Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolu falan bir kenara takimi 3 defa yari yolda birakan bir oyuncunun bunu 4. Defa yapmayacaginin bir garantisi varmi

Belhanda'nin oynamasi bence diger oyuncularimiza haksizlik olur

avatarındaki adam da takımı yarı yolda bıraktığı çok oldu. burada felipe melo hakkında ana avrat düz gidenlere karşı felipe melo yu nasıl ölümüne savunduğumu bilen bilir.

evet belhanda, felipe melo gibi değil ancak hemen bir çırpıda silincek oyuncu da değil. takımda alternatifi yok. selçuk inan eski selçuk inan olmayacağına göre belhanda ya tam destek verip sezon sonu bonservisiyle satma girişiminde bulunmalıyız.

Sneijder bitti, şimdi de Melo ile aynı cümlede adı geçiyor. Büyük bir utanç doğrusu.

avatarındaki adam da takımı yarı yolda bıraktığı çok oldu. burada felipe melo hakkında ana avrat düz gidenlere karşı felipe melo yu nasıl ölümüne savunduğumu bilen bilir.

evet belhanda, felipe melo gibi değil ancak hemen bir çırpıda silincek oyuncu da değil. takımda alternatifi yok. selçuk inan eski selçuk inan olmayacağına göre belhanda ya tam destek verip sezon sonu bonservisiyle satma girişiminde bulunmalıyız.

4 sezonda 5 kirmizi kart gören bir ön libero ile 1 sezonda 3 kirmizi gören ofansif orta saha oyuncusunu karsilastirmak ne kadar dogru renktas

Ayrica melo gelmis gecmis en iyi yabanci oyuncularimizdan biri,ilk 5 yabanci oyuncu arasina giren bir oyuncu oldugunu unutmamak lazim

belhandaya-surpriz-teklif-ihZ.jpg

10'un yarin showu var diyebilir miyiz

Senin yüzünden 2 hafta ceza aldım. Umarım yarın oynamazsın

Başka futbolcunun yaptığı hata, gördüğü kart, aldığı para bu adamınki kadar batmıyor taraftara. Sebebi net; tipi, memleketi, saha içindeki tavrı. Kısaca adam varlığıyla "sahilde nargile tüttüren Suriyeli" etkisi yaratıyor. Bu algı zor kırılır.

Kendisinin önemini geçen yıl olmadığı maçlarda takımın dökülmesiyle hissediyor lakin anlamlandıramıyordum. Bu akşam Terim ilk 11'e koyar diye düşünüyorum.

aksam oynar. zaten ligde cezalı daha da maç eksiği yaptırtmaz terim.

oynarsa 2-3 hatalı pasla sıkıntı yaratıp kırmızı kartla performansını taçlandırır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt