Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takıma Emre Akbaba geldiğinde bile hoca Belhanda'yı kesmeyi düşünmüyordu aksine Emre Akbaba, Ndiaye ve Fernando'yla beraber topa hakim olup rakiplere karşı daha dirençli bir orta saha amaçlıyordu ama Emre Akbaba sakatlığıyla beraber tüm planlar bozuldu hocanın istediği sistem 2011-12 yılındaki Emre, Engin, Selçuk ve Melo'lu kanatsız sistemdir. Bu 4'lünün önüne Garry ve Sinan ya da Garry ve Onyekuru rahatlıkla koyabilirdi hem arkasını toparlayacak 4 tane süpürücü vardı hem de öndekiler daha serbest oynayabilirlerdi.

Tüm bu övgüler;

Merkezde sıçıp sıvadığı, sonlara doğru sağ kanada geçip, (Bence de) etkili ve başarılı, biri golle sonuçlanan iki adet aksiyon sergileyebildiği Bursa maçı ile,

FT in ''Tamam pek yetenekli bir oyuncu değil, kafası kırık (Bunu şimdi söyleyemediği için ben ekledim:cool::p, önceden buna dair açıklamaları malum) ama elimizde başka kimse de kalmadı; en azından gayretli biri, hiç olmazsa antrenmanları aksatmıyor, maça çıkıp mücadele etmekten kaçınmıyor (Burada Belhanda' yı övmekten çok, Eren-Serdar gibi başka futbolculara göndermede bulunduğu çok bariz)'' minvalinde sözleri mi?...

Fatih Hoca, böyle her özelliği yarım yamalak adamlardan hazzetmez. Tahminimce, takımdan ilk fırsatta göndermek isteyeceği ilk üç oyuncu içinde mutlaka bu da vardır; iş ki yağlı bir enayi müşteri çıksın!...

Bu adam geldi geleli gercekten bize bir seviye atlattigini gormedim ,fakat yerindeki alternatifler de selcuk ya da cok tecrubesiz genc oyuncular

Mac icinde zaman zaman "aslinda bosa mi yuklendik ,fena da degildi.." dedirttigi oluyor ama toplamda bakinca kesinlikle yetersiz. Bu adami terim gol veya asist icin degil, pas istasyonu ve biraz da orta saha direnci icin kullaniyor. Biraz gecmisteki bulent akina benzetiyorum, gecen sene 3 gol atti, kayseri, malatya ve akhisar maclarinda , kolay ama kritik golleri vardi.

Bir de enteresan sekilde belhanda olmadigindaki puan kaybi sayimiz daha cok cikmisti gecen sene. Kisaca hatali bir transferdi ama fazla alternatifi olmadigi icin oynayacak gibi duruyor

kardeş bi kez olsun gereksiz top kaybetme.topu sakla,faul al bari selcuk gibi.kimse sana 3-4 kişiyi çalımla demiyo

Genelde futbolcular eski takimlarina karsi iyi oynarlar veya gol falan atarlar ve ortaya güzel kareler ve hikayeler cikar ama iste isin icinde bu kazma olunca insan hic o yönde bir beklentiye girmiyor bile.

Mesela Hamit'in geldigi sezon, insallah artik su gol orucunu (o zamanlar direklerin efendisi diyorduk kendisine) Schalke macinda kirar minvalinde yapilan kac tane yorum ve temenni hatirliyorum. Benim bu Belhanda kazmasina dair tek temennim kirmizi kart görüp takimina hainlik etmesin ve salak salak hareketlerle topu kaybedip rakibe asist yapmasin.

Yemin ediyorum bu iki seyi yapsin baska hic bir beklentim yok. Su bekledigim iki seyi en kazma en odun futbolcu bile yerine getirebilir aslinda.

Bu adami mevkii itibariyle benzestirebilecegimiz adam toni kroos tur . Tabi aralarinda ciddi seviye farki var , kroos oyun gorusu , futbol zekasi, disiplini ile belhandadan onde bir oyuncu

Fakat gol katkisi ,asist su bu diye bakarsak, kroos da madrid de oyle mucizeler yaratmiyor. Tam olarak ofansif mi defansif mi ona da kesin bir sey soyleyemem . Takimin o gunku dominasyonuna gore veya pasifligine gore hucumsal ya da defans agirlikli olabiliyor

Gecen yil 43 macta 5 gol atabilmis , normalde CL sampiyonu seviyesinde bir takimin orta saha elemanindan daha cok gol beklersin ama belhandayla ayni ortalamasi var

Sen Kroos ile kiyasliyorsun ben ise Abdullah Durak.

Taklanı özledik kral.

Bir tane erene, bir tane sinana attır bir tane de kendin at. Tüm stad hatim indirelim :)

İmparator demişki yeteneksiz bir kazma olduğunu ben de biliyorum ama ne yapayım eldeki malzeme bu.

Forma numarasını kendisi takımdayken değiştirin. Sonrasında tek kelime eleştirirsem namerdim. Sıkıntı numarasında! Yoksa herkesin yazdığı gibi Eren'den daha kötü değil!

Forma numarasını kendisi takımdayken değiştirin. Sonrasında tek kelime eleştirirsem namerdim. Sıkıntı numarasında! Yoksa herkesin yazdığı gibi Eren'den daha kötü değil!
Bir oyuncuya sırtında taşıdığı numara mı saç baş yolduran, takımı yakan hatalar yaptırır?

Forma numarası beklenti yarattığı için saç baş yolduruyor. Yeteneksiz ilk oyuncumuz Younes değil.
Anlıyorum, tabii on numara her zaman özel görülmüş bir numaradır, ben her ne kadar bu forma numarası olayını anlamasam da. O zaman şu soru da sorulabilir, bu numarayı kendisi kabul etti, neden bunun altına girdi? Futbolcu olarak on numaranın özel bir numara olduğunu biliyordur herhalde.

Fatih Terim: İdmanda bile zor tutuyoruz o kadar hırslı ki

Babanız Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt