Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Benzia ile neyi aynı abi siz dalga mı geçiyorsunuz hani adamın türlü türlü savunulma saçmalıklarını gördüm de bu ne alaka? Benzia dediğiniz adam attığı pasın şiddetini ayarlayabiliyor, kafaya ortalar kesiyor, çok rahat adam eksiltiyor, topa vurmayı biliyor Belhanda bunlardan hangisini yapabiliyor cidden?
Kardeş ben adamı mi savundum , benzia messi mi? Saçmalayan sensin , ben ikisinin de boş olduğunu düşünüyorum . Orada iyi diye bir laf okudun mu?

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elimizdeki mal bu. Daha kötü bir mal daha var Emre diye bunun yerine. O yüzden bu mala sahip çıkıcaz destekleyeceğiz.

Bu vatandaş önce futbolun temel gerekliliklerini öğrenmeli, top kontrolü ve pas. Profesyonel bir oyuncu olmadığı ve oynadığı takımı sabote etmekten kaçınmadığını bizzat Fatih Terim defalarca uyarmamıza rağmen diyerek açıkladı, o da işin çabası.

Benzia için konuşmak çok erken ama belhanda dan çok daha iyi izlenim verdi bana.. Fb berbat bir takım ona rağmen kendini gösterdi belhanda böyle bir takıma düşseydi vay haline..

Ya Benzia ile neyi aynı abi siz dalga mı geçiyorsunuz hani adamın türlü türlü savunulma saçmalıklarını gördüm de bu ne alaka? Benzia dediğiniz adam attığı pasın şiddetini ayarlayabiliyor, kafaya ortalar kesiyor, çok rahat adam eksiltiyor, topa vurmayı biliyor Belhanda bunlardan hangisini yapabiliyor cidden?
2. Alintim ama belhanda gitsin diye yırtınan biriyim kardeş, bir nefes al . Benzia da anlattığın gibi biri değil. Komşunun tavuğu kaz görünür meselesi . Ben ikisin de bal yapmayan ari anlaminda dedim . Neyse iyi akşamlar kardeş

Kardeş ben adamı mi savundum , benzia messi mi? Saçmalayan sensin , ben ikisinin de boş olduğunu düşünüyorum . Orada iyi diye bir laf okudun mu?

Benzia buna göre gayet iyi oynuyor o takımda bile ikisini aynı tutmak tabii ki bir savunma oluyor. Dediğim şeylerden hangisini Benzia yapamıyor hadi Belhanda'yı değerlendirme dışı bırakalım. Bugün rezil oynadıkları bir maçta bile hepsini yaptı, 3 tane Ayew'in kafasına kestiği duran top var, orta sahadan top alıp dağıttı, attığı çalımlar vs vs önceki maçlarda gayet iyi oynadı bireysel olarak.

Meziyetleri tartışılır ama Belhandadan daha iyi bir 8 numara Benzia.

Oyuncu ismine gerek yok top kontrolü ve pas atmasını bilen her oyuncu daha iyi bundan. Var ise bu özelliklere uyan o zaman mesela u13 takımımızın oyuncuları da dahil bu karşılaştırmaya.

Oyuncu ismine gerek yok top kontrolü ve pas atmasını bilen her oyuncu daha iyi bundan. Var ise bu özelliklere uyan u13 takımımızın oyuncuları da dahil bu karşılaştırmaya.
Belhanda yerine tonla ucuz ve kiralık adam bulursun . Ha bunu bizim yönetim yapar mi ,sanmıyorum . En iyi ihtimal bunu satar ya kanat alıp transferi kapatırız ya da kimseyi alamayıp sattigimizla kalırız. Inanılmaz güven vermeyen bir yönetim var bu işlerde, cok amatörler transferde

Şunu da belirteyim yanlış anlaşılmasın, bir futbolcunun Belhandadan iyi olması genel manada iyi futbolcu olduğu anlamına gelmez. Benzia bizde iş görür derken de aynı mantığı işletiyorum.

Bir degerlendirme veya kiyaslama yaparken bizim kazmanin 5 metre yanindaki takim arkadasina bazuka gibi pas attigini da göz önünde bulundurmanizi rica ediyorum.

Belhanda yerine tonla ucuz ve kiralık adam bulursun . Ha bunu bizim yönetim yapar mi ,sanmıyorum . En iyi ihtimal bunu satar ya kanat alıp transferi kapatırız ya da kimseyi alamayıp sattigimizla kalırız. Inanılmaz güven vermeyen bir yönetim var bu işlerde, cok amatörler transferde

Yönetim konusunda haklısın. Emre Akbaba için taraftar baskısı argümanını kullanıyorlar. Oysa yönetim o baskıyı yönetip, daha elzem hamleleri yapmak için var.

Ben bunu satabileceklerine dahi inanmıyorum. Ha satıp yerine oyuncu almasak bile kazanmış oluruz çünkü her maç kendini attırıp takımı sabote etme riski olan bir oyuncudan kurtulmuş oluruz.

Yönetim konusunda haklısın. Emre Akbaba için taraftar baskısı argümanını kullanıyorlar. Oysa yönetim o baskıyı yönetip, daha elzem hamleleri yapmak için var.

Ben bunu satabileceklerine dahi inanmıyorum. Ha satıp yerine oyuncu almasak bile kazanmış oluruz çünkü her maç kendini attırıp takımı sabote etme riski olan bir oyuncudan kurtulmuş oluruz.
Ben ilk 1-2 ayında bir şey demedim buna çünkü beklerim her futbolcu için. Arada umutlandigim da oldu ama adam gerçekten zarar , hele Lokomotif maçında ya da Trabzon ve fb maçlarındaki kırmızılar. Keşke gitse ama yine diyorum bize skorer bir 10 numara lazım, talisca gibi ama bu yönetim inamoto bile alamaz orası da gerçek

Ben ilk 1-2 ayında bir şey demedim buna çünkü beklerim her futbolcu için. Arada umutlandigim da oldu ama adam gerçekten zarar , hele Lokomotif maçında ya da Trabzon ve fb maçlarındaki kırmızılar. Keşke gitse ama yine diyorum bize skorer bir 10 numara lazım, talisca gibi ama bu yönetim inamoto bile alamaz orası da gerçek

Mesela Konya maçı geçen sezon, kupa maçı idi galiba bayağa umutlanmıș idim ama gel gör ki adam o oyununun yanına bile yakalașamadı. Bundan sonra isterse bir maçta üç gol atsın altı asist yapsın veya daha da büyük oynuyorum takımı sırtlayıp şampiyon yapsın, takımını bu kadar çok satan birinin gözümde zerre değeri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt