Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi billahi bu adamın yerine altyapıdan yetenekli kimi oynatırsan oynat kayıp olmaz

Belhanda'yı devre arasında göndermek nasıl bir bilgisizlik.En az 15 milyon euroya satılması gerekirken yönetim 9 milyon euro istemiş.

g.saray belhanda için 9 milyon euro istedi; araplar “tamam” dedi..
iş belhanda’ya kaldı..
al ittihad yıllık 4.5 verdi; 6’ya çıkarlarsa iş bitiyor..
(bip spor)

5 milyona tamam de ve uzaa

En kötü 9 M falan deniyor, bu adama 500 Bin Euro'luk adam diyordular tarihi kazık falan diyordular birde yaw. Geldiği bonservisten fazlasına gidecek giderse bir şampiyonluğa yaptığı katkı da cabası. Kalırsa zaten takıma büyük katkısı olacak her zamanki gibi ama giderse yolu açık olsun her daim iyi hatırlayacağım bir futbolcu olur Garry gibi.

hoşçakal ordineryus

Herif daha geldi vakit, millet ona küfürler etti.. sosyal hesabı kapattı..

Sneijdersporlular mutlu

Geldiği fiyat bile fazla.Bizim ligle Arabistan ligi bir değil.Giuliano-Sow nasıl 10-17 milyon euroya gittiyse Belhanda'nın en az 15 milyon euroya satılması gerekiyo.Belhanda'nın yaşı da 28.

En kötü 9 M falan deniyor, bu adama 500 Bin Euro'luk adam diyordular tarihi kazık falan diyordular birde yaw. Geldiği bonservisten fazlasına gidecek giderse bir şampiyonluğa yaptığı katkı da cabası. Kalırsa zaten takıma büyük katkısı olacak her zamanki gibi ama giderse yolu açık olsun her daim iyi hatırlayacağım bir futbolcu olur Garry gibi.

Biz 9'a aldık, geldiği bonservisten fazlasına gitmeyecek. Aynı bonservise gidecek artı Kiev'in payı var. O kadar değerli bir oyuncu ki zararına göndermeyi göze alıyoruz düşün artık. Yani gayet kazık.

Biz 9'a aldık, geldiği bonservisten fazlasına gitmeyecek. Aynı bonservise gidecek artı Kiev'in payı var. O kadar değerli bir oyuncu ki zararına göndermeyi göze alıyoruz düşün artık. Yani gayet kazık.

Kiev'e pay yok Yunus.

Onu da koydursalarmis kontrata direk kulübü Kiev'in üstüne yapmis olurduk neredeyse.

8+2 den baska para gitmiyor Kiev'e.

Köyüne dön diye diye döndüreceğiz herhalde layık olduğu çöllere.
Sana güle güle git demek isterdim ama defol git Allah'ın gevşek bedevisi.

Umarım bir daha senin kadar beyinsiz biri 10 numara giymez bu takımda. Hagi'lerin, Sneijder'lerin giydiği 10 numara senin sırtında hüngür hüngür ağladı çünkü.

Yalnız yerine birini almak şart. Yohan Cabaye serbest kalmış, düşünülebilir.

Belhanda bence ederini bulduğu anda satılmayacak futbolcu değil hele ki hala taraftarlar arasında bu kadar fikir ayrılıkları varken. Tamam taraftar eleştiriyor diye mi göndereceğiz ? çok saçma olurdu ama tarafar ve futbolcunun uyumu, taraftarın futbolcuyu bağrına basması gerekiyor Melo ve taraftar arasındaki uyuma bakalım. Mesela Melo tek bir hareketi tek bir mimiği ile 50 bin kişiyi ateşliyordu, bir de Belhanda 'ya bakalım ? o Jailson denilen korkar tokat atıp kaçtığında bile burada Belhanda 'ya suç bulundu. Hani Belhanda ağzıyla kuş tutsa da hep tartışılacak taraftar tarafından

Bende Belhanda 'yı tam anlamıyla kabullenemedim hiçbir zaman ama en azından son dönemde gerçekten iyi oynuyordu bu hale gelebilmesi için 1.5 sene bekledik şimdi satılması biraz canımı sıktı o konuda

Ama dediğim gibi Belhanda ilginç bir adam hani alıştığımız 10 numaralar gibi değil, koşulsuz bir 8 numara da değil direk bu adam 8 numara yanına Fernando 'yu veya Donk 'u koy tamam diyemiyor kimse sol kanat diyoruz ? yine soru işareti hani sahada nerede oynarsa oynasın takım için çok önemli bir oyuncu inkar edemem takım oyununa bayağı bayağı katkı yapıyor ama sonuç ? hani 10 mil.€ bonservis ile gelen 3.5 mil.€ para alan üstelik Sneijder 'den sonra gelip 10 numaralı formayı giyen adamdan taraftar haklı olarak elle tutulur sonuç istiyor. Tamam klasik 10 numara değil tamam eyvallah kilit pas konusunda çok iyi tamam iyi mücadele ediyor da maliyetinin karşılığı bu mu ?

"Klasik 10 numara değil ki bu adam takıma oyununa katkısı var bakın mücadele ediyor" demek çok basit kaçıyor. Kıyaslamak için değil de örnek göstermek için söylüyorum mesela De Bruyne adam her maç sahaya ciğerini bırakacak kadar mücadele ediyor geliyor defansına da yardım ediyor takımı da organize ediyor takım oyununa katkı veriyor + olarak da inanılmaz bir hücum katkısı veriyor hani yapabilen yapıyor yani baksan De Bruyne 'da klasik bir 10 numara değil

Ben Belhanda bizde De Bruyne katkısı versin demiyorum da Belhanda 'nın Galatasaray 'a 4 yıllık maliyeti yaklaşık 25 mil.€ civarlarında bu dar boğazda 25 mil.€ civarlarında maliyeti olan adam birde sırtına 10 numaralı formayı giyince taraftar haklı olarak + larını görmek istiyor hücumda ne yaptı bu adam diyor. Sen bu adama kilit pas attı veya şut pası verdi dersen başlarım şut pasına der

Bence sıkıntı Belhanda 'nın satılması değil kimse Belhanda muazzam bir oyuncu asla satılmasın demiyordur forumda Belhanda 'yı en çok seven adamlar bile. Ama sıkıntı Belhanda sonrası ne olacağı, malum yönetimin hali hazırda bir forvet faciası var Rodrigues 'in yeri de doldurulmuyor bir de üzerine Belhanda gidince herkes isyan ediyor kimse nasıl olsa yerini en iyi şekilde doldururlar diye emin olamıyor

Kasten ben emin olsam Belhanda 'nın yerini A.Silva gibi kaliteli bir 8 numara ile doldururlar veya 23 yaş altında tıpkı Marcao gibi gelecek vadeden 850 bin € maaş ile oynayacak birisi gelir nasıl olsa diyemiyorum

Hani Belhanda gidince tıpkı Ozan 'a verdiğimiz şans gibi direk Atalay 'a o şans verilecek Atalay 'da ısrar edilecek olsa kesinlikle yerine kimse gelmese bile zoruma gitmez çünkü gerçekten Atalay 'a sonsuz güveniyorum ve şans tanınmasından yanayım ...

Belhandanın Arabistan piyasasında kafadan 15 milyon ederi olması lazım.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt