Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepsine katiliyorum da, bu durumlar bu adam özelinde yazilan bu durumu degistirmiyor pek. Malum gecen sezon Eren yoktu ve bu arkadas yine pek dise dokunur bir sey yapamiyordu. Bu sezon son üc mac kendi yaptigi bireysel hatalari minimize edip oynadi bu dogru ama yine bireysel olarak geri kalan diger maclari batirdi. Bundan bagimsiz olarak, benim savundugum nokta, takim bununla veya bunsuz bu sezon toplasan iki üc mac disinda atak üstünlügü ile mac kazanamadi. Kaleye gitme konusunda ben pek bir fark göremiyorum, buna son iki mac da dahil.
Kesinlikle abi o konuda haklısın feg , belhanda, garry, onyekuru bunlar istikrarsız topcular bizim sorunumuz bu . hocanın elinde olsa cogunu gönderir . takımda fernando, serdar aziz, ozan. dışında istikrarlı oyuncu yok. adam 4 milyon alıyor devamlı sekiyor . aynı şekilde kaptan selcukta öyle . ciddi revize edilmesi lazım kadronun oynayabilicegi maksimum oyun bu seviyesi bu cıkamıyor .

Kesinlikle abi o konuda haklısın feg , belhanda, garry, onyekuru bunlar istikrarsız topcular bizim sorunumuz bu . hocanın elinde olsa cogunu gönderir . takımda fernando, serdar aziz, ozan. dışında istikrarlı oyuncu yok. adam 4 milyon alıyor devamlı sekiyor . aynı şekilde kaptan selcukta öyle . ciddi revize edilmesi lazım kadronun oynayabilicegi maksimum oyun bu seviyesi bu cıkamıyor .
Ben istikrarsizlik konusuna Fernandoyu da teredütsüz katarim. Serdar performans olarak istikrarli olsa bile bu sezon sakatlik konusunda sallaniyor gibi. Haklisin revizyon sart ama iste gel gelelim gecen sezon harcanan paralar ve altina girilen sözlesme yükümlülükleri malum. Bu yüzden isimiz cok zor. Sahsi fikrim kisa vadede her üc pozisyona, orta saha, forvet ve defans, birer oyuncu lazim. Bu oyuncularin kalitelerinin yaninda karakter koyabilme özellikleri de olmali. Ben olacagini pek sanmiyorum bunlarin, muhtemelen devre arasini delme takma bir forvet transferi ile kapatiriz, ki puan farkina göre hic transfer yapilmamasindan yanayim.

Eren gibi bir beyinsiz var iken bu adama laf söylemeyin lütfen renktaşlarım. Belhandanın kötü oynadığını gördüm ama asla kötü mücadele ettiğini görmedim. Bu adamın çoğu kartıda hakem hatasından. Üstelik son zamanlarda da formdaydı. Umarım en kısa sürede aramızda olur.

Doğru mu bu Ercan, sevndirme boş yere bizi.
yok öyle birsey

tugay zamaninda bunu demis cöp e

Tugay Kerimoğlu: "Belhanda'nın futbolunu ben kabullenemiyorum. Sana bu kulübün geçmişini tam anlatamamışlar. Artık bir kendine gel, bir tane maç al! Ne güzel değil mi, maç sonunda Belhanda gülüyor. Fotoğraf her şeyi anlatıyor, konuşmaya bile gerek yok.

yok öyle birsey

tugay zamaninda bunu demis cöp e

Tugay Kerimoğlu: "Belhanda'nın futbolunu ben kabullenemiyorum. Sana bu kulübün geçmişini tam anlatamamışlar. Artık bir kendine gel, bir tane maç al! Ne güzel değil mi, maç sonunda Belhanda gülüyor. Fotoğraf her şeyi anlatıyor, konuşmaya bile gerek yok.
Tugay'ın oyuncu hakkındaki mutalaasının, sakatlığının geçmesi mevzusuyla ne ilgisi var Musap?

yunisden hiç bir şey olmaz aynen feghouli dombilisi gibi, bir ileri iki geri yapıp paraları cukkalarlar yalnız bu heriflerden iyi komisyon kaldırdılar haaa ,büyük vurgın vurdular vesselam ...

bunu 5-6ya satip 23 yaşındaki mukhtar'ı alamazmıyız ya hem maaş karı yaparız hem effektif bir oyuncumuz olur hemde belki 1-2milyon euro cepleriz

@Uğur İz tam kral ile sulh imzaladığımız zaman paket olması hakkındaki düşüncelerin nelerdir

Feghe bak ornek al . Pyun nasil kuruyor nasil yaratiyor atak

Fizik olarak bitik denilen Feghouli Kayseri maçı sonrası bir maçta daha oyuna direk etki etti, üstelik bu sefer hem de ne etki etme. Uzun zamandır böyle şiir gibi bir pas izlemedim bizim takım adına. Resmi olarak asistin asisti ama benim görüşüme göre bildiğin golün yarısı yazılır adama. Çünkü öyle bir kaç metre mesafeye atılan veya boşta olan kanat oyuncularına atılan basit bir top sonrası oluşan bir asistin asisti değil.

Her maç sonu yazmak istemiyorum ama 1 aydır çektiklerimiz ortada

Alın size Belhandasız Galatasaray
Alın size Belhandasız orta saha

Ne doğru düzgün atak yapabiliyoruz,ne defans yapabiliyoruz orta saha destekli

Şimdi yine satılması için tag açın hadi

Her maç sonu yazmak istemiyorum ama 1 aydır çektiklerimiz ortada

Alın size Belhandasız Galatasaray
Alın size Belhandasız orta saha

Ne doğru düzgün atak yapabiliyoruz,ne defans yapabiliyoruz orta saha destekli

Şimdi yine satılması için tag açın hadi
Ya tamam haklisinda burda.kaybetme sebebimiz teknik yönetim lig sonuncusu yahu lig sonuncusu ,60ta dilimiz cikiyor

Belhanda gol mü atıyor asistin asistinden başka bir şey yapmıyor diyen arkadaşların önüne son 3 maçı önlerine koyalım da Belhandasız takımın ne yaptığını bize anlatsınlar orta saha ptt 1 lig seviyesine indi ama belhanda oynarken sorsanız bütün suç belhandaydaydı tam aksine bütün suç onyekuru, garry, selçuk, eren gibi yetersiz futbolcularda...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt