Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'nin kalmasinin da forvet hattina bir katkisi yok.Para da Belhanda'ya gidecegine borclara gitsin.Belhanda'ya gidince cope gidiyor cunku.Belhanda'yi satarsak zerre aramayiz rahat ol.Yerine ondan daha iyi Feghouli ve Emre var.

Belhanda zerre umurumda değil açıkcası ama Emre Akbaba sakatlanırsa bu takımın 10 numara pozisyonunda oynatabileceği bir adam yok maalesef sıkıntı o noktada.

1. Bunun gibi 'Iskarta' ya her daim böyle 'yağlı' müşteri bulamazsın (Teklifin gerçek olduğunu varsayarak konuşuyoruz). Sözleşme feshi için üste para verme ihtimali iyiden iyiye belirmiş durumda; içinde bulunduğumuz sezonla birlikte, daha 3 yıllık konratı olan herifin futbol oynama niyeti bile şüpheli zira...
2. Gelen paranın maaşlara ve borçlara harcanmasından duyacağın rahatsızlığı da anlayamadım doğrusu, iyi ya işte?!. FFP açısından önemli olan totalde gelir/gider dengesi ve bundan gelecek para artı yazacak; anlamak bu kadar zor olmamalı...

Borçlara maaşlara gitmesindenden rahatsızlık duymuyorum ama bu takım 4 sene boyunca al sat dengesini kurmak zorunda. Bu ne demek? Her sene transfer yapmak için 1 tane kişiyi en az satıp kaynak yaratmamız gerek. Eğer biz Belhanda'yı satıp devre arasında takviye yapabileceksek tamam ama yapmayacaksak bu seneyi +6m Euro transfer harcaması ile bitirmemize gerek yok. Zira zannetmiyorum ki bu artı miktar bir sonraki seviyelere taşınabilsin.

Benim derdim matematiksel olarak bu transfer kurgusunun iyi planlanması. Yoksa bana ne Belhanda'dan.

Belhanda zerre umurumda değil açıkcası ama Emre Akbaba sakatlanırsa bu takımın 10 numara pozisyonunda oynatabileceği bir adam yok maalesef sıkıntı o noktada.
pozisyonları 10 numara olmamasına rağmen feghouli hatta yunus bile oynatılabilir belhandadan kötü oynayacak ortasahamız yok heralde..

ver eline tineri sırıtmaz

Insallah bir daha forma yüzü görmezsin.

Sen olmayinca maclar cok daha güzel oluyor.

Aman Allahim.

DnFM3a5XcAAXSPG.jpg

DnFM4TKXoAAJLV1.jpg

ŞL maçında emre yerine sahada olur gibime geliyor
olmamalı, yaptığı angutluğun bedelini bir şekilde ödemeli, madden ceza almadı manen uyarılmalı.

tribünden takımı müthiş destekledi böyle desteklemeye devam etmeli.

En verimli 3 haftasının olacağının emarelerini gösterdi, böyle devam reyiz!

Takiliyo kapsonu kafasinda
Yunus Belhanda
Gram akil yok seni bulanda
Bu uyuzu alanda

Emrenin dün oynadığı topu oynasa yerden yere vurulurdu bu bir gerçek çok farklı bakılıyor çünkü, Belhanda da bizim oyuncumuz ve bu takımda gayette süre alacak yavaştan alışın hoca öyle gazlara gelmez, Feghouli için aynı şeyleri söyleyemem ama hocanın hala Belhandadan beklentisi var. Hatta ben CL maçında 11 de olabileceğini düşünüyorum

Son düzenleme:
Bunu Moskova maçında 11'de oynatan Terim hakkında düşüncelerim altüst olur! "Olgunlaştı, Terim'de bir değişiklik var" diyoruz. Yanılmış oluruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt