Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın nefes alması bile zarar.

Ben hayatımda böyle mal bir oyuncu görmedim.

sent via GSC

Amonyum bedevisi!!! Yetti lan artık! Fatih hoca oynatmasın artık milletin boğazına kadar geldi; ki zaten kaptırdığı toptan sonra yuhalandı!

Bomboş topçu devre arası satabilirsek iyi.

kardeş 10 numara oynuyorsun kağıt üstünde. valla geçtim böyle oyun açmanı,pozisyon yaratmanı filan. yahu attığın pas doğru yere gitsin

lan bu herif ne yapiyor. ndiayeye sari yedirtti. butun duran toplarin icine etti. 2 tane kontra yedirtti. ne faydasi var lan bunun.

eleştiri dozunu artırıp gol attırabilirmiyiz acaba

Allah aşkına git şu takımdan. Beyinsiz herif 2 kişinin arasına niye giriyorsun ? Durduk yere sarı yedirdi. Kaptırdığı toplar kontra oluyor.

Arkadaş ZTK oynuyoruz sanıyor.

Giydiğin forma 10 numara oynadığın mevki takımın beyni.
O yüzden beyinsiz gibi oynuyoruz senin yüzünden

Bu herifin değil takımda oynatılması,hakkında konuşulması bile safi zarar ve boş.. yazık bu arlanmaz herif hem tonla parayı alıyor hemde resmen dalga geçiyor..

Hain demek istemem ancak istikrarlı bir şekilde takıma zarar vermeyi nasıl beceriyor hayretle izliyorum. Bari bu akşam istisnai işler yapsaydı..

Tam anlamıyla bir geri zekalı. Ama suç bunda değil Fatih Hoca'da.

takımlara engelli kontenjanı zorunluluğu mu getirildi anlamıyorum. bunun mental problemleri var işte almayın bunu, kaç maç takımı yakması lazım anlamak için. bunun vasıfsızlığı yüzünden ndiaye koskoca ikinci yarıyı kırmızı kart riski yüzünden çekingen oynayarak geçirecek.

İkinci yarı sahaya çıkarsa basarım küfrü Terim e. Bu nedir arkadaş ? Neyin inadıdır?

Hain demek istemem ancak istikrarlı bir şekilde takıma zarar vermeyi nasıl beceriyor hayretle izliyorum. Bari bu akşam istisnai işler yapsaydı..

Kesinlikle hain diyorum. Takıma istikrarlı bir şekilde zarar vermesini olağan karşılıyorum. Çünkü adam bu. Ne bu akşam ne de bir başka akşam bu adamdan istisna beklemeyin!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyuncuyu sevmem ama burada Belhanda ya degil once Terim'i elestirmek gerekir, lakin onu oynatan kendisi. Mecbur mu? Degil. Olaya boyle bakmak da lazim simdi.

Takima ihanet eden adamdan hayir gelmez

Hoca bosu bosuna kazanmaya calisiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt