Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Makine diyorlardi adam haftalardir yok yav.belhandanin cöp oldugunu degistirmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Makine diyorlardi adam haftalardir yok yav.belhandanin cöp oldugunu degistirmez.
Makine diyorlardi adam haftalardir yok yav.
Onu ben bilemem yeni Türkiye´nin yeni Sarperi.Abartıyorlar işte bu balonu.Defolsa gitse de kurtulsak,yok mu buna 2-3 milyon bonservis veren.
Abartıyorlar işte bu balonu.Defolsa gitse de kurtulsak,yok mu buna 2-3 milyon bonservis veren.
cöp makinesiMakine diyorlardi adam haftalardir yok yav.
manyak mısınız aga adam sakatken bile eleştiriliyor bu nedirDDD
Ben @Yusuf Kara gibi düşünmeye başladım artık. En ağır maliyete sahip oyuncu olmasına rağmen beklentilerimi minimize etmiş durumdayım. Son üç maç olduğu gibi yaptığı kişisel hatalarını azaltması benim için yeterli.cöp makinesi
Ben @Yusuf Kara gibi düşünmeye başladım artık. En ağır maliyete sahip oyuncu olmasına rağmen beklentilerimi minimize etmiş durumdayım. Son üç maç olduğu gibi yaptığı kişisel hatalarını azaltması benim için yeterli.
Bu olmadan takım oyun kuramıyor olayına katılmıyorum. Oynadığı tonla maç var, ne yapmış da bu söylemi doğru kabul edelim? Bunun oynadığı maçlarda takım şaha kalktı da ben mi kaçırdım? Sezon başından beri oynadığımız futbol içler acısı, bu genel durum bile bu söylemi havada bırakıyor. Bir başka durum ise bitik denilen Feghouli ve oynadığı maçlarda nasıl olması gerektiğini göstermiş olması.
Sakatlığına da bir şey demiyorum, bunun için futbolcu eleştirilmez. Bunu dile getirme sebebim yine oynadığı oyun konusunda şişirildiği gibi bu konuda da şişirilmiş olması. Gördük makineyi, darbe olmadan sakatlandı.
Görselde yazan yazının altına böyle devam eder ise Fatih Terim'in ismi yazılabilir.Ekli dosyayı görüntüle 33691
Beklentiler sadece üzer üstat.
Hayatin her yerinde beklentileri sifira indirmek lazim.
Görselde yazan yazının altına böyle devam eder ise Fatih Terim'in ismi yazılabilir.
Dün evet yokluğunu ilk defa hissetmedik. Çünkü feghouli çok ekstra oynadı. Maestro gibi yönetti takımı. Her maç yarısı kadar top oynarsa dediğiniz doğru belhandayı aramayız.Renktaş, biz cezalı olduğu halde hocayı da eleştiriyoruz.Oynamadığı maçta bile eleştiriliyor adam yaDün evet yokluğunu ilk defa hissetmedik. Çünkü feghouli çok ekstra oynadı. Maestro gibi yönetti takımı. Her maç yarısı kadar top oynarsa dediğiniz doğru belhandayı aramayız.