- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Adam yok yav feg oynar da fegin yerine kim oynayacak
Yunus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam yok yav feg oynar da fegin yerine kim oynayacak
Yunusu sinanin yerine oynatcaz
Yunusu sinanin yerine oynatcaz![]()
Forvet olmaz Yunus'dan.
onyekuruyu atariz ileriye yunus serbest takilir da
Sorumu cevapla
Ben beğenmiyorum, takımı ileri götüren yegane kişi olduğu fikrine de katılmıyorum.Begensekte begenmesekte takimi ileri goturen birkac adamdan biri sictik valla ya
Ben beğenmiyorum, takımı ileri götüren yegane kişi olduğu fikrine de katılmıyorum.
Oynadığı bir çok maçta ya hiç bir halt yiyemedik ya da pozisyonların içinde yoktu.
Olmadığı veya oyundan çıktıktan sonra pozisyonlar bulmaya başladığımız maçlar da cabası.
Daha kötü durumda denilen Feghouli bile son maç takımı ileri taşıma, maçı alma konusunda daha etkili idi. Adamın iyi oynadığı denilen son üç maçında bile ben bir tane gole direk etki ettiğini hatırlamıyorum. Öyle asistin asisti falan değil direk etki.
Ama hiç bir oyuncunun sakatlığına sevinmem, ne bizden ne de rakiplerden.
Fernando için o kadar laf söyleyip, Belhanda için makine diyenler gibi değilim.
Bu takımın tek sorununun kondisyoner olduğunu da düşünmüyorum. Etkenlerden biridir ama sezon başı kampının bir kaç bin dolar için bölünmesi, muhtemelen oyuncuların bu sezon ortaya koydukları tutumdan yola çıkarsak kendilerinin de pek çalışmak istemediği fikri oluşmaya başladı bende.
Inan su suclu, bu daha az suclu veya daha cok suclu demiyorum.Hoca da da suç aramak lazım hep diğerleri hep başkaları diye işin içinden sıyrılmak olmaz.
Net bir şekilde çalışmamış bu takım tüm yaz boyunca. Oyuncular çalışmak istememiş olabilir diyorsun da dingonun ahırı mı burası hoca ne güne orada duruyor o zaman.
Kabullenmek lazım ki Terim de bu konuda suçlu.
sent via GSC
Işte sorun da burada herkes kondisyonere yükleniyor.Inan su suclu, bu daha az suclu veya daha cok suclu demiyorum.
Sadece tek etken kondisyoner olarak gösteriliyor buna katilmiyorum.
Takimin bu sezon ortaya koydugu tavirlar iskillendiriyor dogrusu.
Oyuncu grubunun gücü hafife alinacak bir güc degil ne yazik ki.
Antrenman, kamp, bunlarin iyi olmadigi belirgin bunlari ben de inkar edemem.
Ancak bu oyuncularin bireysel olarak bile eksikleri biraz olsun kapatmadiklarini düsünüyorum.
Klup doktorları tenkit etmiş galiba milli takımda fazla zorlama diye giderken de sakatmis
Galatasaray Düşmanlarının .........