Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst düzey yıldız 2 milyon almalı
Baştan birine yüksek verince skala yukarı çıkıyor hemen gelen adam doğal olarak düşük alana değil kafadaki adama bakıyor, o bu kadar alıyorsa ben bu kadar almalıyım işin içine girince maaşlar uçuyor

Gerçekten korkuyorlar mı yoksa sallıyor musun.

Çünkü Schalke da kiralık oynarken defolup gitmesi için gün sayıyorlardı resmen.

sent via GSC

Gayet ciddiyim. Birde Onyekuruyu merak ediyorlar baya. Yinede kadrodmuz 2013‘den baya güc kaybettigni fikrindeler. Belhanda konusu ise baya garip, Adam Favreyle Nice‘de cok iyi bir Sezon gecirmisti, takimin potansiyal olarak en iyilerinden oldugu kesin ama mental problemlerin oldugunu düsünüyorum. Yinede kesinlikle oynamasi lazim, cünkü
Daha iyisi yok ve kapasitesi olan bir oyuncu ...

Schalke taraftarı bundan korkmuyor, aksine bunun üzerine oynanması gerektiğini düşünenler az sayıda değil. Adamlar haklı, bunu attırmak çok zor bir şey değil çünkü üç defa takımın umrunda olmadığını, takımı satmaktan çekinmediğini gösterdi.

Artık giren girdi, en azından sahada mücadele etmeye çalışıyor diye kabullenmiş idim kendi kendime ama adamın profesyonellik ile ilgisi yok denecek kadar az, kafasına uymadığı zaman satıyor takımı.

Gayet ciddiyim. Birde Onyekuruyu merak ediyorlar baya. Yinede kadrodmuz 2013‘den baya güc kaybettigni fikrindeler. Belhanda konusu ise baya garip, Adam Favreyle Nice‘de cok iyi bir Sezon gecirmisti, takimin potansiyal olarak en iyilerinden oldugu kesin ama mental problemlerin oldugunu düsünüyorum. Yinede kesinlikle oynamasi lazim, cünkü
Daha iyisi yok ve kapasitesi olan bir oyuncu ...

Adamin kapasitesi bu, daha fazlasi yok. Bosuna ümitleniyorsun bu kazma dan daha fazlasini beklemek hayalcilik.

Ayrica Nice de burada iddia edildigi kadar iyi degildi, iyi isleyen bir takimin bir parcasiydi sadece. Yani keramet Belhanda da degildi o sezon. Iyi isleyen bir makinanin parcasiydi sadece, bireysel olarak takimi sirtlayan bir performans sergilemedi. Bu yanlis bir algi forumda.

Çaresizlikten el mecbur oynamak zorunda falan yazılsa eyvallah diyeceğim de adama büyük topçu muamelesi yapmanın mantığı nedir çözemiyorum ? Göz var izan var, herif geldiğinden bugüne bir kaç maç haricinde standardın altında oynadı yetmedi kaç defa takımı sabote etti.

Motivasyonu çözemiyorum, amaç ne yani ?

Şu adama sallayacağınıza gidin keltoşun başlıgına yazın. Bedava para alıp yatıyor çünkü.

Bu adam ekstra ne yapıyor peki? Sahada ama zarar, üstelik sadece oynadığı oyun ile de değil takımı satıp sabote etmesi ile.

Bu kadar hatalı transfer nasıl yapılır, anlamak güç.

282c48adf2c61717d2228dbe339c4c61.jpg

Bu adam ekstra ne yapıyor peki? Sahada ama zarar, üstelik sadece oynadığı oyun ile de değil takımı satıp sabote etmesi ile.
Yok işte Feghouli kötü olduğundan buna laf edemiyoruz. Tabi takımın oynadığı 7 resmi maçın 6'sında oynamadığını falan da hesaba katmamamız lazım. Neden ? Fikrim yok.

Çaresizlikten el mecbur oynamak zorunda falan yazılsa eyvallah diyeceğim de adama büyük topçu muamelesi yapmanın mantığı nedir çözemiyorum ? Göz var izan var, herif geldiğinden bugüne bir kaç maç haricinde standardın altında oynadı yetmedi kaç defa takımı sabote etti.

Motivasyonu çözemiyorum, amaç ne yani ?

Trolllük ya abi işte. Farklı olayım, milleti gıcık edeyim falan amaçları. Hangi aklı başında adam yazar yoksa onları?

Bir de bu maçta iyi oynayınca ne yazacaksınız falan diyorlar maçtan önce. Ama maçtan sonra gelip rezil oynadı, yanıldık demek yok, trolllüğe, kralhanda yazmaya devam. Yahu herif 2 senedir sıçıyor siz gelip yazıyorsunuz yüzsüz yüzsüz, millete hangi hakla iyi oynarsa ne yazacaksınız diyorsunuz?

Yok işte Feghouli kötü olduğundan buna laf edemiyoruz. Tabi takımın oynadığı 7 resmi maçın 6'sında oynamadığını falan da hesaba katmamamız lazım. Neden ? Fikrim yok.
Koştuğu için olabilir, inan ben de çözemedim bu durumu ama trajikomik olan, en çok kullanılan koşuyor argümanı bile havada kalıyor. Çoğu zaman kendisinin bazen nasıl becerip kaptırdığını dahi anlamadığım, basit bir pası bile yüzüne gözüne bulaştırıp rakibe attığı için kaybedilen o topların peşinden koşuluyor çünkü ama bunun pek bir önemi yok demek ki hala daha en kuvvetli argüman olarak sunuluyor.

Ben kendi adıma artık bu durumu kabul etmiştim ama işte bir değil, iki değil üçüncü kez takımı sabote etmesi can sıkıcı. Üstelik bir iki kere hakemlerin göz yumması sayesinde yırtmış olması da var.

Ya Benzia ile neyi aynı abi siz dalga mı geçiyorsunuz hani adamın türlü türlü savunulma saçmalıklarını gördüm de bu ne alaka? Benzia dediğiniz adam attığı pasın şiddetini ayarlayabiliyor, kafaya ortalar kesiyor, çok rahat adam eksiltiyor, topa vurmayı biliyor Belhanda bunlardan hangisini yapabiliyor cidden?

Trolllük ya abi işte. Farklı olayım, milleti gıcık edeyim falan amaçları. Hangi aklı başında adam yazar yoksa onları?

Bir de bu maçta iyi oynayınca ne yazacaksınız falan diyorlar maçtan önce. Ama maçtan sonra gelip rezil oynadı, yanıldık demek yok, trolllüğe, kralhanda yazmaya devam. Yahu herif 2 senedir sıçıyor siz gelip yazıyorsunuz yüzsüz yüzsüz, millete hangi hakla iyi oynarsa ne yazacaksınız diyorsunuz?
Bir tanesinin hakkını yiyorsun. Nadir olsa bile geliyor kötü oynadığı zaman bir kaç kelime de olsa kötü oynadı diye yazıyor, ondan sonra bir kaç gün konuda görünmüyor, ama aynı zamanda başka bir oyuncunun konusundan çıkmıyor, bir kaç gün sonra bu konuya dönüp kötü oynadı dediği oyuncuya kral demeye devam ediyor ama işte gel gelelim buna kral çekerken diğer oyuncuya sallamaya devam ediyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt