- 26 Kasım 2012
- 185.538
- 258.060
- 5.998
Hoca pek seviyor gibi durmuyor
devrenin basi fln olmasina ragmen yorulmus herif
nasil oluyorsa artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca pek seviyor gibi durmuyor
Tipe gel ya tam apaci. Gece gündüz odunla döveceksin bunu.
![]()
devrenin basi fln olmasina ragmen yorulmus herif
nasil oluyorsa artik
gündüz dinlendirip gece dövmek lazım
de bruyne'yi izlemedigine eminmisin. Herif yine mal mal top kaptirip gol yedirdi (allahtan ofsayt)millet neyle maci izliyor cok merak ediyorum.
ayakta duran nadir futbolculardan.
pas aticak adam kalmadi, adam yoruldu, bi sagdan aldi topu sola goturdu, bir soldan aldi saga goturdu.
Digleri ne bok yedi? Donk saha'da ne yapti? Ndiaye rezil rusva oynadi,hic sorumluluk almadi
Goz denen birsey var, Biz cikmissiz kontra'ya, Belhanda ileri dogru tasiyor topu, ama kimse yok, top almaya gelen yok, adamin ustune 3 tane adam geliyor farkinda degilmisiniz? Adamin pas vericegi adam yok.de bruyne'yi izlemedigine eminmisin. Herif yine mal mal top kaptirip gol yedirdi (allahtan ofsayt)
Goz denen birsey var, Biz cikmissiz kontra'ya, Belhanda ileri dogru tasiyor topu, ama kimse yok, top almaya gelen yok, adamin ustune 3 tane adam geliyor farkinda degilmisiniz? Adamin pas vericegi adam yok.de bruyne'yi izlemedigine eminmisin. Herif yine mal mal top kaptirip gol yedirdi (allahtan ofsayt)
herif mal gibi adamlarin icine daldi . geriye ver kenara ver. Niye 3 kisinin icine daliyorsunGoz denen birsey var, Biz cikmissiz kontra'ya, Belhanda ileri dogru tasiyor topu, ama kimse yok, top almaya gelen yok, adamin ustune 3 tane adam geliyor farkinda degilmisiniz? Adamin pas vericegi adam yok.
Eren stoperlerin kucaginda top bekliyor, Sinan bekin kucaginda top bekliyor, Garry anca 16 cizgisinde topla bulusup kaleye sut atmak istiyor.
Donk devamli stoperlerimize pas atti, fiziksel olarak bile katki saglamadi takima.
tamam Belhanda kotu kabul ediyorum, ama dangalaklar ordusuna pas atamiyor adam.
GERCEK Galatasaraylilari aglatti sinirden . Truvalar sevincli bu vasat'dan dolayiYine ağlatmış anlaşılan
Babanız Galatasaray
Gözünle maç izleGERCEK Galatasaraylilari aglatti sinirden . Truvalar sevincli bu vasat'dan dolayi
bence'de izle 10 dk fena oynamayip icine etti her seyin yeniden. Asil sen görmüssündür umarim. Fernandosuz bu takim bir hic. OS tam felc'e dönüyorGözünle maç izle
Babanız Galatasaray
Farkettiniz mi bilmiyorum ama gecen senede o mac bu mac diye diye sampiyon olmuştuk ve bir kac istisna dışında o mac hic gelmemişti
Bu sene de toteme devam.
Farkettiniz mi bilmiyorum ama gecen senede o mac bu mac diye diye sampiyon olmuştuk ve bir kac istisna dışında o mac hic gelmemişti
Bu sene de toteme devam.
gecen sezon bir macta Parmagini Donkun gözüne sokup sakatlamisti + Erenin baldirina basip sakatlamisti. Sirf zarar bu herifGeçen sezon buna rağmen olduk bu sezon da uğraşıyoruz