Çağatay Özbekoğlu
Parçalı Üye
- 1 Temmuz 2017
- 4.787
- 3.157
- 753
şunun çöp hali bile 8taşı paspas ederdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakem adam olsaydi belhandanin b si cikmazdi yineşunun çöp hali bile 8taşı paspas ederdi
Günaydın
Galatasaray Düşmanlarının .........
Ben haklı olsam ne olur olmasam ne olur bugün varız yarın yokuz olan Galatasaray a oluyorÖyle bir haldı ki durum belhanda konusunda da fernando konusunda da sen haklısın şu an.
hakem adam olsaydi belhandanin b si cikmazdi yine
yahu hangi hekemi yenerdi? Eger belhanda bugün bu macta bu hakem fahisesiyle sahada olsaydi bir kirmizi daha yemis olurdu.Kral hakemi de yenerdi, kaleye şut çekmek için bile gidemedik. kalede karius denilen bomba var. 2-3 şut çeksek uzaktan zaten içeriye almaya meyilli çöp herif
yahu hangi hekemi yenerdi? Eger belhanda bugün bu macta bu hakem fahisesiyle sahada olsaydi bir kirmizi daha yemis olurdu.
Uzaktan sut diyorsunda belhanda bugüne kadar kac tane disardan sut cekip isabetli oldu ki?
Bu adama karşı acayip bir önyargın var yani şuanki takım içerisinde ileriye topu çıkarabilen tek adam desek yalan olmaz.yahu hangi hekemi yenerdi? Eger belhanda bugün bu macta bu hakem fahisesiyle sahada olsaydi bir kirmizi daha yemis olurdu.
Uzaktan sut diyorsunda belhanda bugüne kadar kac tane disardan sut cekip isabetli oldu ki?
Tugay iyileşti dediIyilesmismi??
ön yargim söyle vardi geldiginde: Schalke da nasil oynadigini cok ama cok iyi bildigimden dolayi hic istemedim. Kendisi sagolsun beni yaniltmadi.Bu adama karşı acayip bir önyargın var yani şuanki takım içerisinde ileriye topu çıkarabilen tek adam desek yalan olmaz.
Mükemmel oynuyor diyen yok ki. Takımda sorumluluk alan/almak isteyen isim sayısı gerçekten 0.
Daha iyisini alacaksak 1 dakika durmasın zaten. Ama gerek oynadığı son haftalarda ayakta kalan tek adam olması gerekse olmadığı zamanda oynadığımız(!) oyuna bakınca eleştirilecek son kişi.