Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ftor hocamin "Belhanda denen beyin fukarası futbol zircahili spastigi bir daha nah oynatirim" demesini bekliyordum. Soktayim.

tenor.gif

Orta sahası olmayan Göztepe'ye karşı artık iyi oynar ve talipleri artar diye ilk 11'e alan hocamız bir kez daha hayal kırıklığına uğradı.

balon feghoulinin diğer bir türevi,acilen kovulmalı bu ikisi hele bunların yanına leşcukda katılıp üçlü paket olarak şutlansalar ortalık bayram yerine döner..

Silah zoruyla oynatiyor 11 e sokturuyor kendini sanki
Bugune kadar bahaneniz "baska topcu yok diye Ft mecburen oynatiyor" du
Badou emre geldikten sonrada sahada gorursek bakalim terime laf edebilcekler mi

Belhanda yi sürekli gonderiyorsunuz bu sizin düşünceniz benim değil
Onun şampiyonlar Ligi'nde bize çok yararlı olacağını düşünüyorum
Fatih Terim

Belhanda konusunda ilk hafta Ankaragücü maçına sonradan girdikten sonra çok etkiliydi fakat dün ki maçta teknik anlamda fazla sorumluluk almadı hatta teknik anlamda bakacak olursa çok kötüydü hoca hala Belhanda'yı tutuyorsa rakibi bozması içindir dün maçın başından sonuna kadar yaptığı tek olumlu hamle rakibi sürekli ileriye değil yan ve geriye doğru zorlamasıydı. Alanya maçında ilk 11 olacağını düşünüyorum Emre'yi gene sağ tarafta görebiliriz.

Alanya maçının ilk 11'i:
----------------Muslera-----------------
Mariano--Maicon--Serdar--Nagatomo
--------Fernando--Ndiaye-------------
Emre---------Belhanda------Onyekuru
----------------Gomis------------------

Sonra ki maçlarda Garry Rodrigues geldiği an Onyekuru sağa Garry sola geçer Emre Akbaba 10 numara mevkisine geçiş yapacaktır Belhanda eğer ki Alanya maçında da bir etki gösteremezse bundan sonra ki süreçte tamamen yedekten girecektir. Hoca Ndiaye, Garry ve Onyekuru gibi rakip kaleye giden oyuncuları kesmeyecektir zaten Fernando'nun yeri de garanti dersek ileride Emre mi Belhanda mı tercihi geliyor ki Emre'nin kaleye şut ve ortaları daha tehlikeli olduğu için muhtemelen Emre'yi oynatacaktır. Alanya maçı Belhanda'nın ilk 11 mi yoksa yedek mi olunacağını belirlemeyecektir.

Bazı maçlarda özellikle kapalı savunma yapan takımlara karşı da Fatih hocamızın daha pasör bir takımla çıkacağını düşünüyorum
------Ndiaye--Fernando--Belhanda---
----Emre Ak.---Gomis----Garry R.-----

Normal maçlarda da muhtemelen:
-------Emre--Fernando--Ndiaye-------
--Onyekuru----Gomis----Garry R.------

Son düzenleme:
Silah zoruyla oynatiyor 11 e sokturuyor kendini sanki
Bugune kadar bahaneniz "baska topcu yok diye Ft mecburen oynatiyor" du
Badou emre geldikten sonrada sahada gorursek bakalim terime laf edebilcekler mi
Pek kıymetli imparator fatih terim hocama laf söylemem açıkçası, belhandaya sövmeye devam ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt