Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral'ı küstürmemek lazım.
Moskova ve Schalke de kim şov yapacak sonra ?!

ba4c1ec3cfaf461add334b89d8bb6a40.jpg

Bu adamın işi zor Emre büyüdükçe bu küçülecek taraftarın gözünde ...

Satın bu köpeği..
Bunun oynayacağı oyuna da tüküreyim oynayacağı topa da tüküreyim.
Floryaya adımını atmasın

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu dönemde satılması doğru değil. Paraya ihtiyacımız yok. FFP açısından sorun yok. Zaten forvette dar olan kadroyu bir de orta sahada daraltalım tam olsun. Allah aşkına ne kadar gazla çalışıyorsunuz bir kendiniz gelin soluklanın, azıcık sakin.

Satılacaksa devre arası veya sene sonu satılmalı.

Şu dönemde satılması doğru değil. Paraya ihtiyacımız yok. FFP açısından sorun yok. Zaten forvette dar olan kadroyu bir de orta sahada daraltalım tam olsun. Allah aşkına ne kadar gazla çalışıyorsunuz bir kendiniz gelin soluklanın, azıcık sakin.

Satılacaksa devre arası veya sene sonu satılmalı.

Parasizliktan forvet alamadik nasil ihtiyacimiz yok

Parasizliktan forvet alamadik nasil ihtiyacimiz yok
O zaman devre arasında satarsın alırsın forvetini.

Şu anda satsan ne olacak? Alabilecek misin forveti? Hayır bekleyeceksin ara transfer dönemine kadar. Ben söyleyeyim o parayı da kullanamayacaksın maaşlara borçlara falan gidecek bir şekilde.

Şu anda satsan ne olacak? Alabilecek misin forveti? Hayır bekleyeceksin ara transfer dönemine kadar. Ben söyleyeyim o parayı da kullanamayacaksın maaşlara borçlara falan gidecek bir şekilde.

Belhanda'nin kalmasinin da forvet hattina bir katkisi yok.Para da Belhanda'ya gidecegine borclara gitsin.Belhanda'ya gidince cope gidiyor cunku.Belhanda'yi satarsak zerre aramayiz rahat ol.Yerine ondan daha iyi Feghouli ve Emre var.

1. Bunun gibi 'Iskarta' ya her daim böyle 'yağlı' müşteri bulamazsın (Teklifin gerçek olduğunu varsayarak konuşuyoruz). Sözleşme feshi için üste para verme ihtimali iyiden iyiye belirmiş durumda; içinde bulunduğumuz sezonla birlikte, daha 3 yıllık konratı olan herifin futbol oynama niyeti bile şüpheli zira...
2. Gelen paranın maaşlara ve borçlara harcanmasından duyacağın rahatsızlığı da anlayamadım doğrusu, iyi ya işte?!. FFP açısından önemli olan totalde gelir/gider dengesi ve bundan gelecek para artı yazacak; anlamak bu kadar zor olmamalı...

Belhanda'nin kalmasinin da forvet hattina bir katkisi yok.Para da Belhanda'ya gidecegine borclara gitsin.Belhanda'ya gidince cope gidiyor cunku.Belhanda'yi satarsak zerre aramayiz rahat ol.Yerine ondan daha iyi Feghouli ve Emre var.

Belhanda zerre umurumda değil açıkcası ama Emre Akbaba sakatlanırsa bu takımın 10 numara pozisyonunda oynatabileceği bir adam yok maalesef sıkıntı o noktada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt