Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'yı gömmeye gerek yok adam gayet ideal oynadı orta sahaya enerji kattı ya fenerliler napsın bu maça kadar bi ton gol atan giuliano sahada geziyordu golcü 10 numara olunca da bir şey değiştirmiyor :D

Belhanda'yı gömmeye gerek yok adam gayet ideal oynadı orta sahaya enerji kattı ya fenerliler napsın bu maça kadar bi ton gol atan giuliano sahada geziyordu golcü 10 numara olunca da bir şey değiştirmiyor :D

Gulyano sayesinde bu noktadalar zaten.

Yoruma bak teallam.

Guilano kadar katkı yapsa bu bedevi şuan şampiyonluk kutluyorduk.

On numaradan beklentimiz gol yada asist olmalı kırmızı kart görmemesi değil...

Gulyano sayesinde bu noktadalar zaten.

Yoruma bak teallam.

Guilano kadar katkı yapsa bu bedevi şuan şampiyonluk kutluyorduk.

Takımın tüm penaltılarını belhanda kullansa şu an 7-8 golü vardı ne yazık ki sadece penaltı atmakla 10 numara olunmuyor adamın attığı gollerin çoğu sadece penaltıdan geldi

Bugün bu lavuk çok net şekilde iyi oynadı. Ama Galatasarayın on numarası bu maçta top o şekilde önüne düştüğünde o golü atacak arkadaş. Forumda yerden yere vurulmasının sebebi de bu bence herkes çok fazla şey bekliyor

Bugün bu lavuk çok net şekilde iyi oynadı. Ama Galatasarayın on numarası bu maçta top o şekilde önüne düştüğünde o golü atacak arkadaş. Forumda yerden yere vurulmasının sebebi de bu bence herkes çok fazla şey bekliyor

Hagi ve Sneijder gibi futbolcuları izleyenler doğal olarak 10 numara beklentisi direk bu seviyeden başlıyor ama ne yazık ki o tarz bir 10 numara bulmak şu şartlarda inanılmaz zor hatta ülkemizde oynayan Talisca bile bunların seviyesinde değil Sneijder ve Hagi ikiside çok zeki futbolculardı bir daha bunlar gibisi gelir mi asıl tartışılması gereken konu bu olmalı...

Belhanda konusundaysa bende vururken gol olmasını bekliyordum ama olmadı. Tabi burada Belhanda'ya gelene kadar diğer gol yapması gerekenlerde gol yapamadılar biraz da şansımız tutmadı :D

Hagi ve Sneijder gibi futbolcuları izleyenler doğal olarak 10 numara beklentisi direk bu seviyeden başlıyor ama ne yazık ki o tarz bir 10 numara bulmak şu şartlarda inanılmaz zor hatta ülkemizde oynayan Talisca bile bunların seviyesinde değil Sneijder ve Hagi ikiside çok zeki futbolculardı bir daha bunlar gibisi gelir mi asıl tartışılması gereken konu bu olmalı...

Belhanda konusundaysa bende vururken gol olmasını bekliyordum ama olmadı. Tabi burada Belhanda'ya gelene kadar diğer gol yapması gerekenlerde gol yapamadılar biraz da şansımız tutmadı :D

Hagi ve sneijderle karşılaştıran yok tırnakları olamaz zatende 10 numaranın yapması gerekenleri yapsın istiyoruz talisca bjk yi , gulli fb yi taşıyor belhandayı ise gomis ve garry taşıyor böyle iş olur mu

Yav iyi mücadele etti nedir? Zaten bir sporcunun kötü mücadele etme lüksü var mıdır? Bu mücadeleden kastınız defansa katkısı ise zaten o işi ayrı bir boyuta taşıyor ama sahada 3 orta saha var biri gizli stoper, diğeri zaten allah kerim, bu da 10 no olarak defans yapacak ise biz ofansif katkıyı kimden alacağız veya bundan defansif katkı alıyor isek şayet diğer 2si neden bundan daha defansif şekilde o sahada yer almaktadır? Galatasaray'ın orta sahasının amacı defans yapmak ise bunu çakma bir 10 numara üzerinden yapmak yerine gerçekten o bölgenin oyuncularıyla yapmamızı savunun madem en azından bu daha mantıklı.

Hagi ve sneijderle karşılaştıran yok tırnakları olamaz zatende 10 numaranın yapması gerekenleri yapsın istiyoruz talisca bjk yi , gulli fb yi taşıyor belhandayı ise gomis ve garry taşıyor böyle iş olur mu

Zaten kıyaslamıyorum sadece bu futbolcular başkaydı mesela Hagi ve Sneijder'in krampoları bile talisca yapmaz bu futbolcular bir daha gelmeyecek böyle de bir gerçek var burada sadece Belhanda'lık durum yok. Talisca gol atıyor, Giuliano gol atıyor fakat bu ikisi de kendi taraftarları tarafından beğenilmiyor genel olarak 2-3 kez topla iyi şeyler yapıldığı konuşuluyor. Belhanda'nın da olumsuz tarafları var iyi yaptığı işler var genel olarak Talisca ve Giuliano ile de karşılaştırılmaz. Bu ikisi 9.5 numara gibi 4-2-3-1 sisteminde 4-4-2'ye dönüp gölge forvet oynuyorlar Belhanda'da tam tersi 8.5 numara gibi 4-2-3-1'deki 10 numara değil de 4-3-3'deki 8.5 numara gibi oynuyor. Beklentiler gol olunca da doğal olarak da insanların beklentisinin altında kalıyor. 4-3-3'de ön sol olarak oynasa belki de şu an daha golcü olacaktı ya da Ndiaye gitmeseydi Terim'in sisteminde golleri bulacaktı buradaki şanssızlığı hem fernando sakatlığı hemde ndiaye gitmesidir.

Son düzenleme:
Doğru söyleyin içinizden hiç biriniz demediniz mi lan Belhanda ne olur kart görme diye ! Özellikle böyle üst düzey maçlardan bizi eksik bırakacak diye çok korkuyorum. Bir halta yaramadığı gibi takımı da eksik bırakabiliyor.

Doğru söyleyin içinizden hiç biriniz demediniz mi lan Belhanda ne olur kart görme diye ! Özellikle böyle üst düzey maçlardan bizi eksik bırakacak diye çok korkuyorum. Bir halta yaramadığı gibi takımı da eksik bırakabiliyor.

27.000 kişilik antremandan sonra da kırmızı kart görse büyük ihtimal köprüyü geçemeyecekti :D :D

Yav iyi mücadele etti nedir? Zaten bir sporcunun kötü mücadele etme lüksü var mıdır? Bu mücadeleden kastınız defansa katkısı ise zaten o işi ayrı bir boyuta taşıyor ama sahada 3 orta saha var biri gizli stoper, diğeri zaten allah kerim, bu da 10 no olarak defans yapacak ise biz ofansif katkıyı kimden alacağız veya bundan defansif katkı alıyor isek şayet diğer 2si neden bundan daha defansif şekilde o sahada yer almaktadır? Galatasaray'ın orta sahasının amacı defans yapmak ise bunu çakma bir 10 numara üzerinden yapmak yerine gerçekten o bölgenin oyuncularıyla yapmamızı savunun madem en azından bu daha mantıklı.

:005::005::005:

Şimdiye kadar Giuliano kadar katkı vermiş bir tek bu maçta vasat olsa inan ağzımı açmazdım reis ...

Gerçekten 10 mil. € bonservisi olan 4 mil.€ 'ya yakın para kazanan Galatasaray 'ın 10 numarası mücadele etti defansı iyi diye sevinmek neyin nesi ? mücadele etmesi defans yapması yetiyorsa Tolga-Donk filan 10 numara oynasın bundan sonra ...

Sırf konudaki tartışmalardan sıkıldığım için sene sonunda ilk yollanması gereken kişi olduğunu düşünüyorum.

Şimdiye kadar Giuliano kadar katkı vermiş bir tek bu maçta vasat olsa inan ağzımı açmazdım reis ...

Belhanda Türkiyenin en iyi 10 numarası demiyorum ki zaten imkanımız olsa Hagi, Sneijder, Alex klasında 10 numaralar isterdim. Bugün ki performansı fena değildi gol yapsa belki de tarihe adını yazdıracaktı gönül ister ki gol yapsın ama olmayınca da olmuyor bir de arkasında Fernando - Ndiaye ikilisi olsaydı belki de Terim'le beraber daha golcü bir futbolcuya dönüşecekti ama Terim geldiğinden beri Ndiaye, Fernando, Belhanda 3'lüsünü bir göztepe maçında 80 dakika görebildik ki o maçta baya iyi oynadılar. Selçuk oynayınca böylesi rakibin kader maçı olduğu bir günde daha defansif oynamak zorunda kalıyor. Keşke şutu gol girseydi ama ondan daha kolay pozisyon da Tolga bile sezonda 5 golü varken atamadı bazen şans da lazım sadece oyuncu performansı da yetmiyor.

Teşekkürler belhanda beklentimi %100 karşıladığın için bu maç özelinde.

Beklentim sadece atılmamasıydı.Onu başardı ve puan geldi.

Ne kadar acı ! 10 numaramız'dan gol ve asist üretmesi yerine atılmamasını bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt