Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi ulan yatalak bir kez bir maçta gidişatı değiştir, bizi taşı, sorumluluk al müritlerin gördüğün kırmızı kartları skora tepki olarak gördü yaa zırvasının ardına sığınmak zorunda kalmasın biz de hakkını teslim edelim. Skor üret, asist yap, top taşı bir şey yap yani rakibe çalışma bir kere ya sadece bir kere.

Hadi ulan yatalak bir kez bir maçta gidişatı değiştir, bizi taşı, sorumluluk al müritlerin gördüğün kırmızı kartları skora tepki olarak gördü yaa zırvasının ardına sığınmak zorunda kalmasın biz de hakkını teslim edelim. Skor üret, asist yap, top taşı bir şey yap yani rakibe çalışma bir kere ya sadece bir kere.
Adam Dünya Kupasını sallamadı ya, dedim tamam arkadaş

bu maç ciddiyetsiz değil ama aham şahımda değil tavanı bu ortalama bir oyuncu

Sen niye boylesin? Ortalikta yon hayalet

Hocanın kendisinden istediği görevi iyi yapıyor şuana kadar.

Valla gizli görevi falan varsa bilemem de bu ne yapıyor anlamiyorum unutuyorum belhandanin GS de olduğunu o derece kayıp herif

Defol git lan artık.

sent via GSC

:ROFLMAO: Hayret bişey ya şundan iyi devre olmaz hala garip şeyler peşindesiniz

Kesinlikle hayır. Üçlü orta sahanın solunda oynuyor ve rakip o taraftan gelirken kaç kere sadece izledi.

Önde basarak birçok pozisyonda Casillas'ı dengesiz vuruş yapmaya zorladı hocanın da istediği bu zaten. Tabi arada uyuyor ona yapacak bir şey yok.

Altan, evet top rakip alanda iken Sinan'ın arkasına geçiyor, top bizim alana geçtiği zaman üçlünün soluna geçiyor.

izlemedım ama can büyük begenmedıgıne gore ıyı oynamıstır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt