Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisine rağmen maçı kazanmayı başarabildik ama Ndiaye'yi kaybetmemize neden oldu bu kez de safi zarar her zaman olduğu gibi geldiğinden beri ilk defa şut çekebildi diye müritleri buna tutulmuştur eminim kral güzellemeleri yapıyorlardır.

Oynatamazsin artik bunu eyyyy Fatih Terim!!

Ndiaye yok diye mecburen oynayacak porto deplasmaninda ama onun disinda oynatamazsin artik bu herifi!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni transfer edene mi yoksa seni bu takımdan göndermeyene mi sövelim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oynatamazsin artik bunu eyyyy Fatih Terim!!

Ndiaye yok diye mecburen oynayacak porto deplasmaninda ama onun disinda oynatamazsin artik bu herifi!
Feguli bunu 3 kere cebinden çıkarır hem yetenek hem zeka olarak. Hem de bunun pozisyonunda oynasın ona rağmen neden böyle anlayamıyorum gerçekten adam takımı sabote ediyor üstüne ödüllendiriliyor, Feg birilerine ne yaptıysa artık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu ve yancısı feghouli'yi devre arası arap kardeşlerine itelemek lazım.artık arap futbolcu bu kulübün kapısının önünden dahi geçmemeli.

Bu adamı hemen satmak lazım. 3 yada 5 ne verirlerse.

Bundan kurtulduğumuz gün göbek atarım herhalde.

sent via GSC

Heyecandan unuttum ndiayenin gördüğü ilk sarı kart bu dingilin kaptırdığı top sonrası gelmişti safi zarar

çektiği şut güzelmiş.... garynin gol olan şutundan da iyi diyebilirim goalie iyi tutmuş ama

Eskiden en azından mücadelesi vardı öyle idare ediyordu bazı maçlarda ama adam kafa olarak tamamen bitmiş, tükenmiş resmen. Kaleyi bulan şutu hariç herhalde bir tane olumlu hareketi yoktu. En kısa zamanda kurtulmamız lazım. Bonservisten de geçtim artık, yıllığını kurtaralım.

garry ve badou kesilir belhanda oynatılır hocanın açıklamaları üzdü açıkcası aralarındaki aşka anlam vermek güç..

Ne zamandır Fatih hoca Belhanda'yı tutuyor dediğimiz de yok öyle şey olur mu diyenler vardı bariz şekilde hoca Belhanda'yı tutuyor tabi Belhanda o performansı sergiliyor mu tabi ki hayır...

bende hic kredisi kalmadi, yeter lan oynadigi 2mac'ta rezil rusva takimi yakti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt