Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha halen burda belhanadayi savunanlar var. Kusura bakmayin Sizin futboldan haberiniz sifir.
Kirmizi Kart bir kenera adamin futbolan alakasi yok. Zarardan baska birseye yaramiyor.
Belki son 10-15 yilda gördüm en kötü 10 numara gs forma altinda.
40 Mac 3 kirmizi Kart 3 gol baska söze gerek Yok.

dünkü macin tek sorumlusu belhanda degil bunu akliniza sokun, oynamamasi lazim orasi ayri.

Trabzonspor'un macinin en buyuk sorumlusu bu kendini bilmez sorumsuz kisidir. Bunun aksini ikna eden kordur ve Cahildir. Terim'in butun oyun planinin degistirmesine neden oldu.

#BelhandaOUT

Neyse bir bakima iyi oldu dunku olaylar. Arada bu herifin 3e 5e bakilmadan satilacagi kesinlesti.

Dunku yaptigi sacmalik, hocanin mac sonu soyledikleri ve en son su taraftara yaptigi gerizekali hareket sonunu getirdi.

Icerde bir daha oynarsa buyuk ihtimal protesto gorecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhandayı savunmak için kart sarı olabilirdi demişler şimdide :asd::asd::asd: herşeyi geçtim ayağına gelmese bile girişe kırmızı verilir arkadaş öyle top kapma hamlesi olmayacağına göre artık savunmayın lütfen...

bu adami kulube musallat eden gsc scout timini acikliyorum.

can buyuk
ugur guzel
yigit karagoz
ugur bulut
murat saylak
sinan bilgin
mahir kahveci
ve son olarak sasirbilirsiniz ama admin danyaldir.

bu adamlarin israrli postlari ile belhanda kulubumuze transfer edilmek mecburiyetine dusmustur.

Dogru soyluyorsun da , bizi sen koordine etmedin mi , bu yola cikmak icin yukaridaki ekibi sen kurmadin mi ?

yuhh be bi dogru oku ondan sonra savuma kelimeyi kullan !
o pozisyonun tartışmaya açık bir yanı yok net kırmızı ve kasıtlı adama dalıyo topla oynama isteği olan adamın topa öyle bir hamlesini gördünmü hiç sarı olabilirdi demen belhandanın aslında suçu yok hakem yanlış yaptı demek oluyo sen yazdıklarını oku istersen,sadece şunu desen anlarım dün belhanda atılmasa yine yenemezdik kötüydük eyvallah orda haklısın derim ama pozisyon tartışmaya açık değil..

o pozisyonun tartışmaya açık bir yanı yok net kırmızı ve kasıtlı adama dalıyo topla oynama isteği olan adamın topa öyle bir hamlesini gördünmü hiç sarı olabilirdi demen belhandanın aslında suçu yok hakem yanlış yaptı demek oluyo sen yazdıklarını oku istersen,sadece şunu desen anlarım dün belhanda atılmasa yine yenemezdik kötüydük eyvallah orda haklısın derim ama pozisyon tartışmaya açık değil..

savundugum birtek GSin haklari.
hakemleri biliyoruz biz heleki maydonoz olanlari.
bu yüzden bacagina bastigini görmemisim tekrarda, topa vurdugu icin önceden.
benim bildigim tehlikeli sert hareket varsa adama dokunmadan krimizi degil, saridir.
ama konu o degil, konu onu savunmaktan bahsediyorsun bu yüzden dogru okumamissin diyorum.
neyse uzatmaya gerek yok.

Hakemin iki tarafa da hatalari oldu , roda bir topa kafa vuracakken bizden birinin ayagi hem cok kalkti hem de degdi , penalti veya degmedi ise endirekt olmaliydi

Erene ceza alaninin biraz disinda kesin faulluk bir mudahale vardi yuzune , bizden biri de yusufa saplak atti

Emre akbabaya basma vardi , sariydi

Ama en onemlisi , novak kesin atilmaliydi , arkadan net asile atladi degdi ama tam basamadi allahtan

982e5697c5fb9e26f1c75dc95366bdc9.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocayı kahreden 1 tip. hocaya bide hareket çekiyo. geçen seneki maçtan

Şu hiyarin konusunu alacağı ceza bitene kadar kaldirsanizda görmesek olmaz mı cezası bitince de yine 11 oynamaya devam ederse zaten diyecek laf kalmaz geriye

Abv. İçim soğumuyor ya sıfatını görünce tüylerim diken diken oluyor

sarı kırmızı renklerle görünce artık kendisinden utanç duyacak seviyeye geldiğim belhanda isimli şahsın bugüne kadar yaptığı adilikler.

eger var sistemi olsaydi, sampiyonluk macinda kirmizi yiyip, sampiyonluktan ediyordu (bjk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt