- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Mod olmanin en kötü tarafi ne biliyormusunuz? Leshanda, rezalethanda felan yazamam artik 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazarsın yine. Hakaret sayılmaz bence bunlar. Durum değerlendirmesi olarak geçiyorMod olmanin en kötü tarafi ne biliyormusunuz? Leshanda, rezalethanda felan yazamam artik![]()
Mod olmanin en kötü tarafi ne biliyormusunuz? Leshanda, rezalethanda felan yazamam artik![]()
Yazamaz. uye olsa da yazamaz. Cocukca şeyler. eğer olumsuzsan bu konuda cümle kurabilecek yaşta üyelerimiz, düşüncelerini de yazıya dokebilevek yetenekte olduklarını düşünüyor Son mesajları yok ediyorum.Yazarsın yine. Hakaret sayılmaz bence bunlar. Durum değerlendirmesi olarak geçiyor![]()
Rakiplere Koydugunu görmedik'ki öyle diyelim@Musap Aydinli ? ne dersin
Yazamaz. uye olsa da yazamaz. Cocukca şeyler. eğer olumsuzsan bu konuda cümle kurabilecek yaşta üyelerimiz, düşüncelerini de yazıya dokebilevek yetenekte olduklarını düşünüyor Son mesajları yok ediyorum.
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman yazmaUzunca cümle yazılacak düzeyde bir topçu değil.
O zaman yazma
Ne kadar basit çözüm dimi?
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sonuçlarını biliyorsun diye düşünüyorum. Karar senin.Değil sövmek daha basit çözüm
Herifin konusunda futbol hariç herşey konuşuluyor, tabi kendisi futbola dair hiç birşey sunmadığı için gayet doğal.
sent via GSC

Hayal kurma Herve TumEmbesil diye diye bu adamı assist kralı yapacaksınız hic gitmiyecem takımdan.![]()