Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DaA2xlIXcAMhlyq

1 kare 2 ADAM

Demek tv de çektiği şutları falan sansürlüyorlar biz stada gitmediğimiz için bilemiyoruz ne kadar büyük oyuncu olduğunu affet bizi Kralhanda

Bunu savunanlarin amaci ne? Galatasarayin basarisi ve menfaatleri mi, yoksa kendi arkalarini mi kurtarma derdinde bazi cocuklar?

Ne anlatiyorlar arkadas burda? Sut cekme özürlüsü olan 10 numara, sut attigi zaman kaleciye geri pas veren 10 numara, oyun icinde tek bir tehlikeli atakla sonuclanan kilit pasi atmayan 10 numaradan bahsediyoruz.

Cocuklar cikmis ama defans yapiyor diyor. Neyin kafasini yasiyorsunuz biz bu adama 10 milyon bonservis verdik. 10 milyon bizim icin baska kulüplerde 50 milyon oluyor. Defans yapmasi icinmi verdik buna 10 milyon?

Bir ofans oyuncunun defans yapmasi elbette iyi ve güzel, ama herkes önce asil görevine odaklanmali.

Schalke bunun ne oldugunu yarim sezon sonra anladi ve hemen postaladi bu adami. Ben Belhandaya cidden sempati duyan biriyim, ister inanin ister inanmayin ve kolay kolay formamizi giyen oyuncularimizin gitmesini istemem, bu oyuncu Sabri veya Yasin degilse. Ama ben en son bu kadar vasat 10 numara hangi takimda izledim hatirlayamiyorum.
yanlıs alıntı

Nice izledim diyen yalan atanlar ayrı komik
️Belhanda, Galatasaray için sadece 10 numara değil! Daha fazlası... mackolik on Twitter
Kilit pasi yokmuş ???

Alemin Tek Kralı

Üşenmeden izledim, fakat anlayamadığım şekilde komik olan bir şey var.
Bu adamı aldığımızda beklentimiz sadece topa vurabilmesi miydi? Ya da ne bileyim koşabilmesi miydi? Eğer bunlarsa evet bahsedilen istatistiklere göre muhteşem bir oyuncu AMA işin gerçeğine gelirsek bunları zaten yapması gerekiyor aldığı paraya, oynadığı takıma göre. Yani bunları yapabilmiş olması bir lütuf değil aksine daha fazlasını yapabilmek zorunda çünkü ondan beklenen bu.

Bu yaptığınız dışarıdan şöyle duruyor misal veriyorum
Forvete Gomisi aldık bir beklentimiz var ama atabildiği gol sayısı 10 asist 5. Bu tabloya rağmen çıkıp birileri diyor ki öyle deme 15 gole katkısı var şahane oyuncu. Demez misiniz ne anlatıyorsunuz siz zaten işi bu 15 gol nedir rerere rörörö diye? Aynen böyle absürt bir savunma yapılan. Gel gelelim beklentimiz olan Gomisin takıma kaç golle katkı yaptığı ortada al onu seve seve öv göklere çıkar ama yapması gerekeni yapamayan adamı da ufacık sebeplere tutunup başımıza kral etmeyin lütfen!
Elmanderi niye aldık biz bize ne verdi 20 gol 4 asistmi
Yada elmander niye sevildi çok gol attı diyemi
At gözlüğünü çıkarın modern futbolu öğrenin
Öyle koşmayan beli dönmeyen Sadec e şut çekecek te diye ayağına bakılan modeller bitti futbolda
Adam b2b nın kralını oynuyor çok uzağa gitmeye gerek yok nice in sportif direktörünün hocasının favrenin belhanda hakkında görüşlerini okuyun
Bende isterim bomba gibi şut çeksin ben arfa tek başına maç alsın lakin 2 yıldır canı isterse oynayacak takım yok artık ısıran koparan bekinden forvetine ısıran takım var
Bu yıl 40 bine oynuyorsak bu takımın isteği özverisi pes etmeyen yapısı yüzünden oynuyoruz bu yıl kaç maçı cevirdik geriden acın bakın
Acın o öve öve bitiremediginiz oyuncuların olduğu 2 yıl da kaç kişiye oynamışız bide ona bakın

Alemin Tek Kralı

Fatih Terim, Belhanda ile özel görüştü: "Sende o yetenek var. Kaleyi gördüğün an, vurmanı istiyorum. Sorumluluk al, şutu düşün." Bu uyarının ardından Belhanda, Trabzonspor maçında 2'si isabetli, 3 şut çekti.

Kral gelecek sezon da ilk 11de, evet dagilalim : D

İmparator Belhandasız Galatasaray düşünülemez,Belhanda Galatasarayın rengi olmuştur 4 sene daha resital sunacaktır.Modern Ofansif orta saha görmemiş bir kulüp olduğumuzdan bazılarının yadırgamasına şaşırmıyorum Ndiayeyi çekemeyen kişilerle aynı kişiler işte adam 17 M paraya gidince kapak show olmustu.

Kendisinden beklentilerim/belhandanin yaptiklari
-sorumluluk almasi》herkes toptan kacarken top almak icin stoperlerin yanina kadar geliyor

-b2b denilen mevzu hucumla defans arasindaki bagi kurma》feghouliye garry gomise şut pasi kilit pasi atiyor yana geriye oynayacagina ileri oynuyor
Dinamizm katiyor

-2.toplari kaybedilen toplara baski yapmasi press》 eli belinde gezdigini gormedim gomis press yapinca millet ovv fln diye bagiriyorda takim uyurken kosan basan adamlarin basinda geliyor belhanda.

Nice performansi ve bizde ilk 10 macindan sonra
kendisinden şut cekmesini fazla top kaybetmemesini karar anlarinda beyninin error vermemesini beklemiyorum.
27 yasinda ki topcudan bahsediyoruz zamanla bu eksi yonleri de duzelir torpuler belki ama suan beklentiye girmiyorum.

50 defa yazdim tekrar yazayim bu adama 4m maaş vermek 10m bonservis vermek bizim sucumuz.

10 M BONSERVIS VERDIK 10 M LUK PERFORMANS GOSTERMESI LAZIM 10 MLUK TOP OYNASIN

dusuncesi yanliş belhandaya haksizlik olur
O sana oyle bir oyun oyle bir futbol vaad etmedi sen mallik yapip o paralari verdin.

Diyeceklerim bunlar saygilar.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize TV de montaj sunuyorlar. Hep Cehape nin işleri bunlar.

sent via GSC
Reis ben oynanan büyük oyunu gördüm senide Kralhanda saflarına davet ediyorum
Gerçekten tribünden seyredince inanılmaz bir futbolcu olduğunu sende anlayacaksın bence

Adam şut ve gol hariç nerdeyse her istatistikte ligin en iyi orta saha oyuncusu ve en verimli orta saha oyuncusu,Fatih hoca onun saha içindeki lakayit tavırlarının önüne geçmek adına bir müddet kenarda bekletti ondan sonra her maçta orta sahada çok iyi işler yaptı Kpasa ve Sivas Belhandasız kaybettiğimiz maçlar,Belhandanın olduğu tüm maçları aldık Fatih Terim geldiğinden beri.Bazıları üzülecektir ve egolarını şişiremeyecektir lakin seneye hocanın tahtaya yazacağı ilk 2-3 isimden birisi olmaması büyük sürpriz olur kendinizi alıştırında burayı ağlama duvarı yapmayın

Nice geçen yıl kadrosundan büyük kayıbı oldumu hocasına dahil

Alemin Tek Kralı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt