Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yüksek beklentiler ve 10 numara giymesi yüzünden eleştirildi diyor yani hoca kendi ağzıyla GS nin 10 nosunu kaldıramadığını itiraf etmiş.Belhandayı övdüğü kısımda erene giydirme.
Hangi bursa maçı bu 1 1 biten bursa maçı bi deparla süper topçu yapıyorsunuz adamı ben buna tutuluyorum.O maçın 60 70 dakikası nerdeymiş acaba yediğimiz golde topu kim kaptırmış mesela sonra hebele hubele dime
Adamın demeye çalıştığı şey bu adamın mevkiisinin 10 numara olmadığı gerçekten ya algı sorununuz var ya da olaylara at gözlüğüyle bakıyorsunuz

Ayrıca elde daha iyisi olmadığı için Fatih hoca belhandayı övüyor diyenler gerçekten hocayı tanıyamamış sanırım.Adam takımın en zor dönemlerinden birinde bülent korkmazı bile kadro dışı bırakmıştı.

Tamam ikna oldum müthiş 1 futbolcu bundan sonra kıçımla izlemem, bütün hata bende zaten ben kıçımla izliyorum diye bu adamın çektiği şutları attığı pasları falan görmüyorum ama gözüyle izleyen biri de sadece alanya ve bursa maçını örnek gösterebiliyor

Ben mesela cidden hatırlayamadım Fatih Terim'in Bülent kaptanı kadro dışı bırakmasını ve araştırdım şimdi yalan yok. Hocanın ikinci döneminde işler kötü giderken kötü gidişe karşı yapılmış bir hamle imiş. Üstelik sadece Bülent Korkmaz da değil, Hakan Ünsal, Arif ve Baliç. Yani bugünkü durum ile pek alakası olmayan bir durum.

Adamın demeye çalıştığı şey bu adamın mevkiisinin 10 numara olmadığı gerçekten ya algı sorununuz var ya da olaylara at gözlüğüyle bakıyorsunuz
Algı sorunum var, at gözlüğü takıyorum
bak bunlar fatih terimin tercihleri sayın futbol profu
17-18
bf397748743ee3b7deca1931e9e0eac6.png

18-19
94f42ea88a290b3c9488aa325b4d74a8.png

Hoca, kendisinden memnunum demiş en son. Ben, taraftar olarak hiç memnun değilim hocam.

Hiç kusura bakma Altan en sevmediğim aksiyonlar dan biridir. Son mesajları okursan da neden daha ılımlı değil de daha katı bir reaksiyon verdiğimi belki anlarsın. Önceleri ılımlı davranıyordum da ne oluyordu, bende de bir noktadan sonra attı artık sigortalar bu husus özelinde.

Su konuda mutabakata vardigimizi gorecegim gunlerin hasreti icerisindeyim:

Belhanda coptur, ft bu copu copla cope firlatmalidir

Dönüp dolaşıp Belhanda vazgeçilmez konuma geliyor ya (ne yazık ki öyle) bende bu olaya kıl oluyorum. Artık nasıl bir transfer politikası benimsediysek dengesizoğlu dengesiz bir adama bağımlı kalıyoruz.

Dönüp dolaşıp Belhanda vazgeçilmez konuma geliyor ya (ne yazık ki öyle) bende bu olaya kıl oluyorum. Artık nasıl bir transfer politikası benimsediysek dengesizoğlu dengesiz bir adama bağımlı kalıyoruz.
Mevcut şartlarda herkese ihtiyacımız var, umarım bu şahısta iyi oynar

Bursa maçının son 15-20 dakikası sağ kanatta fena değildi. Bir de kanatta deneyelim o da olmazsa sene sonu Feghouli ile birlikte bir yerlere kakalarız.

Bunun ipiyle kuyuya inilmez

Fatih hoca'nin bu konu da yanlis yaptigini düsünüyorum

Büyük ihtimal kadro derinligi olmadigi icin bu sekilde düsünüyordur

Yalnız hoca belhanda konusunda veyahut kullandığı herhangi başka vasat x oyuncuyu koruma amaçlı bu tür güzelleme yapar.

Gerçek fikri olmaya bilir yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt