Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Görüyorum ki Belhandaya yönelik eleştiri dozu hususunda rol çalmaya çalışıyor sunuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eger benim bunu yazmami beklemisse bugün e kadar hem Belhandanin hem de beni Allah bildigi gibi yapsinyok abi bende o kafayi yasayacagim artik
Havadan gelen topu cok güzel indirip, sagina cekip tavana astigini görüyorum bile. Manyak bir ara pas ile Eren kaciriyor ama Belhanda yine tamamlayip 2-0 yapacak
@Altan Günaydın, Adminimizi onaylaman gerekiyor!![]()
Biriyle karıştırıyorsun o zaman.
Statta izleyip her maç sonu saydırıyordum. Ha hala yerinde oynayacak oyuncumuz yok orası da ayrı. Sneijderin ölüsü en azından skor üretirdi idare ederdik.
Mesela @Can BÜYÜK her mesajımı beğenirdi gelsin o söylesin yazdıklarımı.
Maliyeti açıklandığından sonraki konuya bir bak istersen.Ha, yine iyi o zaman!...En başından beri net karşı olan benimle birlikte @Can BÜYÜK var bildiğim. Göstere(e)mediği performansla çoğunluğu nefret ettirmeyi başardı kendisinden. Bunun yerine ya oyun ve skor bağlamında üretken bir ofansif orta saha oyuncusu alınmalıydı, yahut gerçek bir 8 numara alınarak Badou öne atılmalıydı...
Belhandayı kim daha çok eleştirmiş onu teşhis etmen lazım galibanapim heis anlamadim
Evet dogrudur seri sekilde like attigim yorumlarin vardi.
Forumda Belhanda kazmasi konusunda yazilanlar hakkinda en donanimli kisi olabilirim belki de, senin aleyhine kayda gecebilecegimiz tek sey en fazla bir zamanlar bu kazmaoglu kazmaya "acaba ileride düzelir mi" diye bakman diyebiliriz. Bu kast ettigim yorum veya görüsten ziyade daha cok bir temenni veya bir ümit gibi birseydi.
hahaha benim goruslerimi hatirliyor musun peki yav
Ben bi ara savundum cunku bunu sonra biraktim sonra tekrar savundum fln
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben sana sen bana laf falan sokmustuk bir kac kere.Belhandayı kim daha çok eleştirmiş onu teşhis etmen lazım galiba
ters toteme basladik. Biktim artik bendeMalhandanın konusu niye yukarida gene yaw.
Ciddi ol lan hırb bir kere deliste yapacak olursam kmetin ilk 20ye giremez
Mesajına forumun en kaygan üyesi like vermiş, geçmiş olsun ciddiyet uçar gider.Ciddi ol lan hırb bir kere de
Mahir'i foruma küstüren adam olarak kendini kanıtlamana gerek yok artık üstad.Belhandaya baya küfretmiştim ben de kayıtlara geçsin, aynı zamanda bir hayli eğitimli birisiyim.
Yap lanliste yapacak olursam kmetin ilk 20ye giremez