Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önemli olan Galatasarayın başarısı değil belhandanın takımda kalmasıdır lütfen eleştirmeyiniz artık ..

Giderse başarılı olacağımız kesin mi olacak ki, Benim düşüncem takımda kalırsa fayda sağlasın ve sağlayacağını da düşünüyorum ama giderse de yüklü bir para kazandırarak gitsin inşAllah, bu mali dar boğazda 12 M € civarına yollanmayacak oyuncu yok.

Giderse başarılı olacağımız kesin mi olacak ki, Benim düşüncem takımda kalırsa fayda sağlasın ve sağlayacağını da düşünüyorum ama giderse de yüklü bir para kazandırarak gitsin inşAllah, bu mali dar boğazda 12 M € civarına yollanmayacak oyuncu yok.

Can Allah aşkına ne yükü ne parası? Fikret Orman olsa 10 Milyondan fazlaya satamaz

Can Allah aşkına ne yükü ne parası? Fikret Orman olsa 10 Milyondan fazlaya satamaz
Dortmund haberleri doğruysa buna benzer paraları konuşabiliriz 8 civarına gelmişti gidişi de 10 civarı olabilir. Tosic 5 Mitrovic falan 4 ediyorsa Belhanda da konuştuğumuz paraları edebilir

Dortmund haberleri doğruysa buna benzer paraları konuşabiliriz 8 civarına gelmişti gidişi de 10 civarı olabilir. Tosic 5 Mitrovic falan 4 ediyorsa Belhanda da konuştuğumuz paraları edebilir
Mevkilerden en başka olanı Orta Saha-Ofansif Orta Sahadır . Güvenilir adama teslim etmek zorundasındır hatasını da hiçbir mevkideki oyuncu telafi edemez hücum anlamında da savunma anlamındada .
Ben Galatasaray Futbol Takımının değil 10 Numaralı formasını teslim etmek bakkalın anahtarını güvenip teslim etmem.
Ciddi söylüyorum artniyetle falan değil .
Ha Belhandadan kötü binlerce topçu gelmiştir çeşitli mevkilerde hatta 10 numara mevkisindede ama bu demek değil ki günümüz yanlışını konuşmayalım susalım.

Mitrovicin ama yasi ve maasi Belhandaya göre düsükdü. Orda patlama yaparsa karla satilabilir o. Belhandayi alan takim normalde devam satarsa kar yapamaz

Mitrovicin ama yasi ve maasi Belhandaya göre düsükdü. Orda patlama yaparsa karla satilabilir o. Belhandayi alan takim normalde devam satarsa kar yapamaz

Mevkilerden en başka olanı Orta Saha-Ofansif Orta Sahadır . Güvenilir adama teslim etmek zorundasındır hatasını da hiçbir mevkideki oyuncu telafi edemez hücum anlamında da savunma anlamındada .
Ben Galatasaray Futbol Takımının değil 10 Numaralı formasını teslim etmek bakkalın anahtarını güvenip teslim etmem.
Ciddi söylüyorum artniyetle falan değil .
Ha Belhandadan kötü binlerce topçu gelmiştir çeşitli mevkilerde hatta 10 numara mevkisindede ama bu demek değil ki günümüz yanlışını konuşmayalım susalım.
Nicede daha 2 sene önce Avrupa çapında iyi bir sezonu var , Öncesinde iyi sezonları var ve son yılda şampiyon takımın ilk 11 oyuncusuydu, bunların hepsini beraber değerlendirince bile gayet bu fiyatları edebileceğini düşünüyorum. Son yılını kötü olarak saysak bile bu fiyatları edebilir hatta piyasa şartları yükseldi biliyorsun, İki kere 8-10 Milyona transferi olan bir oyuncu haliyle bir piyasa oluşuyor diye düşünüyorum. Maaşı yüksek kalmak ister gitmez falan dersen ona okey ama bonservis getirisi düsük olmaz Belhandanın

Nicede daha 2 sene önce Avrupa çapında iyi bir sezonu var , Öncesinde iyi sezonları var ve son yılda şampiyon takımın ilk 11 oyuncusuydu, bunların hepsini beraber değerlendirince bile gayet bu fiyatları edebileceğini düşünüyorum. Son yılını kötü olarak saysak bile bu fiyatları edebilir hatta piyasa şartları yükseldi biliyorsun, İki kere 8-10 Milyona transferi olan bir oyuncu haliyle bir piyasa oluşuyor diye düşünüyorum. Maaşı yüksek kalmak ister gitmez falan dersen ona okey ama bonservis getirisi düsük olmaz Belhandanın
Piyasa istediği kadar yüksek olsun ben Belhandayı bugün yarın dün iki gün evvel kötü oynadı diye eleştirmiyorum adamın oyun yapısı-oynayış şekli-karakteri işe yaramaz geliyor bana en başta .
Ha maaşı 2 milyon olsa şuan 8 teklif gelirdi maaşı 3 küsür olduğu için gelse gelse 4-5 gelir.Dortmund Palace falan bi oyuncuyu gerçekten almak isterse de maaşındaki 1 milyona o kadar takmaz verir 8'i yine alır pek bir şey değişmez Belhanda özelinde.

Kararlarinda risk alan bir futbolcu

Basarili yaptigi isler kadar basarisiz yaptigi isler var

Daha kacak oynasa daha iyi olmaz ama daha dikkatli oynamasi sart

Istatistikler buna isaret ediyor

DjWC0XnXoAAP_nI.webp

• Mac basina 8.8 isabetsiz kisa pas ile bu kategoride 3. (%98.96)

Büyük ihtimalle bu senede takımda kaldın. Allah aşkına biraz dikkatli oyna Galatasaray orta sahasından bahsediyoruz yav ...

Büyük ihtimalle bu senede takımda kaldın. Allah aşkına biraz dikkatli oyna Galatasaray orta sahasından bahsediyoruz yav ...

Mehdi Bourabia ve bir mac oynayan Koray Altinay'dan sonra 3.

Kendisini Okay, Sosa, Ceyhun ve Kucka takip ediyor

Trabzon'un hali belli, digeri de Karabuk topcusu zaten

Bu veriden yorumda bulunmak doğru olmaz. Bu verinin yanında öne oynadığı pas denemeleri yüzdesi ve kilit pas yüzdeleri de verilmeli ki doğru bir yorum çıkaralım. Tersi veride Atiba'nın muhtemelen birinci çıktığını biliyoruz. Çıkışta top kaptırıp kontra yedirdiği, Hücum da kontralarda v.s doğru pası veremediği çok oluyor ama yana geriye oynarken hata yaptığını ben hatırlamıyorum.

Begenilmemesini anlayabilirim ama bu derece sevilmeyecek kotu bir oyuncu değil Gecen macta Adami dövduler resmen ama o maçta bile lesh cop rezil dediler Sakarya macinda iyiydi zaten ama rakip zayif olduğundan normaldi Valancia maçindada ilk 30 dakika oyunu çok iyi kurdu ve o maçta takim iyi oynadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt