleştiriyi hatta hakareti göze almak zorunda, bunu kendisine yediremiyorsa o işe soyunmayacak. Ama zamanında onu destekleyen, oy veren adamın öyle bir sorumluluğu yok.

Desteklediği adam haftasonu tek eğlencesi olan, onu mutlu eden tek şey olan takımı konusunda yanlış bir şey yaptıysa, yaptığı bir transfer takıma katkı sağlamıyorsa o taraftar o yönetimi eleştirir veya oy vermiş bile olsa ülke yönetiminin aldığı karar adamın cebini etkilerse, sallıyorum sağlık hakkını, eğitim hakkını olumsuz etkilerse ona oy vermiş adam da "senin de hata yapma hakkın" var demez, eleştirisini yapar. Bu kadar basit.
Teşekkür ediyor ve alkışlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt