Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herif bile isteye basiyor ne anlatiyorsunuz yaw.

Oyuncu satmadan oyuncu alamiyoruz. Yani devre arasinda forvet alabilmek icin once oyuncu yollamamiz lazim. Bunu ve Maicon'u devre arasinda satip 1 saglam stoper ve 1 forvet transfer edilmeli. Araplar devre arasinda Maicon icin yine gelecektir, becerikli bir yonetim olsa 7-8 milyona satar.

Son yaptığı hareketin kırmızı kart gerektirip gerektirmediğini hala tartışma konusu gibi göstermek nasıl bir gayretkeşliktir yahu, etmeyin!. Bunun bir adım ötesi, sahada rakibine bıçak saplamak yahut silahı doğrultup tetiği çekmek filandır!. Taraftarlık duygusunun da bir sınırı olmalı...

Mağdurunu gözüne kestirmiş katil gibi saldırdı. Hedefe doğru zıpladı. Daha ne anlatıyorsunuz!

Rakibini ve ekibimizi haince harcadı
Şükür ki rakibine ciddi bir zarar veremedi; ''Ekibimiz'' in de pek bir şey yapacağı yoktu hani, gerçekçi bakarsak. Ancak gerek maç içindeki yetersizliği, gerekse de yaptığı hiçbir mazereti olamayacak sportmenlik dışı hareketle kendisine dair son ümit kırıntılarını da tüketmeş oldu. Galatasarayımız için hayırlı sonuçlar doğurabilir bu durum; Katar kulüplerine pazarlanmaya çalışıldığına dair haberler var; Allah vere de 3-4 milyona paketlenebile, kaldığı her gün zararımıza...

Kac para ister acaba fesih icin komisyoncu menajeri?

yalan. mutlu falan degil.
Bu adam kendinden bile nefret ediyor. Surekli somurtan, insanlarla gecinemeyen, kendine gelen sacma sapan anlamsiz 'go home' sozune 'anani sey yapmaya gidiyorum' diyen, gittigi hic bir kulupte barinamayan, sosyal iliski yetenegi sifir bir insan.

Ayrica Arap diyenlere 'israrla' soyluyorum. Arap olarak yetistirilmis bir Berberidir Belhanda. Zidan'da oyle.

berbers.jpg

mgoun_te1.jpg

Arap budur

People2J-2.jpg

Iraq-Basrah-recruiting-04012008.jpg

1500279385398.jpg

Peki arap veya berberi olmasi farkeder mi?
Elbette farketmez. Ama israrla "Arap" olarak elestirenlere baska bir bakis acisi getirmek istedim.
Adam Arap degil.

menajeri adam olsun
kendi de
sanırsın gattuso , senin agresiflik neyine önce top oyna
mal mal hareketler yapmaktan bıkmadın

Terim hani ceza verecekti prensine? Yine sümenaltı ettiler cezayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt