Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
3 maç daha ekle orayaEmrenin sakatlandigindan beri bak. Daha da facia
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 maç daha ekle orayaEmrenin sakatlandigindan beri bak. Daha da facia
3 maç daha ekle oraya
Hala Fernando diyorsunBelhanda yanlaf atmaktan biktim gina geldi . Habire lesh diyorum lesh oldugu belli ama kalacak yaza kadar. Bana kalsa soyle oynamaliyiz artik yaz itibariyle
Nando
Linnes Ozan Serdar Nagatomo
Emre/Fegh Fernando Ndiaye Belhanda/Emre
Alan Yeni forvet
İki kanat da iceriye kat edip Merkez orta saha olarak oynar. Belhanda degil ama diger tarafin uzaktan sutlari da var tehdit eder. Gonul isterdi Fernandonun yanina genc Selcuk oynamasi ama herif ölü baskasi lazim oraya .
Hala Fernando diyorsun
Yeni hikaye bumuBaska kimi dicem. Fernandosuz os mi var
Yeni hikaye bumu
Ya birak su adamı yürüyecek hali yok yanına pas atamıyor saçma sapan kartlar çabasıBastan beri dedigim sey bu. Fernandosuz orta saha lesh
Emrenin 2 ayı daha var diyorlarBu takımı ayakta tutabilen ilk şey orta sahası oluyor. Orta saha takımı şampiyon da yapar rezil de eder. Geçen senenin başındaki orta sahamızı düşünelim rakiplerin göz açmasına izin vermeden amansız bir baskımız vardı rakiplerin dinlenmesine izin vermeyecek kadar coşkulu oynuyorduk daha sonra ligin 2. yarısındaki orta sahamızla oynadığımız tüm derbileri kazanmasını bildik
Bir de bu seneki orta sahamıza daha doğrusu Emre 'nin sakatlığından sonraki son 10 maçtaki orta sahamıza bakalım. Belhanda 'nın bireysel olarak parladığı 2-3 maç hariç tamamen çöp zaten Belhanda 'nın sakatlandığı 4 maçtır galibiyet bile alamıyoruz
Tamam Emre dünya yıldızı değil o istediğimiz fizik seviyesinin uzağında tamam Belhanda o istediğimiz 10 numara performansını belki hiçbir zaman gösteremeyecek ama takımız mevcut durumda bu iki adama mecbur
Birisi takım oyununu diğeri hücum gücümüzü çok yukarılara çekiyormuş yokluklarında bunu çok iyi anladım. Bu adamlar varken de inanılmaz bir futbol oynamıyorduk kabul ediyorum ama bu adamların yokluğunda kesinlikle olmuyor
İnşallah ikisi de devre arası kamp dönemine yetişirler ikisi de ligin 2. yarısına sapasağlam girerler + aynı şekilde artık Fernando 'nun da kendisine gelmesine ihtiyacımız var. O sakatlık döneminden beri dönem dönem iyi oynadı ama asla eski halinde değildi. Tam iyi oynamaya şampiyonlar liginde bile net şekilde fark yaratmaya başlamıştı o da sakat futbolcular kervanına katıldı yine eskiye döndü. Bu 3 futbolcuya gerçekten ihtiyacımız var bu adamların yaptıkları işlere bu adamların kalitesine ihtiyacımız var
Younes Belhanda-Emre AkbabaBu 3 adamın iyileşip form durumlarını yukarı çektikleri gün takımızda iyi şeyler olmaya başlayacak ...
Fernando Reges

Tabi hiçbir haberimiz yok sakatlığı hakkında ne oldu ne zaman dönecek diye ama ikisinin de en kötü Ankaragücü / Göztepe maçında sahada olacağını düşünüyorum reisEmrenin 2 ayı daha var diyorlar![]()
Kulüp doktoru söylemiş instagramdan. Ama meloda gelebilir devre arasında, o da foto beğenmişTabi hiçbir haberimiz yok sakatlığı hakkında ne oldu ne zaman dönecek diye ama ikisinin de en kötü Ankaragücü / Göztepe maçında sahada olacağını düşünüyorum reis
Tabi inşallah yanılmam![]()
Sıkıntı o işte reis bence şu 2 aydır sahaya çıkardığımız takım bırak şampiyon olmayı / şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı filan da üstlerinden Galatasaray formasını çıkar ligde ilk 5 için mücadele eden bir takım dersinyunus belhanda takımın en iyilerinden diyoruz. düşünün yunus belhanda takımın en iyilerindeyse diğerleri ne kadar kötü![]()