Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanılmaz bunuda gördük. İşte bu hata arkadaşlar kusura bakmayın. Olağanüstü bir hakem hatası var fener maçında. Fırat denen kahpe belhandayla soldadoyu ayıracaktı başta ki olaylar büyümeyecekti. Kusura bakmayın ama boş konuşuyorsunuz futbolculuğu tarafından eleştirin ama bunları kabul edemem.

fernandoyla 2 ndiayeden 1 gömlek iyi değil mi beyler neyi tartışıyonuz
başka orta saha yokki emre de keza kendine gelene kadar 2.yarının ortası gelecek

xelcuk kaptan var diyosanız okey.

Kral dön artık takımın sana çok ihtiyacı var, Kral dönünce seri galibiyetler gelecektir.

Taç pozisyonunda nasıl gol yediriyor takım belhandaya goremi defansta aksiyon alıyor
Evet belhanda bıraktı bizde bırakıyoruz beyler

Galatasaray Düşmanlarının .........

Belhanda adeta top cambazıymış o yıllar. Şutlarıda gayet etkili. Bu takımda şuan başarısız olmasının sebebinin bizim takıma henüz uyum sağlayamamasından kaynaklanıyor. Ayrıca etrafında da uçan,kaçan oyuncular mevcut. Bizim takıma bakıyorsun herkes sabit olduğu yerde kalıyor araya kaçan yok verkaça giren yok. İlerde tek başına duran bir odun. Bu arkadaşta sorumluluk alıp dikine dikine tek başına gitmeye çalışıyor sonra topu kaptırıyor. Tabi sövüyoruz doğal olarak. Ama genele baktığımız zaman belhandanın değil takımın ona uyum sağlayamadığı anlaşılıyor..

Belhanda adeta top cambazıymış o yıllar. Şutlarıda gayet etkili. Bu takımda şuan başarısız olmasının sebebinin bizim takıma henüz uyum sağlayamamasından kaynaklanıyor. Ayrıca etrafında da uçan,kaçan oyuncular mevcut. Bizim takıma bakıyorsun herkes sabit olduğu yerde kalıyor araya kaçan yok verkaça giren yok. İlerde tek başına duran bir odun. Bu arkadaşta sorumluluk alıp dikine dikine tek başına gitmeye çalışıyor sonra topu kaptırıyor. Tabi sövüyoruz doğal olarak. Ama genele baktığımız zaman belhandanın değil takımın ona uyum sağlayamadığı anlaşılıyor..

one season wonder

Alakası yok. Burda çok yetenekli olduğunu belki yüz kere savundum kaç kişiyle kavga ettim. Bu adam kesinlikle yetenekli bi adam. Ama yetmiyor çünkü bu adam beyinsizin teki. Futbolda yetenek tek başına hiç bir anlam ifade etmez futbolda en önemli şeylerden biri psikolojidir. Bu adam psikolojik olarak sahada ayakta kalamıyor bi bakıyorsun 1 metre önündeki adama pas atamıyor. Ve bu sorunun kafasının içinde olduğunu açık açık gösteriyor

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alakası yok. Burda çok yetenekli olduğunu belki yüz kere savundum kaç kişiyle kavga ettim. Bu adam kesinlikle yetenekli bi adam. Ama yetmiyor çünkü bu adam beyinsizin teki. Futbolda yetenek tek başına hiç bir anlam ifade etmez futbolda en önemli şeylerden biri psikolojidir. Bu adam psikolojik olarak sahada ayakta kalamıyor bi bakıyorsun 1 metre önündeki adama pas atamıyor. Ve bu sorunun kafasının içinde olduğunu açık açık gösteriyor

Sezonun başından bir tablo çıkartsak belhandadan daha fazla pas hatası yapan ortasahalarımız bulunuyor. Bak o sezonlarda şutta çekebiliyor gayette etkili olmuş. Geçen sezon asist kurallığına oynayan adama beyinsiz demek abes kaçar kolaya kaçmak olur. Psikoloijk sorunları olduğu konusunda haklı olabilirsin. Uyarılmasına rağmen bazı hareketlerine devam ediyordu. Ama bence çok sempatik bir adam. Bilmiyorum ama bilen varsa çıkartsın belhanda en son ne zaman maç sonu konuşma yapmış merak ediyorum.

Sezonun başından bir tablo çıkartsak belhandadan daha fazla pas hatası yapan ortasahalarımız bulunuyor. Bak o sezonlarda şutta çekebiliyor gayette etkili olmuş. Geçen sezon asist kurallığına oynayan adama beyinsiz demek abes kaçar kolaya kaçmak olur. Psikoloijk sorunları olduğu konusunda haklı olabilirsin. Uyarılmasına rağmen bazı hareketlerine devam ediyordu. Ama bence çok sempatik bir adam. Bilmiyorum ama bilen varsa çıkartsın belhanda en son ne zaman maç sonu konuşma yapmış merak ediyorum.

Asist krallığı mı şaka herhalde 8 asistle ne krallığı ne oynaması Feg bile daha az maça çıkmasına rağmen 9 asist yaptı.

Pas hatası yapılır da bu adamın yaptığı bütün pas hataları çok kritik zamanlarda geliyor. Baskı altında olunca psikolojik olarak ayakta kalamadığı apaçık ortada. Takıma ekstra kattığı bişey de yok. Geçen sene takımın en iyi olduğu Garry nin Gomis in uçtuğu zamanlar bile bu adamın performansı vasattı. Asıl etrafındaki adamlar kötü ondan böyle oynuyor demek kolaya kaçmak oluyor bence.

Pas hatası yapılır da bu adamın yaptığı bütün pas hataları çok kritik zamanlarda geliyor. Baskı altında olunca psikolojik olarak ayakta kalamadığı apaçık ortada. Takıma ekstra kattığı bişey de yok. Geçen sene takımın en iyi olduğu Garry nin Gomis in uçtuğu zamanlar bile bu adamın performansı vasattı. Asıl etrafındaki adamlar kötü ondan böyle oynuyor demek kolaya kaçmak oluyor bence.

Evet katılıyorum geçen sezon gomise rağmen iyi bir performans gösteremedi orası kabulüm. Bu sezon için ise şöyle bir şey var. Emreden sonra belhanda-Belhanda dan sonra takım diye bir şey oluştu bana kalırsa.. Bu sezon belhandanın yaptıklarının bir çoğu maalesef ilerdekiler yüzünden tabelaya yansımadı. Ki tabelaya yansımaması onu kötü bir futbolcu yapmaz. Asistin asisti,şut pası gibi istatistiklerde kendisi ligimizde zirvededir istatistiklerden bakabilirsiniz. Önemsiz gibi durabilir ancak modern futbolda artık futbolun temelini oluşturan unsurlardan. Açık ve net bu sezon en formda oyuncumuzdu. Bunu bazı forumlardan,twitterda oyuncu performansları yapılıyor oralardan ya da hiçbirine gerek yok bence takımımızın bu halini gören net bir şekilde görebilirdi ki görmüştür de diye düşünüyorum. Takıma doğrudan bir katkı yapmıyor ama dolaylı yoldan yaptığı katkıları bana göre çok fazla..

Bu adam öyle yada böyle oynayacak arkadaşlar. Gerekli takviyeler alındığında hocayla birlikte çıkışa geçecektir. Ama parantez içinde yazıyorum kafasını futbola verirse. Önceki salaklıkları yaparsa kimse desteklemez zaten adamı.

ligin ilk yarısı bitti belhanda sakatken maç alamıyormuşuz varken hangi maçı almış bu adam direkt etki etmiş söylesinler bizde bilelim..

Bunu hemen izliyorum

Krall
5c4c04262c624c92f4dfe61b2c4ef837.jpg

Beğenmiyordum ama seviye o kadar düşük ki aradık adamı.

Emre de döner umarım da hücumda biraz olsun toparlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt