Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Memlekette kendisini, Uğur Karakullukçu hariç beğenen biri olduğunu düşünmüyorum. Bir Uğur Karakullukçu bunun manyağı.

O da aslinda tükürdügünü yalamamak icin hala inat ediyor begendigini söylüyor bence. Bayagi tepki falan almisti bunu savundugu icin.

Belhanda dünya capinda pas kabiliyetine sahip demisti. Oradan sonra kayis koptu ben de. Bir daha ne bunun yazdigini takip ettim ne de okudum. Böyle birsey iddia eden adam canim babam dahi olsa ciddiye alamam bir daha.

maxresdefault-jpg.41168

@Mehmet Eroğlu kardeşimize teşekkür ederiz

bu gereksiz yine mi en üstte, adını görmekten bıktım artık. konusu şöyle bi hafta kilitlense de bi nefes alsak

Yarin yeniden icine edecegi bir mac

Keske donk Ndiaye Selcuk oynasak

Ya da Ndiaye Donk Fegh ve kanat yunus+ onye

Tvde ilk maçın özeti vardı gördüğü kırmızı kart ve laubali davranışını gördüm bir kez daha sövdüm.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarin yeniden icine edecegi bir mac

Keske donk Ndiaye Selcuk oynasak

Ya da Ndiaye Donk Fegh ve kanat yunus+ onye
Belhandasiz topu ileri goturemiyoruz.

adam 30 tane top kaybi yapsa bile hucum ile defansin arasindaki tek baglanti.

fernando anca stoperlere pas veriyor, ndiaye'de sadece dribling pesinde kosup youtube complication pesinde.

fernando anca stoperlere pas veriyor, ndiaye'de sadece dribling pesinde kosup youtube complication pesinde.
Bu da rakiplere assist yapiyor guzelce

Boş kale bulursak sallar ben belhandadan gol beklemiyorum takımı iyi organize etsin maça iyi asılsın yeterli olacaktır

Galatasaray düşmanlarının.....
Belhanda ve organizasyon ha?!...Allah iyiliğini versin Ercan; keyifsizdim, güldüm sayende!:hat:...

Yahu bu herifin beynindeki kıvrımlar bile kendi aralarında organize çalışamıyor; nörologlarca incelenmeli!:cigara:...

Topu taşıdığı falan yok Alanya maçında oynadı gördük çok güzel taşıyordu topu.

Arena'da zayıf takımlara karşı oynar anca Belhanda.

Belhanda ve organizasyon ha?!...Allah iyiliğini versin Ercan; keyifsizdim, güldüm sayende!:hat:...

Yahu bu herifin beynindeki kıvrımlar bile kendi aralarında organize çalışamıyor; nörologlarca incelenmeli!:cigara:...

Belhanda organizatör değil, Aksiyonel. Şuursuzca aksiyon yaratıyor. Bu aksiyonlar bazen işe yarayıp diğer arkadaşları tarafından pozisyona dönüştürülüyor ya da Belhanda final de saçmalayarak bir çuval inciri mahvediyor.

Belhanda organizatör değil, Aksiyonel. Şuursuzca aksiyon yaratıyor. Bu aksiyonlar bazen işe yarayıp diğer arkadaşları tarafından pozisyona dönüştürülüyor ya da Belhanda final de saçmalayarak bir çuval inciri mahvediyor.
Muazzam bir tespit, tebrik ederim, samimi söylüyorum:hat::hat::hat:...

İşte tam da bu noktada kişisel orta saha oyuncusu tercihim olmaktan tümüyle uzaklaşıyor Belhanda. Hem skor katkısı, hem organizasyon kabiliyeti zayıf bir futbolcuyu, 'aksiyon' un tillahı olsa bile tercih etmem ki aksiyon yönüyle de en iyimser bakışımla bile vasattan öte göremiyorum...

Bir Obertana bak bir de bu cöpe bak. Kovun bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt