skandal maçlar derken başakşehir , bjk deplasmanlarında sahadaydı
gb maçında yerine eren girdi berbattık daha berbat olduk doğru ama bu eren yüzünden malın teki belhandayı arattı bize
tablo uyarinca dedim ztn
post-tudor zamani ile ilgiliydi msjin
skandal maçlar derken başakşehir , bjk deplasmanlarında sahadaydı
gb maçında yerine eren girdi berbattık daha berbat olduk doğru ama bu eren yüzünden malın teki belhandayı arattı bize
tablo uyarinca dedim ztn
post-tudor zamani ile ilgiliydi msjin
Yav onun sebeplerinden biri mevkisinde hiç kimse olmamasıydı. Josue gibi sıradan bir herif bile olsa o maçlarda da aranmazdı bence. Bizim ne yapıp edip Akbaba veya muadili birini almamız gerek Belhanda kalacaksa.en skandal 3 macimizin 2sinde yoktu ve birinde de oyundan cikip yerine eren girince belhand dusmanlari bile yok artik demisti tablo uyarinca ahbab
yoo skandal dedin skandal diye ben başakşehir ve bjk maçları dedim her yenildiğimiz maç skandal olacak değil ya
skandal dedim
tablo uyarinca da dedim
1 ve 2
1 ya da 2 degil
skandallarından 1 i paşa maçıysa o maçta kötü değildik aç bak tekrar atamadık gol selçuk ve tolga olmasına rağmen baya baya pozisyona girmemize rağmen kaybettiğimiz maçlardan oldu.
sivas maçında iyi değildik ama belhanda yoka bağlamak saçmalıktan başka birşey değil olduğu dep maçlarında da aynı oyun oluyordu
gb maçında mesela belhanda vardı 60 dk berbat oynadı oyundan çıktı ondan beteri eren girdi dahada kötüye gitti takım
3unde de hic olmamasi ya da oyundan cikmasi ya da oyuna girmesi isi degistirdi acik bir sekilde
ha omerin dedigi gibi o tip bir oyuncu olmamasiyla alakasi var mi ewt var, belhandaya ozel bir vaziyet degil bu ama sahada olmamasi ile takimin isleyisi bozuldu. swaz macinda orta saha yoktu hatirladigim, nasil sacmalamaktan baska bisey olmuyor anlamadim.
ewt depte ztn kotuyduk de herif takim icin - ise islerin daha kotuye gitmemesi gerekirdi ki gitti, gb macinda oyundan cikinca, sivas macinda oyuna girene kadar ve kpasa maci genelinde eksikligi hissedildi. icerde de 17de 16. sonunda da champ olduk aylarca ha hu yapacak birsey yok ana fikiralanya maçında da yoktu orta saha depte belhanda vardı demek istediğim depte takım halinde kötüydük zaten belhanda var yoka nasıl bağlıyorsun son maçta bile sırıttı herif
ewt depte ztn kotuyduk de herif takim icin - ise islerin daha kotuye gitmemesi gerekirdi ki gitti, gb macinda oyundan cikinca, sivas macinda oyuna girene kadar ve kpasa maci genelinde eksikligi hissedildi. icerde de 17de 16. sonunda da champ olduk aylarca ha hu yapacak birsey yok ana fikir
bak söylediklerin hepsi öznel durumlar eğer bu farkları nesnele yayarsa zaten kimse laf etmez sana göre etki etti maça ama başkasına göre etmedi bu da eleştiri almasına neden olur kağıta dökmesi lazım o yaptıklarını.
istatistik babinda mi diyorsun