Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerde veya bjkde olsa overdiniz ama :)
Tatli su gassaraylilari sizi :D

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke Fener alsaydı bol bol dalga geçerdik.

sent via GSC

belhanda.jpg

Kesinlikle Montpellier donemindeki formuna uzak, ama Gomis arkadaslarina yardimci oluyor diye hedef adam olmuyor. Gomis ligin tartismasiz en iyi forveti, ama ligin en iyi hedef adami Emmanuel Adebayor. Kendine sisirilen her topu tutuyor, indiriyor ve dagitiyor. Visca'nin, Elia'nin ve Mossoro'nun performansini arttiriyor bu durum dogal olarak.

Biz ise Gomis'e genelde top sisirmiyoruz (sisirmemeliyiz de.) Gomis'ten faydalanabilecek kanat oyunculari ve 10 numara Adebayor'dan faydalandigi gibi faydalanmaz. Gomis'i surekli olarak 2 stoper marke ediyor, bu da dribbling koridorlari ve ceza sahasi disindan sut bosluklari yaratiyor. Gomis'i topla bulusturan golu attiriyor.

Santraforun oyun tarzi cevresindeki oyuncular icin muhim. Mesela Talisca'nin performansinin bu sene dusmesinin temel sebeplerinden biri Aboubakar - Negredo farki.

Yani Adebayor bizde olsa Belhanda bambaşka bir adama dönüşecek öyle mi ? Hiç sanmıyorum. Burak gibi takımın tamamına zarar veren bir adam olsa neyse derim ama Gomis-Adebayor arasında bu kadar keskin bir farkın ve Belhanda'nın performansının kötü olmasının önünde oynayan forvetle bu kadar alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Beklentinin altında kaldığı kesin ama ortada dalga geçilecek ya da fos çıktı denilecek bir performans da yok. Aldığımız paralar yakın teklif gelirse satılsın derim ama aksi takdirde oynmaya devam eder.

Çok beğenilen yusuf y. ye her alanda fark atmış.

DZkWOP7W0AI4b8c.jpg:large

Çok beğenilen yusuf y. ye her alanda fark atmış.

DZkWOP7W0AI4b8c.jpg:large
Performanslarından bağımsız olarak söylemek istiyorum bunu Belhanda ve Yusuf 'u direk kıyaslayamayız Ts hücum yapmaktan aciz biz ligin en çok hücum eden en çok gol bulan takımıyız

Hani aynı koşullarda çıkmamış bu istatistikler ...

Performanslarından bağımsız olarak söylemek istiyorum bunu Belhanda ve Yusuf 'u direk kıyaslayamayız Ts hücum yapmaktan aciz biz ligin en çok hücum eden en çok gol bulan takımıyız

Hani aynı koşullarda çıkmamış bu istatistikler ...

İstatistikleri bir daha inceler misin? belhanda 10 gol 10 asist filan mı yapmış da böyle bir yorumda bulunuyorsun? İstatistiklerin hepsi oyun içi katkı. Skorer takım kimliğiyle alakası yok. Direk olarak yetenek ve performansla alakalı.

Trabzonun rezil takımına göre iyi istatisikler Yusuf adına.

Belhanda ve Yusufu swap yapsak Yusuf bizde daha iyi Belhanda ise Trabzon da daha kötü olurdu bence.

Ha bu arada Yusuf'u öyle aman aman beğenen birisi değilim. Abdülkadirciyim ben, o çocuğu mutlaka alıp hemen imza atar atmaz Hollanda ya falan kiraya vermek lazım.

sent via GSC

Fenerde veya bjkde olsa overdiniz ama :)
Tatli su gassaraylilari sizi :D

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz Gsliler zor beğeniyoruz rakiplerde bir sürü topçu var talisca dışında hiç beğendiğimiz kimse yok oda ekstra işler yaptığı için.

İstatistikleri bir daha inceler misin? belhanda 10 gol 10 asist filan mı yapmış da böyle bir yorumda bulunuyorsun? İstatistiklerin hepsi oyun içi katkı. Skorer takım kimliğiyle alakası yok. Direk olarak yetenek ve performansla alakalı.
Kazandığı ikili mücadeleye attığı kilit paslara bişey diyemem ama geri kalanı tamamen takımla doğrudan alakalı. Hani ts hücum bölgesinde ne kadar top oynayabiliyor ki Yusuf 'un Belhanda 'nın yaptığı 356 hücum bölgesi pasını geçmesini bekliyoruz

Adam 10 numara oynamıyor bile bir maç orta sahanın sağında bir maç solunda oynatıyorlar adamı. Yanlış anlama reis bunu Yusuf 'u övmek için söylemiyorum sadece ligin en iyi hücum eden takımı Galatasaray 'ın tek hücumcu orta sahası ile hücum etmekten aciz ts 'nin sağda solda oynatılan Yusuf 'u kıyaslamak yanlış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt