Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon maçından önce kıçı kırık Hatay maçıyla yaygara koparan trollere cevabım yok, Ts maçında Trabzonun yıldızı olur diyordu bunlar hadi öteye alalım sizi.

Beklenti de 2. yarıya en kötü başlayan takım Kasımpaşa'yı dağıtması :) Gerçekçi en azından

Orada da kötü oynayınca Hatay maçı sonrasındaki gibi “Rakip küçük takım olduğundan ciddiye almadı, konsantre olmadı, konsantre olsa her maç dağıtır rakibi” cümlelerine hazır olalım.

Trabzon maçından önce kıçı kırık Hatay maçıyla yaygara koparan trollere cevabım yok, Ts maçında Trabzonun yıldızı olur diyordu bunlar hadi öteye alalım sizi.

Geldiğinden beri büyük maçlar olan fener, bjk maçlarında ve CL’de hiçbir halt yapamamasına, hatta takımı satmasına cevabın olmaması gibi mi?

Maçları göz ile takip etmek lazım edemeyenlere de cevap yok. Şampiyonlar Ligindeki maçları radyodan dinleyenlere de cevap yok. Son zamanlarda zaten burada ki yosun tutmuş zihniyetlere bişey de anlatmıyorum, Belhanda'nın maç performanslarını yorumlayıp istatistiklerini merak eden arkadaşlar için paylaşıyorum boşuna alıntılamayın.

Son düzenleme:
Maçları göz ile takip etmek lazım edemeyenlere de cevap yok. Şampiyonlar Ligindeki maçları radyodan dinleyenlere de cevap yok. Son zamanlarda zaten burada ki yosun tutmuş zihniyetlere bişey de anlatmıyorum, Belhanda'nın maç performanslarını yorumlayıp istatistiklerini merak eden arkadaşlar için paylaşıyorum boşuna alıntılamayın.
İsteyen istediğini düşünsün adam Cl de kötü oynadı diyor ya aklı yok yada fikri

Galatasaray düşmanlarının.....

Schalke maçını aç izle rodguires ve onyekuru attığı pasları izle
Şu diagne nin atamadığı pozisyonu gibi

Galatasaray düşmanlarının.....

Demek rakibe attığı paslardan, yaptığı asistlerden arta kalan zamanlarda bizim adamlara da pas attı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt