Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın en kilit oyuncusu diyorum geçen seneden beri şu takımı oynatan 1 numaralı oyuncu, Takımın bağlantısı tamamen Belhandada

Sezon başından beri atak üstünlüğümüz olan maçları sayar mısınız arkadaşlar? Hani bu olmadan atağa çıkamıyoruz diyorsunuz ya, son iki lig maçını kıyas alarak sezon başından beri hangi maçlarda bu iki maça göre daha fazla atak yaptığımızı yazar mısınız rica etsem?

belhanda uzaktan şut çekiyor ya da çeker demedim ki
takım uzaktan şut çekebilseydi yenerdik dedim, ayrıca belhanda olmadan takım ileriye çıkamıyor. kırmızı falan görmezdi bugün, çok sakin bir maçtı. kırmızı görecek biri vardıysa o da fernando idi. o görmediyse kimse görmez.
gayet iyi de ileriye ciktik bugün. Vodafone deplasmaninda iyi oynadik hatta bugün. Bjknin 2 sansi vardi (1 penalti digeri son dklarda canermiydi). bizim 5 sansimiz vardi .
Bir de belhanda ne yapip edip o kadar var mar olayindan sonra sinirini kontrol edemeyip kirmizi yerdi

Hani ne yalan söyleyim ciddi ciddi Belhanda 'nın yokluğunu arıyoruz düz mantıkla Belhanda 'dan önce çok güzel mi organize oluyorduk sanki Belhanda varken çok mu gol atıyorduk filan denilebilir ama bizim şimdiye kadar pek önemsemediğimiz Belhanda 'nın çok iyi yaptığı şeyleri sahada mumla arar olduk

Tamam belki Sneijder gibi dünya yıldızı değil belki Talisca gibi bir maçı tek başına alıp koparamaz belki hiçbir zaman o istediğimiz gol katkısını veremeyecek ama takım oyununu gerçekten yukarı taşıyormuş Belhanda bunu gördüm özellikle son maçlarda formdayken böyle bir sakatlık yaşaması şanssızlık oldu

Emre-Belhanda ikilisi dönüp orta sahada yan yana oynamaya başladıkları zaman işler bizim açımızdan iyiye gidecektir buna inanıyorum. İkisi gerçekten birbirini tamamlayan futbolcular benim gözümde, hücum-orta saha arasındaki bağlantıyı çok iyi yaparlar

gayet iyi de ileriye ciktik bugün. Vodafone deplasmaninda iyi oynadik hatta bugün. Bjknin 2 sansi vardi (1 penalti digeri son dklarda canermiydi). bizim 5 sansimiz vardi .
Bir de belhanda ne yapip edip o kadar var mar olayindan sonra sinirini kontrol edemeyip kirmizi yerdi

vodafon dediğin yer ciddi deplasman mı gerçekten? malmöler bile gelip 4 tane çakıyor burada. ilk şutumuzu 60. dakikada atabildik. bence takım ne top oynadı ne de ileriye çıkabildi. Kral olsaydı dikine ara paslar atardı ve eren onları tutamazdı.

vodafon dediğin yer ciddi deplasman mı gerçekten? malmöler bile gelip 4 tane çakıyor burada. ilk şutumuzu 60. dakikada atabildik. bence takım ne top oynadı ne de ileriye çıkabildi. Kral olsaydı dikine ara paslar atardı ve eren onları tutamazdı.
ilk yarida direge cakmadik mi ozanla mesela?
belhandayi sadece bir olay icin sahada tutarim o da korner.
yoksa paso top kayibi yapip gol yediriyor, habire atak yediriyor. baska halta yaradigi yok bunun. Hainligi eren kadar var

Fernando-Selcuk-Feghouli orta sahasi hareketsiz, agir, akan oyunda katki vermez, Belhanda olsa cok mu farkli olurdu, bence olmazdi ama en azindan daha fazla pozisyona girerdik, akan oyunda daha hizli hucum ederdik. biz ise 3 tane hareketsiz ve agir oyunculari orta sahada oynatiyoruz.

Kesin olan tek sey var, Ocak ve Temmuz'da iyi bir temizlik lazim.

ilk yarida direge cakmadik mi ozanla mesela?
belhandayi sadece bir olay icin sahada tutarim o da korner.
yoksa paso top kayibi yapip gol yediriyor, habire atak yediriyor. baska halta yaradigi yok bunun. Hainligi eren kadar var

bi o var işte o da gol olmadı. belhanda disiplinsiz, ligdeki diğer yabancılar gibi kulübü ve ligi takmıyor. bu ülkeyi ve futbolu önemsemiyor. bu ve bunun gibi gevşek kökenli disiplinsiz ve kural tanımaz arap ve türk kökenli oyunculara disiplinli hocalar şart. ben belhandanın ingiliz ya da çok iyi bir alman hocayla başarılı olacağını düşünüyorum. alman hoca daum gibi sıradan biri değil derwall gibi bir ekol olabilirse ancak, onun dışında bunu ancak ingiliz hoca adam eder. terim gibi agresif sinirli hocalar arap ve türk oyuncularda anlık etki eder. genelde böylelerini pek takmazlar.

bi o var işte o da gol olmadı. belhanda disiplinsiz, ligdeki diğer yabancılar gibi kulübü ve ligi takmıyor. bu ülkeyi ve futbolu önemsemiyor. bu ve bunun gibi gevşek kökenli disiplinsiz ve kural tanımaz arap ve türk kökenli oyunculara disiplinli hocalar şart. ben belhandanın ingiliz ya da çok iyi bir alman hocayla başarılı olacağını düşünüyorum. alman hoca daum gibi sıradan biri değil derwall gibi bir ekol olabilirse ancak, onun dışında bunu ancak ingiliz hoca adam eder. terim gibi agresif sinirli hocalar arap ve türk oyuncularda anlık etki eder. genelde böylelerini pek takmazlar.
schalke da Breitenreiter ile beraber calisti alman hoca . breitenreiter da fena hoca degil bu sezon haric + baya disziplinli. Icine etti belhanda orada . Belhanda zaten montepellier da oynayan one season hit denilen oyunculardan birisi. daha fazlasi degil.
Kiew baskani bize bir enayi demedigi kalmisti

schalke da Breitenreiter ile beraber calisti alman hoca . breitenreiter da fena hoca degil bu sezon haric + baya disziplinli. Icine etti belhanda orada . Belhanda zaten montepellier da oynayan one season hit denilen oyunculardan birisi. daha fazlasi degil.
Kiew baskani bize bir enayi demedigi kalmisti

schalkede içine etmiş olabilir, meloda juventusta içine etmişti. ama benim hayatımda izlediğim en iyi defansif ortasaha melo idi. daha iyisini tanımam.

ben belhanda iyi bir takım olabilmiş, takım olmayı becerebilmiş kulüplerde işe yarar diyorum. iyi de bir parçası olabilir. arda turan balon bir oyuncu, o kadar temposuz, yavaş, kağnı gibi uyuz olan ve uyuz düşünen birinin modern futbolda hiç bir işi yok. buna rağmen atleticoda vazgeçilmezdi. çünkü o takım oyuncusuydu. barçada yaka paça yolladılar.,

belhanda da öyle. montpeller dediğin takımda çok iyi bir takımdı, zaten günümüzde önemli olanda takım oyunu oynayabilmek. bunu başaran mütevazi isimlerle bile harikalar yaratıyor. belhandayı schalke kariyeri için değerlendiremem. ayrıca belhandanın hastası falan da değilim. şu takımda musleradan sonra 2. yazacağım kişi belhanda 3. yazacağım kişi ozan 4. feguli olur.

ayrıca belhandanın transferinin masum bir transfer olduğunu düşünmüyorsun sanırım? birilerinin cebi dolsun diye yapıldı bu transfer. sneijder de birilerinin cebi dolsun diye yollandı.

Kolay gelsin gencler yine is basindasiniz gördügüm kadariyla.

emre akbabanın da bedevinin de aynı anda oynayamayacak olması hücum açısından büyük eksiklik yarattı kesinlikle

DsopNV3WwAA0KTD

10'a ihtiyacimiz var

Sezon başından beri atak üstünlüğümüz olan maçları sayar mısınız arkadaşlar? Hani bu olmadan atağa çıkamıyoruz diyorsunuz ya, son iki lig maçını kıyas alarak sezon başından beri hangi maçlarda bu iki maça göre daha fazla atak yaptığımızı yazar mısınız rica etsem?
lokomotir maçında onun kilit paslarını aradık mesela abi . schalke maçlarındada 2 tane top attı 100 de 100 lük değerlendiremedik. takımı hucuma cıkarıyor ve rakibi ısırıyor . takımın en iyilerinden ama son 1 ayki oyununu her maç oynamsı lazım

lokomotir maçında onun kilit paslarını aradık mesela abi . schalke maçlarındada 2 tane top attı 100 de 100 lük değerlendiremedik. takımı hucuma cıkarıyor ve rakibi ısırıyor . takımın en iyilerinden ama son 1 ayki oyununu her maç oynamsı lazım
Yav ben sezon basindan beri belki biraz Alanya, biraz da Kayseri maclari disinda, ki Kayseri macinda kazandiran etken Feghouli idi, zorlanmadigimiz mac hatirlamiyorum. Ancak öyle bir yaziliyor ki, sanki bu sahada iken rakip kaleye akin akin gidiyorduk da simdi rakip kalenin nerede oldugunu unuttuk. Sampiyonlar liginde tek galibiyetimiz olan Lokomotif macini bile nasil kazandigimizi hepimiz biliyoruz.

Yav ben sezon basindan beri belki biraz Alanya, biraz da Kayseri maclari disinda, ki Kayseri macinda kazandiran etken Feghouli idi, zorlanmadigimiz mac hatirlamiyorum. Ancak öyle bir yaziliyor ki, sanki bu sahada iken rakip kaleye akin akin gidiyorduk da simdi rakip kalenin nerede oldugunu unuttuk. Sampiyonlar liginde tek galibiyetimiz olan Lokomotif macini bile nasil kazandigimizi hepimiz biliyoruz.
abi her maçı 10 kişi oynadıgımız aşikar eren derdiyok rakip stoper gibi o bu durum garry , feg, belhanda , onyekuru nunda performansına etkiyapıyor. eren kazması yüzünden önde top tutamıyoruz . duvar olamıyor attıgımız her topu rakibe veriyor. haliyle gol bulmakta zorlanıyorz. böyle olunca gol yememizde kaçınılmaz oluyor.

abi her maçı 10 kişi oynadıgımız aşikar eren derdiyok rakip stoper gibi o bu durum garry , feg, belhanda , onyekuru nunda performansına etkiyapıyor. eren kazması yüzünden önde top tutamıyoruz . duvar olamıyor attıgımız her topu rakibe veriyor. haliyle gol bulmakta zorlanıyorz. böyle olunca gol yememizde kaçınılmaz oluyor.
Hepsine katiliyorum da, bu durumlar bu adam özelinde yazilan bu durumu degistirmiyor pek. Malum gecen sezon Eren yoktu ve bu arkadas yine pek dise dokunur bir sey yapamiyordu. Bu sezon son üc mac kendi yaptigi bireysel hatalari minimize edip oynadi bu dogru ama yine bireysel olarak geri kalan diger maclari batirdi. Bundan bagimsiz olarak, benim savundugum nokta, takim bununla veya bunsuz bu sezon toplasan iki üc mac disinda atak üstünlügü ile mac kazanamadi. Kaleye gitme konusunda ben pek bir fark göremiyorum, buna son iki mac da dahil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt