Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben gerçekten sıkıldım usandım artık bu herifi eleştirmekten işin kötü yanı artık bu adamın hataları gözüme batmıyor bile alıştım resmen adamın çevre kontrolü yapmamasına-pas hatalarına-hücumda hiçbir varlık gösterememesine-sürekli top kaybetmesine

Artık gerçekten 1 dakika bile Galatasaray formasıyla izlemek istemiyorum Belhanda 'yı aynı şekilde Feghouli 'de kendisine verdiğimiz şansları kendisine tanıdığımız krediyi tüketti çoktan

Devre arasında yapabileceğimiz en güzel şey Belhanda-Feghouli-Maicon üçlüsü ile yolları ayırmak ...

Açıkçası Antalya maçında bana göre kendi çapında bir resital sunduğu için bu başlığa kendisine giydirmek için uğrama ritüelimi bu haftalık pas geçmek zorundayım.

Bu kadar şut özürlü bir ortasahanın bu maaşı alıyor olması trajikomik. Bunun yerine alt yapıdan bir evladımız şans bulsun.

Şu herifin başlığını uplamayın ya ne güzel unutuyorum bu adamı bizim oyuncumuz diye kabul etmiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DpTzlFVW0AEuuND.jpg

Fas Milli Takımı’ndan dönen Younes Belhanda’nın milli takımındaki antrenman sonrası sol kasığında tespit edilen ikinci derece zorlanma nedeniyle tedavisine başlandı.

.

06:35 Belhanda şu hareketleri yapmaya çalışsa kendini sakatlar

1. Haftası, 14. Haftası ve 33. Haftası gibi istikrarlı şekilde başta, ortada ve sonda gollerini attı bakalım bu sene ne zaman gollerini atacak :D

Yav hadi Marcelo kadar teknik olmasını beklemiyorum da joga bonito başlığında paylaşılan amatör topçular kadar yeteneği de mi yok ?

İlk geldiğinde o kadar ümitliydim ki bu adamdan şimdi nefret ediyorum desem yeridir

ya o is oyle olmuyor iste oyle olsa wijnaldumla eriksenler falan degil showmen futsalcilar buyuk takimlarda oynardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt