Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isterse hat-trick yapsın. bu adamın vurdum duymazlığı can sıkıyor zaten

Bugün uplanmamış konu.

Uplayalım da bağızı kardeşlerimiz günlük sinir-stress boşalımlarını gerçekleştirebilsinler.

bak yönetim son kez uyarıyorum satın bunu bidahaki sene bi tarafımızda patlar elden çıkaramazsınız. feghouli ve bu büyük tehlike, yıllarca bunlara 4 milyon maaş vermek zorunda kalacaz

yalnız 2019 yılında afrika uluslar kupası da var... belhanda ve sofiane giderse yerlerine kim oynayacak meçhul

Güle güle kralhanda, seni hic özlemeyeceğim ama insallah para kazandırıp gidersin de, biraz pozitif anarım seni

Ilk maclari Iran'a karsi.

Kek gibi rakip en sevdiginden, yap sovunu da kurtulalim senden.

Yapacak bir şey yok destek vermek lazım artık :D

Yalnız bu Belhanda 'dan gerçekten kurtulmamız gerekiyor yani en azından satamıyorsak da planlarımızı Belhanda 'nın üzerine kurmayalım

Aynı Galatasaray kariyerinde olduğu gibi Dk18 'e de aynı şekilde ilk maçta biraz mücadele edip bişeyler yapıyormuş gibi göründü sonradan yine bildiğimiz Belhanda performansını göstermeye başladı son maçlarda

En ufak teklif varsa satmaktan yanayım yok satamıyorsak da Belhanda 'sız bir plan kuralım tüm sezon boyunca takımın tek hücum aklı olarak Belhanda 'yı izlemek istemiyorum ben daha fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt