Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.696
- 4.341
- 778
önemli olan Galatasarayın başarısı değil belhandanın takımda kalmasıdır lütfen eleştirmeyiniz artık ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giderse başarılı olacağımız kesin mi olacak ki, Benim düşüncem takımda kalırsa fayda sağlasın ve sağlayacağını da düşünüyorum ama giderse de yüklü bir para kazandırarak gitsin inşAllah, bu mali dar boğazda 12 M € civarına yollanmayacak oyuncu yok.
Dortmund haberleri doğruysa buna benzer paraları konuşabiliriz 8 civarına gelmişti gidişi de 10 civarı olabilir. Tosic 5 Mitrovic falan 4 ediyorsa Belhanda da konuştuğumuz paraları edebilirCan Allah aşkına ne yükü ne parası? Fikret Orman olsa 10 Milyondan fazlaya satamaz
Mevkilerden en başka olanı Orta Saha-Ofansif Orta Sahadır . Güvenilir adama teslim etmek zorundasındır hatasını da hiçbir mevkideki oyuncu telafi edemez hücum anlamında da savunma anlamındada .Dortmund haberleri doğruysa buna benzer paraları konuşabiliriz 8 civarına gelmişti gidişi de 10 civarı olabilir. Tosic 5 Mitrovic falan 4 ediyorsa Belhanda da konuştuğumuz paraları edebilir
Nicede daha 2 sene önce Avrupa çapında iyi bir sezonu var , Öncesinde iyi sezonları var ve son yılda şampiyon takımın ilk 11 oyuncusuydu, bunların hepsini beraber değerlendirince bile gayet bu fiyatları edebileceğini düşünüyorum. Son yılını kötü olarak saysak bile bu fiyatları edebilir hatta piyasa şartları yükseldi biliyorsun, İki kere 8-10 Milyona transferi olan bir oyuncu haliyle bir piyasa oluşuyor diye düşünüyorum. Maaşı yüksek kalmak ister gitmez falan dersen ona okey ama bonservis getirisi düsük olmaz BelhandanınMevkilerden en başka olanı Orta Saha-Ofansif Orta Sahadır . Güvenilir adama teslim etmek zorundasındır hatasını da hiçbir mevkideki oyuncu telafi edemez hücum anlamında da savunma anlamındada .
Ben Galatasaray Futbol Takımının değil 10 Numaralı formasını teslim etmek bakkalın anahtarını güvenip teslim etmem.
Ciddi söylüyorum artniyetle falan değil .
Ha Belhandadan kötü binlerce topçu gelmiştir çeşitli mevkilerde hatta 10 numara mevkisindede ama bu demek değil ki günümüz yanlışını konuşmayalım susalım.
Piyasa istediği kadar yüksek olsun ben Belhandayı bugün yarın dün iki gün evvel kötü oynadı diye eleştirmiyorum adamın oyun yapısı-oynayış şekli-karakteri işe yaramaz geliyor bana en başta .Nicede daha 2 sene önce Avrupa çapında iyi bir sezonu var , Öncesinde iyi sezonları var ve son yılda şampiyon takımın ilk 11 oyuncusuydu, bunların hepsini beraber değerlendirince bile gayet bu fiyatları edebileceğini düşünüyorum. Son yılını kötü olarak saysak bile bu fiyatları edebilir hatta piyasa şartları yükseldi biliyorsun, İki kere 8-10 Milyona transferi olan bir oyuncu haliyle bir piyasa oluşuyor diye düşünüyorum. Maaşı yüksek kalmak ister gitmez falan dersen ona okey ama bonservis getirisi düsük olmaz Belhandanın
Katılmamak elde değil renkdasTek bir kelime ile kazma.
sent via GSC
- Mac basina 8.8 isabetsiz kisa pas ile bu kategoride 3. (%98.96)
Büyük ihtimalle bu senede takımda kaldın. Allah aşkına biraz dikkatli oyna Galatasaray orta sahasından bahsediyoruz yav ...
Mehdi Bourabia ve bir mac oynayan Koray Altinay'dan sonra 3.
Kendisini Okay, Sosa, Ceyhun ve Kucka takip ediyor
Trabzon'un hali belli, digeri de Karabuk topcusu zaten
o halde ilk 3teki 2 ismin serie a ve la ligaya gitmis olmasini #ILGINC bulabilir miyiz?
- Mac basina 8.8 isabetsiz kisa pas ile bu kategoride 3. (%98.96)
Büyük ihtimalle bu senede takımda kaldın. Allah aşkına biraz dikkatli oyna Galatasaray orta sahasından bahsediyoruz yav ...
önemli olan Galatasarayın başarısı değil belhandanın takımda kalmasıdır lütfen eleştirmeyiniz artık ..