Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takimda herkes disiplin timsali gibi davranmayalim. ewt bu hiyarin ne olursa olsun kalkmasi lazimdi ama orda linnes de nedense herifi birakti. kaytarmacilik ve tembellik hepsinde yer edinmis. sinan mali kazandigimiz frikikten sonra sari goruyor, gary ona laf ediyor, sinan ustune yuruyor falan. abuk subuk hareketler hepsinde. zaten fbliler 2. yari fark yemeden maci bitirelim diye ataga bile cikamadilar. mal topcularimiz ve 2-0ken 2 pas ust uste yapinca oley ceken taraftarimiz herifleri diriltti. zicayim boyle salak takima

Ne biçim futbolcusun bıktık artık. Bu kadar mı basit hata yapılır ? İyi oynadı diyenler kaç şut çekti kaç pozisyona girdi bu adam 10 numara mevkisinde oynuyor sözde.

En az Fırat denen herif kadar suçlu sahanın bu kadar karışmasında. Futbolculuğunla yapamadığın şeyleri rakiplere dilinle yapmaya diklenmeye sahayı karıştırmaya çalışıyorsun

İnşallah hak ettiğin cezayı hem takım içinde hem PFDK 'da bulursun ...

Hoca artik bu mactan sonra bile bunu yedek birakmazsa, hic birakmaz.

Ya yuru got, gina geldi lan sizin gibilerden.

Karsilik verse yerden yere vurursunuz.

Bilsem ceza yemicam sana aglam sayardim.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

1541195389026.webp

Sen de çok iki yüzlü bir insansın eğer o olayda karşılık verip 6-7 maç ceza alsa neler yazacağını hepimiz biliyoruz yüzsüzlüğün alemi yok
Boş konuşma. Böyle ithamlarda bulunma bana karşı.

Yoo yalan söyleyecek halim yok tam aksi ben sevinirdim bu kazmanın uzun uzun ceza yemesine.

sent via GSC

Sneijder i beğenmeyen adam belhanda yi nasıl beğenir aklım almıyor

1. yari o kadar iyi oynayip o tacta ne yatip agliyorsun cocuk gibi.... resmen kirmizi gibi sak diye yüzümüze vurdun HAIN

Ve yine maç öncesi bunu şişirenler maç sonunda ortalıkta yok.

takimda herkes disiplin timsali gibi davranmayalim. ewt bu hiyarin ne olursa olsun kalkmasi lazimdi ama orda linnes de nedense herifi birakti. kaytarmacilik ve tembellik hepsinde yer edinmis. sinan mali kazandigimiz frikikten sonra sari goruyor, gary ona laf ediyor, sinan ustune yuruyor falan. abuk subuk hareketler hepsinde. zaten fbliler 2. yari fark yemeden maci bitirelim diye ataga bile cikamadilar. mal topcularimiz ve 2-0ken 2 pas ust uste yapinca oley ceken taraftarimiz herifleri diriltti. zicayim boyle salak takima

Garry top tutmaz, Onyekuru top tutmaz, Sinan top tutmaz yeri geldi gömdük yeri geldi savunduk ama kimse kusura bakmasın da bugün tüm ihalenin yıkılacağı oyuncu da Belhanda değildir. Adam maç boyu Garry'nin defans arkasına attığı koşudan çok koşu attı. Maç içinde genelde %100 hatasız oynamıyor hatalarda yapıyor rakibe pas veriyor top kaptırıyor ama bir şeyler çabalıyor. Rakibin kalecisine top gidiyor ortalıkta ne Sinan ne Garry ne de Onyekuru var Belhanda prese gidiyor.

Asıl sıkıntı son haftalarda en iyi oynayan oyuncularımızın başında Belhanda varsa bunu ayrı sorgulamak lazım diğer oyuncular ne yapıyorlar. Son pozisyonda Soldado adamın boyunu sıktı, Jailson tokat attı kırmızı kart görmemek için elinden geleni yaptı

Taraftara da dediğiniz gibi diyecek bir şey yok dünya üzerinde 2-0 en tehlikeli skor kabul edilirken 3-3-3-3 bağırmak yerine Oley-Oley çekerek maç kazanılmaz hem rakibi diriltirsin hem de en ufak hatada maçı onların eline verirsin

Yok hacı trabzon macindan sonra bu adamin agziyla kus tutsa bile bir daha oynamamasi gerekiyordu. Ama hoca cezasi biter bitmez 11e koydu. Ben o gun pes ettim. Ve sizlere katilmiyorum hoca bu herifi begeniyor.
İstatistik tuhaftır ki bu adamın oynamadığı maçlarda kazanamadigimizi gösteriyor. Beğenmesinin bi sebebi de budur. İlginç bi adam.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt