Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes kendi dusuncesini yazar da okuyan herkes de mantiksiz buldugu seyle ilgili soru sormakta ozgurdur, ben aynen bunu yaptim, moderator yazmasiyla ilgisi yok bosuna aglayip oraya buraya sikayet ediyorsun. msjlarinin incelenmesini istemiyorsan forum degil twitter onun yeri
laf anlamamakta ısrar ettiğin için anlayabilcek birine anlattım şikayet etmedim ne dediğimi sorabilirsin,herkes kendi düşüncesini yazar ama hakaret etmeden sen aptalca yazmışsın düzeltmekle uğraşamam diyosun benim yazdığım mesajı anlamadan hemde cl örneği veriyosun dediğimi anlamadığın o kadar belliki daha fazla uzatmaya gerek yok engelleyip mesajlarımı görmeme gibi şansın varsa öyle yap..

Belhanda tipinde bir orta sahanin ortalama bonservisi 7-8miyon euro falan la siz ne anlatiyorsunuz.
Bizim geçen yildan beri elestirdigimiz bu adamdan kar edilemeyecek olması ve yıllarca kiralık gonderilen 1 sene bonservisi kalan adama o kadar para verilmesi. 4-5 milyona alınmış olsa maaşida 2.2 seviyelerinde olsa burada bir kişi ağzını açmaz.

Teklif vs varsa bu 8-10 arası olmalı ve hayir dememek gerekir.
Bundan emin olmamalısın. En azından ben, hiçbir surette transfer edilmesini istemezdim ki benim gibi çok kişi vardır. Maliyeti filan bir tarafa, direkt kadrodaki varlığını zarar olarak görmekteyim. Daha ne diyeyim?...

laf anlamamakta ısrar ettiğin için anlayabilcek birine anlattım şikayet etmedim ne dediğimi sorabilirsin,herkes kendi düşüncesini yazar ama hakaret etmeden sen aptalca yazmışsın düzeltmekle uğraşamam diyosun benim yazdığım mesajı anlamadan hemde cl örneği veriyosun dediğimi anlamadığın o kadar belliki daha fazla uzatmaya gerek yok engelleyip mesajlarımı görmeme gibi şansın varsa öyle yap..

Ben neden yapiyorum? Engelleyemiyorum sovu yapan sensin, engelleyecek adam msji gormemezlikten gelebilir heralde. Mevzuyu uzatmak hosuna gidiyor sonra uzatmak istemiyorum fln diye ayak yapiyorsun burda
Hala laf anlamamakta israr ettigin falan diye abuk subuk konusuyorsun sonra aptalca yazmissin diye zirliyorsun, ettigin lafa dikkat et fazla da zirlama, senin anlattigin lafi noktalama isaretlerinden bihaber olsan da anlarim rahat ol, once sen anlatmaya calistigin seyin saglam oldugundan emin ol da sonra gelip burda millete anlamiyorsun yha fln diyip esdeger cvp gelince kudurmus gibi saga sola sikayet etmek durumunda kalma

Gomis konusunda beni şimdi anlamissindir işte renkdas.
Daha yedek santrafor bulamazken as santraforu satmaktan bahsediyorlar

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi teklif yoksa ikiside takımda kalmalı diyorum ben açıkçası, Gomis-Belhanda mı Akbaba-Silva mı desen bizim oyuncuları tercih ederim şahsen, Mevcut kadromuzu koruyup Carole'ü yollayıp 2 tane nokta yabancı transferle taş gibi takımız hadi orta sahanın 1 tanesini Celil Melil idare ederiz. Stoper ve çok iyi bir orta saha almak zorundayız forvetide geçiyorum.

''Aptal, şopar'' gibi hakaretamiz ifadeler senin gibi yılların üyesine yakışmıyor, mod olman filan sonraki mevzu...
hakaret kimseye yakışmaz yılların üyesi olmaklada alakalı değil forum kuralları bellidir az çok bende senelerce aslantepe.biz forumunda takıldım burda yeni olabilirim ama genel durum nasıl olur forumlarda biliyorum...

Kendi yazdiklari da ortada ahbab
hakaret illa tek kelime ve bariz olmak durumunda degil
Arkadaşın yazdığı mesajda hakaret varsa mesajların % 80 inde vardır; pek kimseye bulaşmam, benim bazı mesajlarımda bile bulursun o kadarını. İsterseniz forumu kapatın gitsin!:red:...

Ki bildiğim kadarıyla yeni bir üye olan forumdaşımızın kimseye sataştığını filan hatırlamıyorum, samimi düşüncelerini paylaşan biri olduğu kanaatindeyim...

aight bisey yazmiyorum
dvm edebilirsiniz
@Metin Bakırörgü
sopar dedigim icin ozur dilerim

İmam osurursa cemaat sıçar. Benim capsim amk yazıyor diye edit yedi sabah. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.

perhiz ve lahana tursusu ha
senin de msjlarini goruyoruz ahbab mudahele etmiyorum bile millete benzer seyler yazdiginda
tebrik ederim seni

Ben neden yapiyorum? Engelleyemiyorum sovu yapan sensin, engelleyecek adam msji gormemezlikten gelebilir heralde. Mevzuyu uzatmak hosuna gidiyor sonra uzatmak istemiyorum fln diye ayak yapiyorsun burda
Hala laf anlamamakta israr ettigin falan diye abuk subuk konusuyorsun sonra aptalca yazmissin diye zirliyorsun, ettigin lafa dikkat et fazla da zirlama, senin anlattigin lafi noktalama isaretlerinden bihaber olsan da anlarim rahat ol, once sen anlatmaya calistigin seyin saglam oldugundan emin ol da sonra gelip burda millete anlamiyorsun yha fln diyip esdeger cvp gelince kudurmus gibi saga sola sikayet etmek durumunda kalma
noktalama işaretlerinden laf etmeden önce kendi yazılarına bakmanı tavsiye ederim ayrıca ettiğin hakaretleri görmezden niye gelcem alıştın heralde modum posta koyarım eyvallah çekerler falan hala zırlama falan diye konuşuyosun benim millete bişey dediğim yok şahsına diyorum noktalama işaretine dikkat etmiyo olabilirim ama yazdıklarıma dikkat ediyorum hakaret küfür etmiyorum uzatma sen işine bak bende işime bakıyım ...

noktalama işaretlerinden laf etmeden önce kendi yazılarına bakmanı tavsiye ederim ayrıca ettiğin hakaretleri görmezden niye gelcem alıştın heralde modum posta koyarım eyvallah çekerler falan hala zırlama falan diye konuşuyosun benim millete bişey dediğim yok şahsına diyorum noktalama işaretine dikkat etmiyo olabilirim ama yazdıklarıma dikkat ediyorum hakaret küfür etmiyorum uzatma sen işine bak bende işime bakıyım ...

(y)

aight bisey yazmiyorum
dvm edebilirsiniz
@Metin Bakırörgü
sopar dedigim icin ozur dilerim

perhiz ve lahana tursusu ha
senin de msjlarini goruyoruz ahbab mudahele etmiyorum bile millete benzer seyler yazdiginda
tebrik ederim seni
Ben de zaman zaman yapıyorum ve bunun hiçbir zaman doğru olduğunu iddia etmedim ki zaten. Ama aptal sopar diye de kimseye hakaret ettigimi de hatırlamıyorum yani. En fazla gönderme yapmisimdir futboldan anlayan arkadaşlar vs diye.

Yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum. Mod vs isini de geçtim yani. En ağır tartışmalar bile bu tür ağır hakaret boyutuna ulaşmamali. Hele hele yetkiliysen X2 dikkat etmen lazım.

Ben de zaman zaman yapıyorum ve bunun hiçbir zaman doğru olduğunu iddia etmedim ki zaten. Ama aptal sopar diye de kimseye hakaret ettigimi de hatırlamıyorum yani. En fazla gönderme yapmisimdir futboldan anlayan arkadaşlar vs diye.

Yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum. Mod vs isini de geçtim yani. En ağır tartışmalar bile bu tür ağır hakaret boyutuna ulaşmamali. Hele hele yetkiliysen X2 dikkat etmen lazım.

(y)

DjX2v77XsAE_uxL.jpg:large

:asd::asd::asd::asd:

Babam Reisi izlemek için Digiturk almis giderse buyuk hayal kırikliğina uğrayacak

Ekli dosyalar

• 20180731_110150.webp
    20180731_110150.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 69
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt